Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.912
Cevap
56
Favori
908.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Visko dusunmeyin bile. 2 yilda perte cikardik (cok bilindik markanindi). Çöktü. Yazin da ter icinde kalkiyorduk. Paket yayli yataktan sasmayin. Paket yay ustu 5-6 cm visko tabaka olabilir o da kaliteli acik hucre visko olmali. Visko yatak satmak üreticilerinin isine gelir. Uretimi cok kolay. Visko süngeri al, ustune kilif gecir bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 2 Mart 2018; 23:24:19 >
  • Visko dusunmeyin bile. 2 yilda perte cikardik (cok bilindik markanindi). Çöktü. Yazin da ter icinde kalkiyorduk. Paket yayli yataktan sasmayin. Paket yay ustu 5-6 cm visko tabaka olabilir o da kaliteli acik hucre visko olmali. Visko yatak satmak üreticilerinin isine gelir. Uretimi cok kolay. Visko süngeri al, ustune kilif gecir bitti.
  • İnsanlar bilip bilmeden ahkam kesiyor, bilgilenmek isteyen arkadaşlarımız da doğal olarak tereddüte düşüyorlar.Ve maalesef cahil satıcılar istedikleri mala yönlendirmek için öyle yalanlar söylüyorlar ki aklınız durur.
    Ben 3 yıldır visco yatak kullanıyorum arkadaşlar (çok araştırarak aldım);
    1. Alışmak uzun sürüyormuş.... Kuyruklu yalan, yatak vücuda o kadar iyi uyum sağlıyor ki alışmak 3 dakika sürüyor.
    Ancak benim gibi işininz gereği sık seyahat ediyor ve otelde kalıyorsanız almanızı tavsiye etmem çünkü otelde zor uyursunuz.
    2.Deforme oluyormuş... O da yalan, yüksek teknolojili açık hücre, deforme falan olmaz.
    3.Altı bildiğimiz sünger... Evet doğru çünkü bu malzeme yay gereksinimini ortadan kaldırıyor.
    4.Alt üst olayı (ayrıca alt üst değil kafa-ayak değişimi yapılıyor)... 3 yıldır sadece 2 kere çevirdim, hiç bir deformasyon yok.
    Dikkat edilecek şey şu;
    1.Bazı ucuz modellerde visco kalınlığı çok düşük, dolayısıyla istenilen sonucu almak zor.
    2.Özellikle orta yaş üstü kişilerde vücut daha fazla destek istediği için sert tür visco tercih edilmelidir.

    Özet; Visco yatağı alın ve gönül rahatlığıyla kullanın arkadaşlar.




  • arkadaşlar bu yatakları satan birisi olarak size şunu diyebilirmki herkhangi bir deformasyon olmaz ve senelerce kullanabilirsiniz. yatğın sert olması çok önemli değil yatak vucüt kıvrmlarını almadığı sürece size zarar verir.

    uyku konusunda en konforlu yatak visco dur bundan kuşkunuz olmasın fiyata gelince visco yatak ortalama 250 300 milyon dur 90x190 toptan satış fiyatı olarak size perakande ve markası derken haliyle fiyatı üç katına çıkabilir. normalde en iyi visco altında sünger yada yay olmadan sadece visco olarak üretilenidir diğerlri yatağı yüksek göstererek üzerine 12 santim visco koyulması sonucu satılan yataklardır. tavsiyem düz visco almanız. ama alırken dikkat edin çok yumuşak visco olmasın bunlarında çeşitleri vardır.
  • Foruma Saçma bir uzaklaştırmadan dolayı girmiyorum (haksız olduğunu düşündüğümden 1-2 yıldır 5-10 kez anca girdim)
    (konuda terimin GS döneminde hiç bir şey yapmadığı gazla çalıştırdığı birilerinin gelip gazını aldığı yazımdan dolayı. GS lıyım bu arada )

    Neyse, bir yatak markasına bakarken konuya geldim. çok yanlış bilgilendirmeler var.

    Sizlere Önerilerim olacak.

    1- İnternetten Visco değil hiçbir yatak almayın (herkesin alışkanlıkları farklıdır) deneyerek alın
    2- 500 TL ye visco yatak olmaz (160*200 için) nerdeyse maliyeti .
    3- Yeni bir dalga 32D Visco :) 60-65D altında Visco yatak için uygun değildir
    32D de TR de üretilmeye başlamadı diye biliyorum yapıyorsa hangi firma bilen varsa söylesin, kontrol ederim.
    Visco üreten firma 10 tane yoktur.
    4- konulardan birinde yatakların koktuğu ve gitmediği şikayeti kalitesiz yapıştırıcıdan dolayı (Piyasada 5 TL de var 35 TL de yapıştırıcı var genellikle 5-10 TL kullananlarda sorun var)
    bu koku eğer 1-2 günde gitmiyorsa çok uzun süre gitmez uçucu madde ile sıkıntısı vardır.
    5- Kılıf kalitesi içeriği ve kapitonesi önemlidir (kumaşın sünger vb. malzeme ile dikilmesi vs.)
    6- Eğer kılıf ve kapitonesi iyi değilse visco yataklar terletir, buda %75 i terletiyor demektir :)
    7- Dansite yüksek olması deformasyonu (dayanımı artırır) başka faktörlere de bağlıdır ama Viscoda 60-65 üzeri altında 30 üzeri olursa iyi olur (altı 40 ve üzeri HR sünger olursa o yüzeyinde yatabilirsiniz)
    8- X bir yatağı alanların yorumunu okudum HB de 32D Visco varmış sonra yorumlara baktım yeni alanlar hep çakmış 5 yıldızı sonra 1 ve 2 yıldız yorum verenleri okudum yatağı anlatan yorumlar onlardı.
    sonra ordan bu konuya geldim yazayım dedim
    9- 2 yıldan sonraki garantiler hikaye. (Sektörde birinin dediği gibi kimse faturasını 10 yıl saklamaz ki verelim gitsin garanti mantığı var)
    10- HB de Visco yataklara baktım Hiöbir markayı almam (Belki bir yada birkaçını hariç tutayım )

    Latex de Bitkisel ve kimyasal latexler var bitkisel olanlar kokusu azdır kokladığında farkı anlarsınız. (kullanmadım ama ürünü biliyorum güzeldir.)

    Sonuç olarak; o kadar çok yatak ve firma varki herkesin bir hikayesi var. yarıdan fazlası fuzuli boşa para vermeyin.
    Visco diye de kasmayın yatağı deneyerek alın.


    Neyse kendimi 2 ay daha banlayayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 17 Şubat 2016; 23:51:46 >




  • için rahat olsun arkadaşım ben 2yılda sadece bir kez altüst etmeme rağmen hiçbir deformasyon yok. zaten nasa teknolojisi dedikleri bu süngerin eski halini alması değilmi
  • arkadaşlar bu visco yataklar için tavsiye edeceğiniz marka varmıdır?piyasada bir sürü visco diye yatak satılıyor.ama özellikleri ve kaliteleri çok farklı.
  • Yaklaşık bir aylık araştırma sonucu 1.5mx2m ebatlarında Visco bir yatak aldım. Araştırmamı sizinle de paylaşayım.
    1. Alışma problemi yok, ben rahat ettim. Çok kilolu insanlar Visco yataklarda rahat hareket edemedikleri için tercih etmeyebilirler. Daha sert yataklar onlar için uygun.
    2. Piyasada çok çeşitli ürün ve marka var. Genelde yay üzeri visco tabakalı yataklar satılıyor. İstikbal ve Bellona'da böyle. Bunlar daha ucuz oluyor. En pahalıları lateks sünger üzerine en az 9cm'lik visco tabaka kullanılanlar.
    3. Visco tabakasının kalınlığı yanında yoğunluğu da önemli. 30 densite Visco ile 100 densite Visco çok farklıdır.
    4. Visco yataklar ASLA alt-üst edilmezler. Yılda bir ayak ucu ile baş tarafı yer değiştirilebilir.

    Dormire- 70densite 7cm visco kullanır. 20 yıl garanti.www.dormire.com.tr 1.5metrex2metre ölçüde fiyat 1100YTL.

    Ben İşbir Yatak'dan aldım. 75densite 9cm Visco, 14cm lateks. 1200YTL'ye 12 taksitle satın aldım. 10 yıl garantili, 45 gün iade alıyorlar.www.isbiryatak.com

    Ayrıca Pierre Cardin'in de %100 lateksten ilginç yatakları var. 1800YTL civarında.

    Son olarak. Yatağa ve ayakkabıya verdiğiniz paraya acımayın.




  • Visco yatakların rahatlığı vucuda çok az basınç yapmasından geliyor. Saatlerce aynı pozisyonda kalıp uyayabiliyorsunuz. Diğer yataklarda belli bir süre sonra basınçtan dolayı kan dolaşımı yavaşlıyor ve siz farkında bile olmadan pozisyon değiştiriyorsunuz. Ne kadar çok değiştirirseniz o kadar verimsiz bir uyku uyumuş oluyorsunuz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahmtclk

    Benim kafam fazlasıyla karışmış durumda. Konfor Yatak ve Yatsan Yatakta çalışan iki ayrı mühendis arkadaşım, visco önermediklerini söylediler. Onlar daha çok pocket yaylı sistem üzeri visco ya da lateks pedler içeren yatakları önerdiler. Ancak visco kullanan arkadaşlar çok memnun olduklarını söylüyorlar. insan karar veremiyor bu durumda.
    Bu arada çok mühim değil gerçi ama visco yataklar; su veya sıvı ile temas durumunda hasar görüp, özelliklerini kolayca kaybedebiliyormuş, bu handikap İşbir Yatak'ın internet sitesinde basında işbir kısmına koydukları bir gazete haberinde de anlatılmış. Ayrıca yatak sadece uyumak için de kullanılmıyor, şu durumda bence visconun fazlasıyla içine gömülen yapıda olması düşündürüyor.
    Sanırım torba yay sistemli modellerden birini tercih edeceğim.


    Kaza durumları dışında yatağı suyla temas ettirecek bir durum yok, kılıfları zaten çıkarılıp (yaylı yataklardan çok daha kolay bir şekilde) yıkanabiliyor.

    Amacım hakaret etmek ya da dalga geçmek kesinlikle değil ama o 2 arkadaşın sanırım jeoleji mühendisi falan.... Çünkü açık hücreli viscoelastic malzeme yerine yay tavsiye etmek çocuk bezleri iyi değildir, en güzeli kumaştan yapılan,her gün yıkanmak zorunda kalınan ve pişik yapma kralı olan bezlerdir demekle aynı şey.... (Ne benzetme yaparmışım ... )

    Visconun içine gömülmezsin merak etme, o kadar da pamuk helva muamelesi yapmayın...

    O üzeri pedli yaylı yataklar çok kalın, üzerine tırmanman lazım bilgin olsun.




  • 7 sene önce İstikbalden almış olduğum yaylı yatak bu sene yatılamayacak hale geldikten sonra yeni yatak alma gerekliliği doğdu. Yatak resmen göçtü gitti. Çok araştırdım diyemem alırken. Kaç sene gider, ne zaman çöker bilemem. Diğer yatak kadar gitsin benim için yeterli. Ama şu bir gerçek rahatlık olarak diğer yaylıların hiçbirisi ile mukayese kabul etmez. İnanılmaz rahat bir yatak. Eşim kendi tarafında, bir yandan diğer yana dönerken eski yaylı olan yatagımızda (ki en sert yaylı olanı idi) ben rahatsız olurdum. Yatak komple sallanırdı. Bunda öyle bir durum yok. Sanki 2 ayrı yatakta yatıryormuşunuz gibi oluyor.

    Yatağın üzerinde oturursanız içine göçüp gidiyor. Alırken çok düşündüm, ama satıcı yattığınızda oyle olmuyor dedi. Harbidende yatarken içine gömülüp gitme diye bir durum yok. Direk olarak vucud şeklini alıyor ve yumuşak bir his de vermiyor insana. Gayet de sert bile diyebilirim.

    Rahat edemezsem geri iade ederim şartıyla aldım ve kesinlikle iade filan etmeyi düşünmüyorum.

    Şunu söylemekde yarar var. Yatak inanılmaz ağır. 2m x 2m olduğundan mıdır bilemedim, nevresimleri değiştiriken kaldırıp düzenleme işi ıstırap resmen. Belinde sorun olanlar bunu da hesaba katsın. Normal bir yaylı yataktan kat kat daha ağır bir malzeme...





    Yatağın dış koruması çıkıp yıkanabiliyor. İçerisi ise keten gibi başka bir malzeme ile kaplı. O bölüm çıkmıyor...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 30 Nisan 2008; 9:24:57 >




  • Belim ağrıdığı için yapılan reklamlarda ki iade garantisine kanıp İŞBİR marka visco yatak aldım. Ağrılarım dayanılmaz derece arttı. Sabah kalktığımda zor yürüyordum. İade etmek için satıcı firmayı aradım biz iade almıyoruz fabrika ile görüşün dediler. Fabrikayı aradım binbir dereden su getirdiler. Satış md. fabrika md. aramadığım kimse kalmadı. Baktım geri almaya niyetleri yok sanayi bakanlğına şikayet edeceğim, ben gazeteciyim gazeteye yazacağım diye tehdit ederek ancak geri verebildim. Piyasada satılan visco yatakları da zaten işbir imal etmektedir. Tempurdan daha ucuza satmalarına rağmen adamlar o kadar satıyor ki fabrikayı ikilediler. Tempur böyle yapmayı düşünemiyormu ? Bizmiyiz elalemin akıllısı ?

    Geçen yıl bir sebeple ABD'ye gittiğimde kuzenimde Tempurda yatma fırsatı buldum. İnanılmaz farklı idi.
    Gerçek visco yatak tempurdur ve olması gerektiği malzemeden yapılmaktadır (NASA teknolojisi dedikleri budur)
    ve bu yüzden de pahalıdır. Eğer malzeme pahalı olmasa Tempur da bizdeki diğer visco denen yataklarla aynı fiyata satardı. Bizdeki yataklar NASA değil ÇİN TEKNOLOJİSİ !

    Yıllarca sert yatak iyidir diye kazık gibi "ortopedik" yataklara yatırıp fıtık ettiler milleti. Şimdi utanmadan sert yatak iyi değildir bunu alın diyebiliyorlar. Amerika'da bizdeki kadar bel ağrısından şikayet eden kimse görmedim ben. Yalanlara kanmayın lütfen.




  • Arkadaşlar merhabalar,

    Bende yatağımı değiştirmeyi düşünürek araştırma yaparken bu konuya rastladım. Viskolarla ilgili çok şey konuşulmuş bende tecrübelerimi paylaşmak istedim.

    Ben yaklaşık 3 yıldır belkide daha fazla basit ve kısa zamanda eriyen süngere sahip bir çek yat üzerine aldığım 90 densite 7 cmlik sır visko şilte ile uyumaktayım. İdaşa özel sipariş ile verilmişti ve sırf viskodan oluşuyor. Öncelikle visko hakkında anlatılanların çoğu abartılı, ülkemizde her yeni ürün gibi abartılıp göklere çıkartılıyor o kadar. Birincisi visko yapay bir malzeme, uzay teknolojisi olabilir ama üzerinde yattığımız viskonun nasanın kullandığıyla birebir aynı olduğunu sanmıyorum, ayrıca ülkemizde çok farklı kalitede visko var hangisi gerçek anlamak zor. Ve visko abartıldığıda kadar süper mükemmel uyku sağlamıyor.

    Kaliteli bir visko ise kokusu kısa zamanda geçiyor ancak süngere burnunuzu dayadığınızda kendisine has bir koku alırsınız o kadar bunu yatarken duymuyorsunuz bile. Terletme olayı kişiden kişiye göre değişir, ama ben çok zor terleyen bir adam olduğum halde beni rahatsız edecek derecede sıcak oluyor, yani terlemeiyor ama sıcaklığından kışın bile rahatsız olabiliyorum.

    Yani hava alır terletmez sıcaklığı dengeler hikaye özellik sırf visko ise, yaylı veya süngerli yataklar bu konuda sırf viskodan daha iyidir büyük ihtimal. Evet vücudunuzun şeklini alıyor ama bu çok matah bir özellik değil. Çünkü yatak dediğin vücudu desteklemeli onun şeklini almamalı. Benim omurumda eğrilik varsa veya herhangi bir bel sırt sorunum varsa bu yatak benim vücuumdaki bu sorunu gidericek şekilde desteklemiyecek vücudumla aynı şekli alaıcak ve sorunlu bölgeler aynen devam edecek.

    Ayrıca 7 cm veya daha fazla kalınlıktaki bir viskonun içine gömülüyorsunuz. ben 65 kiloyum ben bile gömülüyorum, çok daha kilolu insanlar için visko kalınlaştıkça dahada sorun olur. Gömüldüğüm için rahatsız oluyorum bu yüzden daha çok ve sık dönmek zorunda kalıyorum ki gömülmüyüm. Bu uyku kalitesini düşürüyor.

    Bu söylediklerim sırf visko yatak veya şilteler içindi.

    Altı süngerli olan visko yataklar ise çok sert oluyor, taş gibi yatakta yatmakta sizin vücudunuzu desteklemez. Örneğin bel bölgenizde boşluk kalabilir veya yan dönüğünüzde başınız omuzunuz yüzünden aşağıda kalı ve rahatsız olursunuz vs.

    3 yıl 7 cm 90 densite viskoda yattıktan sonra yatak dediğinin yaylı olması gerektiğine karar verdim. Kesinlikle yaysız yataklar rahatlık vermiyor ilk bir kaç hafta veya ay heleki önce sert yataklarda yattıysanız yumuşaklığı size hoş ve rahat ettirici geliyor ama bir kaç ay sonra bu tam tersine dönüyor.

    Bence yaylı bir yatak üzeri 4-5 cm lik (hatta mümkünse çok daha az bence en uygunu 2 cm'lik) visko veya lateksli bir yata daha uygundur. Lateks doğal kavçuktur. Kavçuk ağacından yapıldığı söyleniyor visko ise yapay bir malzeme. Latekste viskoya benzer özelliklere sahip ama gömülmüyorsanız visko gibi ki bu bence iyi ama visko gibi kullanmadım o yüzden kesin birşey diyemem.

    ben 2 haftadır, işbir, yataş ve idaşı turluyorum ne kadar yatağı varsa en az hepsine 10 15 dakika yattım, döndüm hopladım zıpladım :D bonnel yay sistemi en çok kullanılşan sistem bağımsız yaylar fakt teknoloji olarak eski ve m2ye düşen yay sayısı az. İdaş mira-coil yay sistemini öneriyor bu kesintisiz yay sitemi ama bence pek güzel değil ben pek rahat etmedim ve bence bağımsız yaylı yataklar daha iyi.

    İdaşta cossiflex yay sistemli yataklar var bonnelle aynı teknoloji ama daha sık bu yataklar güzel climarelle serisinde kullanılmış buda adındanda anlaşılacağı gibi sıcak soğuk dengesini sağlayıp terletmiyormuş.

    İşbirde coilsit yaylı yataklar bunlardan en iyisi seacell and wellness anti stress yatak var bugün en az 20 dakika üzerinde yattım ve az daha uyuya kalıyordum şu 2 haftadır denediğim en güzel yataktı üzerinde 2 cmde visko var. İşbirde birde visko ergoplus var onu da yankında deneyeceğim seacellle yarışırmı bilemem.

    Yataşta Five-Z yatağına bktım kışlık yazlık tarafı ver iki taraflı visko ve bu yatakta çok rahattsı ama yay sistemi bana çok kaliteli gelmedi.

    Paket yaylı yataklar var ama onlar genelde çok yumuşak oluyor ben beğenmedim ondada gömülüyorsunuz. Bence yatak orta sertlikte olmalıdır

    Velhasıl fazla uzatmıyayım bence kaliteli bir yatak istiyorsanız bence yaylı üzeri visko veya lateksli bir yatak alın, visko ile lateks arasında fiyat olarak pek bir fark yok, doğal malzeme tercih edenler lateks alsınlar.

    Yataktada bonnel yada o klasmanda bir yay sistemi tercih edilmeli bence. Kanaatimce bu 3 markadan en kalitelisi işbir, istikbale bakmadım bile yatak üretisi değil onlar.

    Ben işbirin seacell and welness ile ergoplas'ına idaşın mattis serisine ve yataşın five-z veya yaylı viskolu yataklarına bakmanızı tavsiye ederim. Ancak hangi yatağı hangi markayı alacak olursanız olun denemeden almayın. Hiç çekinmeyin gidin üzerine yatın, üzerinde nalyon varsa çıkarttırın onunla anlaşılmıyor. 10 dakka 20 dakka yatın sağa dönün sola dönün başınızın altınada rahat bir yastık alın mutlaka mutlaka deneyin. Yatak yaşam kalitenizi belki hayatınızdaki herşeyden daha çok etkiler ve birkaç ayda bir değiştirilen bir ürün değildir o yüzden iyice emin olmadan içinize sinmeden almayan derim ben.

    Bunlar sadece benim kend görüş ve tecrübeve araştırmalarımdır. Umarım sizlere faydası dokunur...




  • arkadaşlar bu fiyat doğrumudur , işbir ve yataş gibi firmalar 1500 tl üzeri satarken bu yatakları? işbir in 9cm visko yatağı 2000 tl ye sattığını düşünürsek piyasada çok büyük bir kandırmaca var...

    http://www.evmanya.com/urun/169234-visco-sense-gold-9-cm-katmanli-visco-yatak

    Visco Sense Gold 9 cm Katmanlı Visco Yatak


    Satış Fiyatı : 1.925 TL 699,90 TL
    Havale / EFT : 678,90 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 29 Haziran 2012; 14:31:23 >




  • Şu topic'i kirleten reklam heveslisi mağaza çalışanlarından nefret ediyorum
  • arkadaşlar bu yatak hakkında bilgisi olan yada kullanan var mı. rahatlığı kalitesi nasıldır sizce ? wellmatt nasıl bir markadır güvenilir mi?
    180 x 200 visco yatak arıyorum fiyat aralığı bu seviye önereceğiniz ürünler var mı?
    http://www.n11.com/wellmatt-visco-yatak-180x200-P18970162



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeke92 -- 17 Nisan 2014; 9:35:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: markinos

    Terleme şikayetlerini çok sık okuyorum. Terletmeyeni yok mu acaba bu yatakların?

    Malesef çoğunda var. Süngerin yapısından kaynaklanan bir durum. Rahatlığından biraz ödün verip üzerine 2cm kalınlığında ped benzeri birşey koyarsanız sorunu büyük ölçüde çözersiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parker48

    Teşekkür ederim verdiğiz cevaplar için, O zaman benim için formül şu: paket yay katman + orta sertlik visco sünger tabaka, fakat sahil beldelerinde millet bu visco yatakların terletme sorunundan baya bir şikayet ediyormuş.

    Bu kombinasyonda hangi firmanın hangi yatakları var araştırdınız mı? Hangisini önerirsiniz.
  • LSG L kullanıcısına yanıt
    1. %100 doğal blok lateks yatak (içi tek parça halinde blok latekstir, kimyasal yapıştırıcı da içermez)
    2. Sentetik karışımlı blok lateks yatak (aynı şekilde içi tek parça halinde blok latekstir, kimyasal yapıştırıcı da içermez)
    3. Paket yay üzerinde lateks katmanı içeren yatak
    4. Paket yaylı yatak


    En iyisinden başlayarak tavsiyelerimi sıraladım. 1. ve 2. seçeneğin maliyet dezavantajı vardır. 1. seçenek için lateks içeriği konusunda sertifika talep ediniz.
  • mekanikkk M kullanıcısına yanıt
    Evet memnunum. İlk hafta eşimde ve bende sırt ağrısı vb. durumlar oldu. Ardından alıştık. şimdi bir şikayetimiz yok.
  • Arkadaşlar benim yatak 8 senelik. Her döndüğümde Gacır gucur ses çıkarıyor. Ben Gvenlik görevlisiyim. Vardiyalı çalışıyorum. Ve malesef benim gündüz uyuyamama gibi bir problemim var. O yüzden sürekli bitkin yorgun ve halsizim. Bu kas yorgunlukları için visco yatak önerdiler. Ayrıca bende ankilozan spondilit denen romatizmalı bir rahatsızlık var. Bel fıtığı ile aynı belirtileri gösteriyor. Yatağımın değişim vakti geldi. Sizden yatak önerisi alabilir miyim? Ayrıca DNS si yüksek yatakların ömrü uzun olduğu söyleniyor. O yüzden aşağıdaki linkteki wellmatt yatağı çoktandır takip ediyorum. Değerlendirebilir misiniz? Sanırım herkes gibi bende özellikle Visco yatak kullanan, ve özellikle wellmatt ın visco yataklarını kullananların yorumlarını çok merak ediyorum. Çünkü Firma nın ürünlerinin özellikleri üst dizey ve fiyat olarak piyasanın oldukça altında satıyorlar. Ve de çok bilindik bir firma değil...

    http://www.wellmatt.com/1876-9cm---100-dns-visco-ortopedik-yatak-firsati.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enkidu1981 -- 18 Eylül 2014; 7:25:14 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.