Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Visco Yataklar Hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Visco Yataklar Hakkında Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dentalion

8 Mayıs 2008; 2:35:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: bekirhalici

yataklarda + kdv %18

Yanlış yataklarda CE sertifikası varsa kdv %8

ali270

8 Mayıs 2008; 10:12:33 

valla arkadaslar ben kullanıyorum cok rahat deforme olmuyor uzun sure kullanabilirsiz.

bakırköy

8 Mayıs 2008; 15:58:41 

@bekirhalici,
sanırım aldığı fiyatı ve sattığıı fiyatı yazdı
sayın bekirhalici, cevap bekliyoruz
eğer bu işle uğraşıyorsan bizi aydınlatmalısın

p4 3ghz (800mhz) 1mb cashe,gıgabyte i865 pe,powercolour x800 pro... ,OCZ 512*2(550 mhz) ,samsung 250 SATA,asus dvd-rw,lg dvd-rom,hyundai Q 770,usr 9113 ndx,AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK+fsp 300watt,microsoft laser 6000 ...
bekirhalici

9 Mayıs 2008; 0:56:19 

Arkadaşlar ilk verdiğim fiyatlar toptan fiyatlardı yani bilgilendirmek amaçlı siz son tüketicisiniz size perakende fiyatını verdim ki fiyatlar normal bizim müşterilerimizin sattığı fiyatların çok çok altında.

kdv olayında normal bir yataş yada diğer markaşardan alırsanız ürünü yatak olarak işlettikleri için kdv düşüyot ama saf visco lüx tüketime girdiği için kdv 18 dir.

bekirhalici

9 Mayıs 2008; 0:58:26 

tempur bir markadır ve ithaldir ürünleri çok kaliteli sert viscodan yapılmaktadır ve çok pahalıdır. bu işte en iyisi diyebilirim ama bir yastığı 120 euro civarı iken yatağı ne kadardır siz düşünün

bekirhalici

9 Mayıs 2008; 1:06:15 

bizim yataklar preslenmiş bir şekildedir resimdeki gibi gelir ve paket açıldığında yatak bir balon gibi şişer ve kendi halini alır.

Mr.Blof

12 Mayıs 2008; 20:15:47 

Şu an en hesaplısı %40 indirimle İstikbal gibi görünüyor.Mesela 160x200 ölçüsü 672 ytl görünüyor.Fakat bu üründe de kalınlık,densite bilgileri yok.Bu bilgilere nasıl ulaşabiliriz acaba?@Blower arkadaşımız bu ürünü almıştı.Eğer yatağın özellikleri üzerinde yazıyorsa bize bildirirse sevinirim.

onboardx

12 Mayıs 2008; 20:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Şu an en hesaplısı %40 indirimle İstikbal gibi görünüyor.Mesela 160x200 ölçüsü 672 ytl görünüyor.Fakat bu üründe de kalınlık,densite bilgileri yok.Bu bilgilere nasıl ulaşabiliriz acaba?@Blower arkadaşımız bu ürünü almıştı.Eğer yatağın özellikleri üzerinde yazıyorsa bize bildirirse sevinirim.

evet katılıyorum yatağın özelliklerini bilmek lazım kaç cm viskoz kullanımış vs..

4280XA
bakırköy

15 Mayıs 2008; 11:41:11 

ural medical onlıne satıs kapanmıs :)
tabı bayıler ne satıcak dıy mı)

p4 3ghz (800mhz) 1mb cashe,gıgabyte i865 pe,powercolour x800 pro... ,OCZ 512*2(550 mhz) ,samsung 250 SATA,asus dvd-rw,lg dvd-rom,hyundai Q 770,usr 9113 ndx,AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK+fsp 300watt,microsoft laser 6000 ...
banu70781

15 Mayıs 2008; 15:30:13 

visco yataklar gerçekten çok rahat. benim sırtımda skolyoz ve fibroz var, eski ortopedik yataklardan sabahları her yanım ağrılar içinde uyanırdım ve kalitesiz bir uyku geçirdiğim için hep uyumak isterdim. eğer uyku süremi uzatırsam tutulmuş olarak yataktan kalkardım. ama eşim benim gibi hissetmiyordu. benim ağrılarım sonucu visco yatak almaya karar verdik. aldığım günden beri çok memnunum. artık sabahları ağrılarla uyanmıyorum ve hafta sonu keyif yapmak istersem yine sorun yaşamıyorum. herkese şiddetle tavsiye ederim.

yatağı bir yıldır kullanıyorum. almadan önce ben de çok araştırmıştım. eğer param olsaydı kesinlikle ve tereddütsüz tempur tercih ederdim. visco yatağı icat eden firma, uzaydaki hareketleri kısıtlı olan astronotlar için üretiyorlarmış. yanlış hatırlamıyorsam 2000 dolar civarıydı (160*200 cm). ortosella markası da iyiydi. . bana bunlar süper görünmüştü, üzerlerinde yattım falan :) ama bütçeme uygun olan işbir de karar kıldım. (aslında ortosella ve işbir birbirine yakındı ama ortosellanın taksit sayısı 4 idi.) yataş ve istikbalin visco uygulaması bana tercih edilir gelmedi. markaları hep tempur ile karşılaştırdım. yaylı olması veya sünger ile yükseltilmesi bana anlamlı görünmedi, daha ziyade eski yatak alışkanlıklarını korumak isteyen müşterilere yönelik gibi geldi.

vicso yataklar üzerine yatılınca gömülmüyor sadece vücut şeklini alıyor. rahatlığı da buradan geliyor. çökme de olmuyor. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

ankdemir

16 Mayıs 2008; 14:58:53 

visco yatakları 80 kg üstündeki kişilere tavsiye etmiyorlar.

setge2004

16 Mayıs 2008; 19:09:27 

Ben 0,1ton'um ama Visco'ya geçtikten sonra çok rahat ettim...

bakırköy

16 Mayıs 2008; 23:24:41 

o kadar parayı verınce cebın bosalmasıından dolayı bı hafıflık hıssedıyorsunuz sanırım

privatum

17 Mayıs 2008; 9:39:11 

Vallahi şimdi kararsız kaldım....
Arkadaşlar bende yatak alıcam fakat bizim kilo malum 140 kg.
Bu visco yataklar beni tartar mı
Sorun yaşar mıyız...

93 OPEL VECTRA 18S
setge2004

17 Mayıs 2008; 9:48:34 

Diğer firmalarda da var sanırım, iade edebiliyorsunuz. İşbir'de 45 gün iade hakkınız var. Gidin yerinde deneyin, evde deneyin, olmadı iade edin. Ama yüksek kilolarda yay destekli yataklar daha fazla tercih ediliyor sanırım.

ahmtclk

20 Mayıs 2008; 21:08:01 

Uzun süren araştırmalarım sonucu ben de visco yatak almaya karar verdim ama hala kuşkularım var, bir risk alacağız artık.

Forumda istikbal ve işbir visco yatak kullanan birkaç arkadaş vardı, Terletme sorunundan bahsediliyor, bu konuda yorum yazar mısınız? Normal sünger yataklar gerçekten çok fena terletirler, visco yataklar da mı aynıdır?

Mr.Blof

21 Mayıs 2008; 13:27:04 

PM attım.

bakırköy

21 Mayıs 2008; 15:08:54 

istikbalde çökme problemi yaşayan çok kişi var

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=visko&loc=ara&s222.x=21&s222.y=9

onboardx

21 Mayıs 2008; 16:20:15