Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
56
Favori
908.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle forumda görüşlerini bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

    Dün itibariyle işbir den sipariş ettiğim baza ve yatak geldi. Visko yatak klasmanı altında çift kişilik frezya modelini +2 visko yastık hediyeli olarak aldım. Visko yataklar (+7 ve üzeri visko sünger kalınlığına sahip ) gerçekten uzandığınızda rahat geliyor ama uzun süreli kullanımda ne olur bilemiyorum ve kafam hala karışık. Aldığım bu model bütçem itibariyle alabildiğim bir yatak olduğundan ve ayrıca 2 cm visko malzeme ve paket yay kullanılmış..Yatağı kısmetse ekimde kullanmaya başlayacağız. Bazayı çok beğendim latalı , içi çelik kontrüksyon sistem ve iç tarafı komple kumaş yada deri kaplı. açılışı gayet güzel..Tabi en önemlisi yatak ve anladığım kadarıyle bu visko meselesinin netleşmesi epeyce bir zaman alacak. Birde işbirde ki satış görevlisinin yalancısıyım, bu visko sünger başka hiçbir firma tarafından üretilemiyormuş..çıplak süngere dokunduğuğunuzda garip hamur gibi kıvamı var.. Yatak konusunda gerçekten kullananalar görüşlerini yazarlarsa yazarlarsa sevinirim..




  • yaklaşık 1 aydır visko yatak kullanıyorum ural medicalden 160x200+2 visko yastık 750ytl ye aldım
    çok memnunum terletme yok son derece rahat bir yatak
    birde yatak vucudun şeklini aldığı için rahat bir uyku isteyenler mutlaka düşünmeli
  • Visko yatak alacakların dikkatine..
    Ben işbirin frezya çift kişilk yatağını henüz aldım ve ambalajından çıkardığımda kimyasala benzer bir koku yaydı.. Sanki yakıcı nane benzeri ama hoş kokmuyor. İnşallah bu koku zamanla kaybolur. rahat bir yatak bence ama bu koku kafama takıldı. Yabancı bir alışveriş sitesinin yorum kısmında visko yataklar hakkında buna benzer yakınmalar okumuştum.. Benim aldığım yatakta çok kalın visko yok ama diğer visko yatakları merak ettim şimdi. Bu konuda fikri olan pm atarsa sevinirim. zamanla kayboluyormu acaba.. eğer bu koku kaybolmaz ise çok sıkıcı bir durum. Bu yabancı sitenin linkini tekrar bulursam atarım buraya.. ingilizce ancak anladığım üzere solunumla ilgili problemlere sebep olabiliyormuş. En iyisi firmaların çıkıp bu visko meselesine özellikle bu koku meselesine el atmaları lazım diye düşünüyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Xed

    Arkadaşlar visco yataklarla ilgili ciddi sağlık problemleri olduğuna dair bir makaleye rastladım ve bununla ilgili de bir başlık açtım.

    İncelemenizi rica ediyorum çünkü aklıma çok takıldı bu konu tam da karar verme öncesinde;

    http://forum.donanimhaber.com/m_24898799/tm.htm



    Bu konuyu ciddiye alın derim... visko yataklarda koku oluyor..
  • ilk alındığında yaklaşık 10 gün hafif bir koku oluyor ewet
    sonra o koku kayboluyor
  • Tempur yatak aldığımızda hiç koku yoktu. Ambalajı plastik ise koku ondan olabilir. Tempur yatak büyük karton kutu içinde gelmişti.
  • bende bir süredir visco yatak kullanıyorum. çok rahat fakat vücüdunuzun temas eden kısmını oyle bir kapatıyorki o bölge havasız kaldıgından terliyor her uyandıgımda terli kalkıyorum, bilmiyorum kışın iyi olur sanırım ama yazın hep böyle terli uyanacağım herhalde...
  • Merhaba,
    viscostar comfort ile 100+ arasındaki farkı teknik olarak yoğunluk olduğunu anladım. Ancak kullanımda bu farkın nasıl bir etkisi olduğunu anlayamadım, 100+ daha mı sert, dahamı çok vucudun şeklini alıyor, tam olarak kullanıcının hissedeceği fark nedir? (uyku merkezini ziyaret ettim ancak 5 dk da ben bir fark göremedeim açıkçası, dolaştığım bir çok satıcıda net bir şey söyleyemedi)

    ben 200X200 yatak almak istiyorum tam olarak ağırlığı nedir, bir arkadaş çok ağı olduğunu söylemiş, yatağım tek parça sunta taşımama problemi olabilirmi?

    son olarak internet sitenizde 100+ için 2,573.81 yazıyor, comfort için ise 1,858.43 ağustos ayında yeni zam mı geldi, çünkü bana taksitli söylenen fiyat bu fiyatların üzerinde, peşin paraya daha uygun bir fiyata alacağımı umuyordum.

    Son olarak hediye yastık kampanyası da geçen ay bitmiş (2 gün önce) satıcının insiyatifimidi bilemşiyorum ancak hem fiyat hem yastık için tekrar bir kampanya yapmayı düşünüyormusunuz. aksi takdirde daha uygun fiyatlı bir yatak tercih etmek zorunda kalacağız.

    teşekkürler,




  • viscostar 100 plus ile viscostar comfort arasında dansite(yoğunluk)farkı mevcuttur.comfort 80 ila 100 kg arasındaki kişilere hitap ederken;100 plus 100 ve üzeri kişiler için tasarlanmış ve 100 dansite yoğunluğunda türkiyede üretilen en yüksek dansiteli yataktır.
    eğerki siz 100 kilo ve üzerindeyseniz comfort modeli size biraz yumuşakça gelecek ve vücudunuzu fazla saracaktır.tam tersi 100 kilonun altında iseniz ve 100 plus kullanacak olsa yatak size sertçe gelecektir.

    fiyatlar konusunda 200*200 viscostar comfort 1954 ytl
    200*200 viscostar 100 plus 2735 ytl
    fiyatlar 19.07.2008 tarihinde bakanlar kurulunun 26.941 sayılı resmi gazetede yayınlanan 13.902 numaralı kararı ile yatak grubuna uygulanan %8 lik kdv oranın %18 e çıkması ile değişmiştir.bu bütün firmalar ile ilgili bir karardır.nakit ödemelerinde iskonto mevcuttur.

    bu karar ile hediye yastık kampanyamızda sona ermiştir.bu konu ile ilgili aldığınız bilgi doğrudur.

    sizi biraz olsun aydınlatabilmişimdir umarım..




  • Sayın işbir visco,

    Visco yatakların kansorejen madde içerdiğine dair forumda bazı başlıklar açıldı. Firmanın bununla ilgili bir açıklaması olmayacak mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_24898799/tm.htm
  • 11.08.2008 tarihi itibari ile polirest ve silikon hediye kampanyamız başlamıştır..
    bilgilerinize..
  • İşbir, benim duyduğuma göre visco yatakları birçok firmaya fason olarak üretip satıyor. Piyasadaki visco yatakların en az yarısı işbir tarafından uretiliyor. Kaliteleri 3 aşağı 5 yukarı aynı.

    Ben geçen yıl işbirden bir visco yatak almıştım kokudan yatamadım. Belki geçer diye düsünerek bir hafta havalandırdım ama nafile ...
    Sabaha kadar 8 saat bu kokuyu soluyup kanser olurum endişesiyle iade etmeye karar verdim.
    İade garantisi vermelerine ragmen ne satıcı firma ne de fabrika bin dereden su getirdiler geri almadılar. Sonunda "bakın ben gazeteciyim sizi gazetede teşhir edeceğim" diyerek geri vermeyi başardım. Bilgilerinize...

    Bu konuyla ilgili olarak forumdaki İşbir yetkilisi, Setge2004 ün yazdığı şu uyarıya nedense hiç yanıt vermiyor görmezlikten geliyor. Umarım şimdi görür :)

    Sayın işbir visco,

    Visco yatakların kansorejen madde içerdiğine dair forumda bazı başlıklar açıldı. Firmanın bununla ilgili bir açıklaması olmayacak mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_24898799/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagestore -- 22 Ağustos 2008; 22:58:17 >




  • öncelikle artniyetinizden dolayı sizi tebrik ederim.sizler gibi hergün siteyi takip etme şansım olmuyor.iş yerindeyim sizin durumunuzu bilmem ama yoğunuz ve sorularınıza elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum.ve birçok kişiyi birçok konuda aydınlattığımı sanıyorum. sorunuza gelince kansorojen madde diye birşey yok.bu tip kulaktan dolma sözlere inanmayın lütfen.bu bilgiyi edineceğiniz birçok kaynak var elinizde.işbir visco yataklar oeko-tex standart 100 belgesine sahiptir.lütfen ilgili internet sitesinden araştırınız.ayrıca visco nihayetinde bir süngerden ibarettir.sadece bunun işleniş biçimi farklıdır.siz bir süngerin kansorejen etkisi olduğunu duydunuz mu hiç?
    ücretsiz danışma hattı: 0800 314 62 03
    saygılar
  • Sayın İşbir,
    Arkadaşlara uyarıları için teşekkür etmek gerek.
    Yaptığınız demagojiden dolayı ben de sizi kutluyorum. Vakit olmadığından siteye giremiyorum diyorsunuz ama bu soru size 6 Ağustosta sorulmuş. 11 Ağustosta hediye kampanyasından bahsetmişssiniz, direkt size sorulan bu sorunun hiç üstüne uğramamışsınız. 22 sinde tekrarlanan soruya 23 ünde mecburen yanıt vermişsiniz. Demekki forumu oldukça yakından takip ediyorsunuz.

    Ürünlerinizin kanserojen olduğunu burada size kimsenin kanıtlama imkanı yok. Vücuda sindirim ya da teneffüs yoluyla giren her türlü yabancı partikülün kansere sebep olduğu artık her yerde yazılıp çiziliyor. Varsayalım ürünleriniz kansere neden olmuyor, kimse üste para ödeyip sabaha kadar sünger kokusu teneffüs ederek uyumak zorunda değil ki. Tempur kokmayan yatağı yapmış satıyor siz neden yapmıyorsunuz acaba ?

    "Uzay teknolojisi" diye sattığınız Viscostar yatakların "nihayetinde bir sünger" olduğunu biz yazsak şiddetle karşı çıkarsınız. Ama her nasılsa burada itiraf etmişsiniz. Bunun için de ayrıca kutlarız sizi :)
    Hayırlı işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taurussian -- 24 Ağustos 2008; 20:35:14 >




  • bakınız öncelikle bu foruma üye oluşum tesadüfen visco yataklar hakkında bilgi almak isteyen kişilerin olduğunu fark edip bizim markamızı merak edenlere işbir yatakları arasında kendilerine göre uygun olan yatakla ilgili bilgileri sunup fiyat garanti kullanım şartları vs ile ilgili bilgileri verip aydınlatmak amacı ile olmuştur.gerçekten yatak alma düşüncesi olan yada bu konuyla ilgili mantıklı yaklaşımda bulunup bana sorulan sorularla cevaplaşmamız kişisel değerlere gayet uygun olup güzel bir tesanet ile sonuçlanmıştır.
    dikkat ederseniz formun geriye dönük sayfalarında hiçbir firma ismini dile getirmeden,karalamadan,yermeden sadece kendi markamızın özelliklerini sundum ve sorulara bu doğrultuda yanıt verdim.oysa ki siz sürekli o böyle yaptı şu böyle falan gibi bana yönelik bir kızıştırma tutumu içerisindesiniz.ben burda internet üzerinden satış yapmak amaçlı bulunmuyorum.bu benim görevimde değil.istersem hiç üye olmayabilir yada cevap vermeyebilirim.amacım sizlere yardımcı olmaktı.kendimi yeterli gördüğüm her konudada gerekli bilgileri en ince ayrıntısına kadar yazmaya çalıştım.hatta kansorejen etki konusunda en detaylı bilgiyi almak üzere firmanın medical bölüm sorumlusuyla görüştüm.ve sizlerede ulaşabilmeniz için tel noyu gönderdim.fakat tutumunuz o kadar agresif ve yıkıcıki....ben forma girdiğim tarihlerin verdiğim cevapların hesabını size vermek zorunda olduğumu sanmıyorum..müsait olur uygun görülürse cevap yazılır.yanıltıcı bilgi vermek istemediğim için soru biraz beklemede kaldı sadece ama siz buldunuz ya beni bir sorumlu olarak olaya sadece yüklenerek çözüm bulabileceğinizi sanıyorsunuz galiba.eminimki ne verdiğim oeko-tex internet sitesini ziyaret etmişsinizdir nede verdiğim telefonu arayıp bilgi sahbi olmak için çaba göstermişsinizdir.eğer öyle olsaydı son iletinizi bu şekilde almamış olurdum.
    hiçbir mecburiyetim olmadan burada sizlerle olup yardımcı olmaya çalıştım.teşekkürünüz için ben size teşekkür ediyorum sayın Taurussian

    bu arada diğer form üyelerine özürlerimi sunuyorum.bu şekilde bir dialoga sebebiyet veren arkadaşlar adına..herkes hür iradesinde serbesttir.bu genişleyen sektörde herkes bütçesine ve konforuna uyan yatağı alacak tabikide..amacımız bu konuyla ilgili hiç bilgi sahibi olmayanlara,gidip gezecek araştırma yapacak zamanı olmayanlara firmamızla ilgili bilgi vermektir...
    bende bir visco yatak kullanıcısıyım ayrıca.formdaki başlığa duyarsız kalmak elbette mümkün değil.ama bunu birbirimizi alt etmeye çalışır şekilde çözümlemeye çalışmak ne derece doğru bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işbir visco -- 25 Ağustos 2008; 14:32:13 >




  • Yaklasik 2 aydir isbir viscostar relax kullaniyorum. Sert yatak seven biri oldugum icin, viscoyu alirken epey tereddutte kalmistim yumusak mi, deforme olur mu, gomulur muyum diye...

    Denedim begendim ve aldim, cok rahatim.
    ilginc, hem sert iken hem de yumusak bir yatak duygusu veriyor, tavsiye ederim..

    alirken, kilom hafif oldugu icin satici ust modellere gerek olmadigini soyledi ki onlar daha pahaliydi, daha agir kilolular icin idealmis comfort plus vs vs..
  • Sn İsbir Visco motorlu ayarlanabilir yataklar hakkında fikrinizi alabilirmiyim.sizce kullanışlımıdır.bu yataklardan almayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var.uzun ömürlü olabilirmi bu ürünler ve 80*200 ölcülerinde iki yatağın birleşiminden oluşuyor.uyku sırasında bu yatakların birleşim yerlerindeki boşluk rahatsız edermi acaba.
  • merhabalar;
    motor hareketli sistemi sadece çok kilolu olanlar için tavsiye etmem onun dışında hiçbir dezavantajı yok.ömrü konusunda motor hareketli sistemi işbir viscostar relax modeli yatakla tavsiye ediyoruz.yatağın garanti süresi 10 yıl.kasanın içinde bulunan latalı sistem ithaldir ve 2 yıl garantilidir.birleşim yerlerindeki boşlukta yok denecek kadar az oluyor zaten.rahatsız etmez.son derece konforlu rahat bir sistemdir. denemenizi tavsiye edrim.
  • Selamlar:
    İşbir, Ben istikbal magic serisinden technomagic beğendim ve oldukça özelilkli bir yatak.Fkat visco değil.

    Ben şu anda 18 yaşındayım ve gelişimim devam ediyor.Kailteli bir yatakta yatmak istiyorum.Visco yataklardan bana uygun olan hangisidir.Fiyat önemli değil sadece terletmesin çok rahat olsun ve bana faydası olsun...


    Yoksa istikbal alacağım radyasyon önleyenden diyim...
  • sn isbirvisko ben 115 kiloyum.uzun süredir sabahları boyun ve bel ağrısı ile uyanıyorum.yatakta çok dönüyorum.tavsiye edeceğiniz model nedir?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.