visco yatakların ısıya ve basınca duyarlı olması demek;işbir viscostar ın ana maddesi olan visco elastik malzeme mikroskobik hafıza hücreleri içerir.moleküllerin sahip olduğu hareket yeteneği sayesinde etkiye minumum tepki gösteren açık hücreli ve akıllı bir malzemedir. içeriğindeki hafıza hücreleri vücut ile temas ettiği anda ısı ve ağırlığa bağlı olarak hareketlenmeye başlar ve bu hareketlenme yatak vücut şeklini alana kadar devam eder. vücut üzerindeki basıncı azalttığı ve kan dolaşımını rahatlattığı için tıp doktorlarınca önerilir.
baza için sorunuza gelince;daha öncede bahsettiğim gibi latalı olanlardan öneriyoruz.fakat sizdeki tamamen sunta kaplı bir baza ise bu suntalar üzerinde belirli aralıklarla ve ceviz biyüklüğünde açılabilecek delikler sorununuzu gidermeye yardımcı olacak ve yatağınızın hava sirkülasyonunu sağlayacaktır.
ben her ikisi de belinden rahatsız olan anne ve babam için bir yatak araştırıyorum visco mu yaylı ortopedik yatak mı almalıyım konusunda ciddi tereddütlerim var.
visco için 80kg üzeri insanlarda tavsiye edilmiyor deniyor annem 70 kg civarında babam 85 aslında kilo sorunları yok ancak rahat edecekler mi emin değilim, bu konuda isbir visco yardımcı olabilirsen sevinirim, istanbulda showroomlarda bu yatakları deneme şansımız var mı? ayrıca bir önceki sayfada bir fiyat vermişsin bana uygun uzun yıllar sorun çıkartmayacak ve bel ağrısı yaşatmayacak bir yatak önerir misin?
yaylı yatakları uzun yıllardır kullanıyorlar ancak son dönemde mevcut yatakları artık eskidiğinden midir başka sorundan mıdır bilemiyorum bel ağrısı ile uyanmaya başladılar . o yüzden temkinliyim bu konuda
her iki yatağında artıları eksileri var bu konuya hakim arkadaşlar öneride bulunursa memnun olurum
selam; işbir visco yataklar 100 ve üzeri kilolara kadar değişik yoğunluklarda tasarlanmıştır. anne ve babanız için viscostar relax yada viscostar comfort son derece uygun.bu ürünleri işbir internet sitesinden bulabileceğiniz istanbul uyku merkezlerinde deneme şansınız var tabiki.bütün bel ağrısı sorunları ortadan kalkacaktır.yaylı yatak tavsiye etmem.
tatil dönüşü ilk iş ikisinide bir uyku merkezine götürücem . sizin bu önerdiğiniz iki yatağı alabileceğim en uygun nakit fiyatları nedir acaba? birde mesela önceki sayfada yastık hediyeli fiyat var, bu tür ufak hediyeler için muhakkak pazarlık yapmak lazım mı? yoksa kampanya yoksa hiç bir şartta yanaşmıyorlar mı bunları vermeye?
Herkese Merhaba.... Rastlantı olarak bu bilgi alışverişinden haberim oldu... Son zamanlarda Visko Yataklar hakkında herkesler bilgi sahibi olmuş gibi.... Biz 2001 den beri bu işteyiz.Üreticiyiz... Önceleri Tempur satarak başladık. Visko yataklar hakkında detaylı bilgilere http://www.dmaak.com ana sayfasından sırası ile *Kaliteli Yaşam *Sırt-Bel ağrıları *yatak satın alma ipuçları *Visco-Elastic yataklar-Yastıklar bölümlerinden ulaşabilirsiniz. Bu bölümlerini dikkatlice incelerseniz sanırım sorgulamak istediğiniz herşeye geniş ve teknik bir şekilde cevap verilmeye çalışıldığını görebilirsiniz. Saygılar, Ocean54
Dün itibariyle işbir den sipariş ettiğim baza ve yatak geldi. Visko yatak klasmanı altında çift kişilik frezya modelini +2 visko yastık hediyeli olarak aldım. Visko yataklar (+7 ve üzeri visko sünger kalınlığına sahip ) gerçekten uzandığınızda rahat geliyor ama uzun süreli kullanımda ne olur bilemiyorum ve kafam hala karışık. Aldığım bu model bütçem itibariyle alabildiğim bir yatak olduğundan ve ayrıca 2 cm visko malzeme ve paket yay kullanılmış..Yatağı kısmetse ekimde kullanmaya başlayacağız. Bazayı çok beğendim latalı , içi çelik kontrüksyon sistem ve iç tarafı komple kumaş yada deri kaplı. açılışı gayet güzel..Tabi en önemlisi yatak ve anladığım kadarıyle bu visko meselesinin netleşmesi epeyce bir zaman alacak. Birde işbirde ki satış görevlisinin yalancısıyım, bu visko sünger başka hiçbir firma tarafından üretilemiyormuş..çıplak süngere dokunduğuğunuzda garip hamur gibi kıvamı var.. Yatak konusunda gerçekten kullananalar görüşlerini yazarlarsa yazarlarsa sevinirim..
yaklaşık 1 aydır visko yatak kullanıyorum ural medicalden 160x200+2 visko yastık 750ytl ye aldım çok memnunum terletme yok son derece rahat bir yatak birde yatak vucudun şeklini aldığı için rahat bir uyku isteyenler mutlaka düşünmeli
Visko yatak alacakların dikkatine.. Ben işbirin frezya çift kişilk yatağını henüz aldım ve ambalajından çıkardığımda kimyasala benzer bir koku yaydı.. Sanki yakıcı nane benzeri ama hoş kokmuyor. İnşallah bu koku zamanla kaybolur. rahat bir yatak bence ama bu koku kafama takıldı. Yabancı bir alışveriş sitesinin yorum kısmında visko yataklar hakkında buna benzer yakınmalar okumuştum.. Benim aldığım yatakta çok kalın visko yok ama diğer visko yatakları merak ettim şimdi. Bu konuda fikri olan pm atarsa sevinirim. zamanla kayboluyormu acaba.. eğer bu koku kaybolmaz ise çok sıkıcı bir durum. Bu yabancı sitenin linkini tekrar bulursam atarım buraya.. ingilizce ancak anladığım üzere solunumla ilgili problemlere sebep olabiliyormuş. En iyisi firmaların çıkıp bu visko meselesine özellikle bu koku meselesine el atmaları lazım diye düşünüyorum.
bende bir süredir visco yatak kullanıyorum. çok rahat fakat vücüdunuzun temas eden kısmını oyle bir kapatıyorki o bölge havasız kaldıgından terliyor her uyandıgımda terli kalkıyorum, bilmiyorum kışın iyi olur sanırım ama yazın hep böyle terli uyanacağım herhalde...