Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
56
Favori
908.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Visco yatak kullanan, bu yataklar hakkında bilgisi olan var mıdır? işbir yataktan comfort model viscostar yatak almayı düşünoruz ancak alışmanın zor olduğuna dair birşeyler duyduk. Konu ile ilgili deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkntz -- 21 Nisan 2008; 20:38:01 >



  • Visko dusunmeyin bile. 2 yilda perte cikardik (cok bilindik markanindi). Çöktü. Yazin da ter icinde kalkiyorduk. Paket yayli yataktan sasmayin. Paket yay ustu 5-6 cm visko tabaka olabilir o da kaliteli acik hucre visko olmali. Visko yatak satmak üreticilerinin isine gelir. Uretimi cok kolay. Visko süngeri al, ustune kilif gecir bitti.
  • ben 2 yıla yakındır kullanıyorum. Yataştan almıştım. alışmak neden zor olsun anlamadım. aldığım günden beri hiçbir eksisini görmedim. 3-6 ayda bir yatağı ters çevirmeyi öneriyorlar o kadar.
  • Bende hafta sonu yataştan visco terapy yatak aldım. Düğün 8nci ayda oldugu için o zaman teslim aacam fakat benimde içimde bazı kuşkular oluşmadı değil.

    Bu ters çevirme olayı biraz garip geliyor bana.


    Ben çöküntüler olabileceğinden korkuyorum umarım öyle birşey olmaz. Bilgisi olan paylaşabilirse belki ilerleyen zamanlarda değiştirme imkanım olur.

    Kolay gelsin.
  • bende yatak alacağım arkadaşlar yalnız eskilerin tabiriyle sert yatak iyidir kelimesine takılı kaldım, bu yüzden alttan tatlı-sert yaylı üstten ince visco süngerli yatak almayı planlıyorum... istikbalde visco yataklarda 40 gün değiştirme kampanyası vardı sanırım alın deneyin beğenmezseniz değiştirin...
  • için rahat olsun arkadaşım ben 2yılda sadece bir kez altüst etmeme rağmen hiçbir deformasyon yok. zaten nasa teknolojisi dedikleri bu süngerin eski halini alması değilmi
  • Arkadaşlar güzel söylüyorsunuzda ben hepsinin içlerini inceledim...

    Visco yatakların alt tarafı normal bildiğimiz sünger... O yüzden almaktan vazgeçtim satıcı bir arkadaşım vardı. Konuşmamızda eger kilolu iseniz viscolardan alma dedi...

    Yataşın gold serisi var hastanelerdeki yataklarla aynı çok sert özelliğiide bel ve sırt ağrılarına gelen yatak ama hiç bir yataşta yok satmıyorlar... Siparişle geliyor...
    fiyatı 680 ytl bütün kartlara 12 taksit...


    Ona yakın olarak taçtan zümrüt modelinin süper ortepedik yatağı iyi durumda içinde ayrı yatemde koruma takozları var (3 yıl ve 10 yıl garantisi var) üstünde ayrica koruma pedi dedikler farklı güzel elyaftan yapılmış ayrı bir korumalık var... birde taçtan nevresim hediyeli...
    fiyatı 458 ytl bütün kartlara 12 taksit...

    Bizde bugun taçtan gidip alıcaz inşallah iyi olur...




  • Ben bu yataşın visco terapy yatağına 800 ytl verdim :) Taçtaki fiyat çok iyiymiş

    Tek sıkıntı ettiğim konu içerisinde yay olmaması.

    simetri >> Sizinkide visco terapy mi?
  • arkadaşlar bu yatakları satan birisi olarak size şunu diyebilirmki herkhangi bir deformasyon olmaz ve senelerce kullanabilirsiniz. yatğın sert olması çok önemli değil yatak vucüt kıvrmlarını almadığı sürece size zarar verir.

    uyku konusunda en konforlu yatak visco dur bundan kuşkunuz olmasın fiyata gelince visco yatak ortalama 250 300 milyon dur 90x190 toptan satış fiyatı olarak size perakande ve markası derken haliyle fiyatı üç katına çıkabilir. normalde en iyi visco altında sünger yada yay olmadan sadece visco olarak üretilenidir diğerlri yatağı yüksek göstererek üzerine 12 santim visco koyulması sonucu satılan yataklardır. tavsiyem düz visco almanız. ama alırken dikkat edin çok yumuşak visco olmasın bunlarında çeşitleri vardır.
  • İnsanlar bilip bilmeden ahkam kesiyor, bilgilenmek isteyen arkadaşlarımız da doğal olarak tereddüte düşüyorlar.Ve maalesef cahil satıcılar istedikleri mala yönlendirmek için öyle yalanlar söylüyorlar ki aklınız durur.
    Ben 3 yıldır visco yatak kullanıyorum arkadaşlar (çok araştırarak aldım);
    1. Alışmak uzun sürüyormuş.... Kuyruklu yalan, yatak vücuda o kadar iyi uyum sağlıyor ki alışmak 3 dakika sürüyor.
    Ancak benim gibi işininz gereği sık seyahat ediyor ve otelde kalıyorsanız almanızı tavsiye etmem çünkü otelde zor uyursunuz.
    2.Deforme oluyormuş... O da yalan, yüksek teknolojili açık hücre, deforme falan olmaz.
    3.Altı bildiğimiz sünger... Evet doğru çünkü bu malzeme yay gereksinimini ortadan kaldırıyor.
    4.Alt üst olayı (ayrıca alt üst değil kafa-ayak değişimi yapılıyor)... 3 yıldır sadece 2 kere çevirdim, hiç bir deformasyon yok.
    Dikkat edilecek şey şu;
    1.Bazı ucuz modellerde visco kalınlığı çok düşük, dolayısıyla istenilen sonucu almak zor.
    2.Özellikle orta yaş üstü kişilerde vücut daha fazla destek istediği için sert tür visco tercih edilmelidir.

    Özet; Visco yatağı alın ve gönül rahatlığıyla kullanın arkadaşlar.




  • arkadaşlar bu visco yataklar için tavsiye edeceğiniz marka varmıdır?piyasada bir sürü visco diye yatak satılıyor.ama özellikleri ve kaliteleri çok farklı.
  • Teşekkürler bobita bilgilendirme için. Çok yararlı oldu.

    Visco kalınllığı çok düşük olan modellerden almayın demişsiniz. Ben özellikle yatağı 15 cm olanından aldım. Bazalı yatak oldugu için çok yükselmesini istemiyordum. Sizce bir sorun yaşarmıyım?
  • Yaklaşık bir aylık araştırma sonucu 1.5mx2m ebatlarında Visco bir yatak aldım. Araştırmamı sizinle de paylaşayım.
    1. Alışma problemi yok, ben rahat ettim. Çok kilolu insanlar Visco yataklarda rahat hareket edemedikleri için tercih etmeyebilirler. Daha sert yataklar onlar için uygun.
    2. Piyasada çok çeşitli ürün ve marka var. Genelde yay üzeri visco tabakalı yataklar satılıyor. İstikbal ve Bellona'da böyle. Bunlar daha ucuz oluyor. En pahalıları lateks sünger üzerine en az 9cm'lik visco tabaka kullanılanlar.
    3. Visco tabakasının kalınlığı yanında yoğunluğu da önemli. 30 densite Visco ile 100 densite Visco çok farklıdır.
    4. Visco yataklar ASLA alt-üst edilmezler. Yılda bir ayak ucu ile baş tarafı yer değiştirilebilir.

    Dormire- 70densite 7cm visco kullanır. 20 yıl garanti.www.dormire.com.tr 1.5metrex2metre ölçüde fiyat 1100YTL.

    Ben İşbir Yatak'dan aldım. 75densite 9cm Visco, 14cm lateks. 1200YTL'ye 12 taksitle satın aldım. 10 yıl garantili, 45 gün iade alıyorlar.www.isbiryatak.com

    Ayrıca Pierre Cardin'in de %100 lateksten ilginç yatakları var. 1800YTL civarında.

    Son olarak. Yatağa ve ayakkabıya verdiğiniz paraya acımayın.




  • Ben yaptığım araştırmada tamamı Visco olan yatak hiç görmedim. Visco kalınlığının 10cm'yi geçmesi de zaten çok doğru olmaz diye düşünüyorum. Visco vücuda tam oturan ve saran bir malzeme, tamamı visco olursa yatağa fazla gömülürsünüz. Hatta bazı Visco kullanıcılarından terletiyor şikayetleri gelebiliyor. Lateks ile D40 sünger arasındaki farkı bilmiyorum, belki de aynıdır. Lateksin kauçuk sütünden elde edilen doğal bir malzeme olduğunu duymuştum. Pierre Cardin %100 lateks yatakları için 1800YTL civarı istiyor.
  • bu kadar para verilirmi bi yatağa daha uygun 1000ytl civarı bazalı kampanya felan olsa
  • Hocam, Tempur diye bir marka var. Cidden süper ötesi yataklar. Ama fiyatları da bir o kadar uçuk. İsterseniz inceleyin, ancak orta seviyede isterseniz Yataş veya Bellona'yı önerebilirim. Benim yatağım Bellona'nın yarı ortopedik olan modelinden. Ama gayet memnunum.
  • arkadaşlar tamamı visco yatak var ben kendim satıyorum istanbul bögesindeki tüm medikalciler bilir
    15 cm kalınlığında ver her ölçü mevcuttur 140x200 340 ytl toptan satışı var mesela
    siz parayı sadece markaya veriyorsunuz gerisi hikaye kim ne derse desin.

    aldığınız yatağın üstünde en az yüzde 200 e yakın kar var



    quote:

    Orjinalden alıntı: ahmtclk

    İşbir comfort ile Yatsan midnight modelini karşılaştırdım. İşbir comfort'ta 9 cm d75 visco altına 14 cm pu lateks, Yatsan'da 10 cm d75 visco malzemenin altına 40 densite sünger kullannılmış. Burada lateks ile d40 sünger arasındaki fark nedir, hangisi daha kalitelidir?
    Bir de tamamı visco olan yatak daha iyidir denilmiş, hangi markada var tamamı visco olan yatak?
  • Visco yatakların rahatlığı vucuda çok az basınç yapmasından geliyor. Saatlerce aynı pozisyonda kalıp uyayabiliyorsunuz. Diğer yataklarda belli bir süre sonra basınçtan dolayı kan dolaşımı yavaşlıyor ve siz farkında bile olmadan pozisyon değiştiriyorsunuz. Ne kadar çok değiştirirseniz o kadar verimsiz bir uyku uyumuş oluyorsunuz.
  • Arkadaşım bende bir visko yatak almayı düşünüyorum.Şu senin satmakta olduğun yataklar hakkında bize biraz bilgi verebilir misin(visko,lateks,densite v,s)?Eğer durum bahsettiğin gibiyse yani sattığın ürünün markalı modellerden farkı yoksa çok iyi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: bekirhalici

    arkadaşlar tamamı visco yatak var ben kendim satıyorum istanbul bögesindeki tüm medikalciler bilir
    15 cm kalınlığında ver her ölçü mevcuttur 140x200 340 ytl toptan satışı var mesela
    siz parayı sadece markaya veriyorsunuz gerisi hikaye kim ne derse desin.

    aldığınız yatağın üstünde en az yüzde 200 e yakın kar var



    quote:

    Orjinalden alıntı: ahmtclk

    İşbir comfort ile Yatsan midnight modelini karşılaştırdım. İşbir comfort'ta 9 cm d75 visco altına 14 cm pu lateks, Yatsan'da 10 cm d75 visco malzemenin altına 40 densite sünger kullannılmış. Burada lateks ile d40 sünger arasındaki fark nedir, hangisi daha kalitelidir?
    Bir de tamamı visco olan yatak daha iyidir denilmiş, hangi markada var tamamı visco olan yatak?






  • quote:

    Orjinalden alıntı: bekirhalici

    arkadaşlar tamamı visco yatak var ben kendim satıyorum istanbul bögesindeki tüm medikalciler bilir
    15 cm kalınlığında ver her ölçü mevcuttur 140x200 340 ytl toptan satışı var mesela
    siz parayı sadece markaya veriyorsunuz gerisi hikaye kim ne derse desin.

    aldığınız yatağın üstünde en az yüzde 200 e yakın kar var




    evet sattığın ürünlerin visko,lateks,densite gibi detaylı bilgilerini verebilirsen senden alırız, yabancıya gitmesin..
  • +1 benımde ıhtıyacım var (baza+yatak)
    olmadı hepimiz toplanalım bı yerden alalım malıyetının bıraz ustune versınler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.