Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.912
Cevap
56
Favori
908.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Visco Yataklar Hakkında


    bizim yataklar preslenmiş bir şekildedir resimdeki gibi gelir ve paket açıldığında yatak bir balon gibi şişer ve kendi halini alır.
  • Şu an en hesaplısı %40 indirimle İstikbal gibi görünüyor.Mesela 160x200 ölçüsü 672 ytl görünüyor.Fakat bu üründe de kalınlık,densite bilgileri yok.Bu bilgilere nasıl ulaşabiliriz acaba?@Blower arkadaşımız bu ürünü almıştı.Eğer yatağın özellikleri üzerinde yazıyorsa bize bildirirse sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Blof

    Şu an en hesaplısı %40 indirimle İstikbal gibi görünüyor.Mesela 160x200 ölçüsü 672 ytl görünüyor.Fakat bu üründe de kalınlık,densite bilgileri yok.Bu bilgilere nasıl ulaşabiliriz acaba?@Blower arkadaşımız bu ürünü almıştı.Eğer yatağın özellikleri üzerinde yazıyorsa bize bildirirse sevinirim.


    evet katılıyorum yatağın özelliklerini bilmek lazım kaç cm viskoz kullanımış vs..
  • ural medical onlıne satıs kapanmıs :)
    tabı bayıler ne satıcak dıy mı)
  • visco yataklar gerçekten çok rahat. benim sırtımda skolyoz ve fibroz var, eski ortopedik yataklardan sabahları her yanım ağrılar içinde uyanırdım ve kalitesiz bir uyku geçirdiğim için hep uyumak isterdim. eğer uyku süremi uzatırsam tutulmuş olarak yataktan kalkardım. ama eşim benim gibi hissetmiyordu. benim ağrılarım sonucu visco yatak almaya karar verdik. aldığım günden beri çok memnunum. artık sabahları ağrılarla uyanmıyorum ve hafta sonu keyif yapmak istersem yine sorun yaşamıyorum. herkese şiddetle tavsiye ederim.

    yatağı bir yıldır kullanıyorum. almadan önce ben de çok araştırmıştım. eğer param olsaydı kesinlikle ve tereddütsüz tempur tercih ederdim. visco yatağı icat eden firma, uzaydaki hareketleri kısıtlı olan astronotlar için üretiyorlarmış. yanlış hatırlamıyorsam 2000 dolar civarıydı (160*200 cm). ortosella markası da iyiydi. . bana bunlar süper görünmüştü, üzerlerinde yattım falan :) ama bütçeme uygun olan işbir de karar kıldım. (aslında ortosella ve işbir birbirine yakındı ama ortosellanın taksit sayısı 4 idi.) yataş ve istikbalin visco uygulaması bana tercih edilir gelmedi. markaları hep tempur ile karşılaştırdım. yaylı olması veya sünger ile yükseltilmesi bana anlamlı görünmedi, daha ziyade eski yatak alışkanlıklarını korumak isteyen müşterilere yönelik gibi geldi.

    vicso yataklar üzerine yatılınca gömülmüyor sadece vücut şeklini alıyor. rahatlığı da buradan geliyor. çökme de olmuyor. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.




  • visco yatakları 80 kg üstündeki kişilere tavsiye etmiyorlar.
  • Ben 0,1ton'um ama Visco'ya geçtikten sonra çok rahat ettim...
  • o kadar parayı verınce cebın bosalmasıından dolayı bı hafıflık hıssedıyorsunuz sanırım
  • Vallahi şimdi kararsız kaldım....
    Arkadaşlar bende yatak alıcam fakat bizim kilo malum 140 kg.
    Bu visco yataklar beni tartar mı
    Sorun yaşar mıyız...
  • Diğer firmalarda da var sanırım, iade edebiliyorsunuz. İşbir'de 45 gün iade hakkınız var. Gidin yerinde deneyin, evde deneyin, olmadı iade edin. Ama yüksek kilolarda yay destekli yataklar daha fazla tercih ediliyor sanırım.
  • PM attım.
  • istikbalde çökme problemi yaşayan çok kişi var





    http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=visko&loc=ara&s222.x=21&s222.y=9
  • arkadaşlar visco yatak almaktan vazgeçtim sebebi bu malzemenin aşırı terlemeye neden olması önümüz yaz orotopedik bir yatak alacağım artık.
  • Bende daha önce pek incelememiştim.Hakikaten de visko yataklar konusunda çökme ve terletme problemleri olduğu yazılmış.Ben de yazın terleyen biriyim.Eğer öyleyse yaz geceleri geçmek bilmez.Biraz daha araştırayım,eşe dosta sorayım.İyisi olsun derken derde düşmek istemem açıkçası.
  • Arkadaşlar, birçok markada yataktan memnun kalmazsanız 45 gün içinde iade etme hakkınız var.
  • Uykusuz ve sırt ağrılı stresli geceler istiyorsanız,şikayette bulunduğunuz firmanın bu konu ile hiç ilgilenmemesi ve üzerine evet bu yataklardan şikayet alıyoruz deyip değiştirmemesine hala satışa devam etmsine aldırmıyorsanız YATAŞ VISCO kullanabilirsiniz.
    Yok ben bunlara hiç bulaşmayayım diyorsanız ASLA ve ASLA YATAŞ VISCO kullanmayın,böylece bel ağrısı ve stresten kurtulmuş olacaksınız.
  • Yedi medya şirketine 484.8 bin YTL ceza
    İspat edilemeyen reklam

    Hayırlı El Kozmetik`in reklamında yer alan ibareler üniversiteden alınan görüşler doğrultusunda ispat edilemediği için, firmaya 50 bin YTL idari para cezası veren Kurul, Yataş tarafından `Visco Therapy ` isimli ürün hakkında internet sitesinde yer verilen özelliklerin, üniversite tarafından verilen raporda teyit edilmediği gerekçesi ile de bu firmaya 54.9 bin YTL para cezası verdi.
  • Ben de bugün yolumun üzeri olduğu için E5 üzerindeki İstikbale gittim.Satıcıyla epey bir sohbet ettik.Adam viskoyu bu yaz gününde pek tavsiye etmem dedi.Terleme şikayetiyle geri dönüşler olabiliyormuş.Onun yerine reklamlarda da belirtilen Biomagic ürününü önerdi.Hatta çok övdü,"Bunu al pişman olmasın,bir şikayetin olursa ben buradayım" dedi.Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası ama visko yataktan vazgeçeceğim sanırım.Yaylı yatak daha fazla kafama yatıyor.
  • e-5 üzerindeki yataş,bellona,istikbal bayilerine bende uğradım
    istikbalin en son cıkan bıo modelınden daha cok bıze optımum modelını onerdı cunku alıcagımız dusundugumuz fıyat aralığını söylediğimde optimum modeline yoğunlaştı adam yinede çok ilgiliydi
    bizzat uzanıp denedim yatakları gayet rahat

    bellonaya uğramayın bile yatak yayları elinize geliyor resmen

    yataşda fiyatlar biraz daha pahalı özellikle visko modeli (1200 ytl)
    fakat çok rahat mutlaka uzanıp deneyin farkı görüceksiniz ve garantisini veririm başka yatakda yatamassınız çok beyendim


    ural medical bayisine uğradım yataş,idaş gibi markalara fason yataklarının ural medıcal tarafından yapıldıgını ve sırf markaya para verıldıgını bılıyordum ve bayıden tekrar dınledım tercıhım ural medıcal olucak




  • Arkadaşlar ne yapıyoruz şimdi...


    Visco yatak mı alıcaz yoksa yaylı yatak mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.