Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
tt net iptali ne kadar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> tt net iptali ne kadar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Energetic

21 Nisan 2008; 20:33:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar interneti iptal etme fiyatı ne kadar?bilgilendirirseniz sevinirim.

DH Fiat Palio Kulübü
T.C Tarih Kulübü
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. (J.Harris)
Energetic

21 Nisan 2008; 22:09:17 

kısa sürede kapatmam lazım arkadaşlar yardım lütfen

DH Fiat Palio Kulübü
T.C Tarih Kulübü
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. (J.Harris)
Energetic

22 Nisan 2008; 16:02:07 

DH Fiat Palio Kulübü
T.C Tarih Kulübü
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Nisan 2008; 16:08:21 

ücretsizz

4441444
veya
4440375 ara detaylı bilgi veriyorlar

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
Energetic

22 Nisan 2008; 20:58:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Old_Town

ücretsizz

4441444
veya
4440375 ara detaylı bilgi veriyorlar

çok sağolun ben ücretli diye hatırlıyordum nedense.en kısa sürede şu numaralardan bilgi alayım en iyisi.

DH Fiat Palio Kulübü
T.C Tarih Kulübü
velideli

22 Nisan 2008; 22:20:24 

Kardeş o numara ücretli iyi biliyorum ama ne olusa olsun iptal ettirme imkanın varsa hiç bekleme zararın neresinden dönersen kardır

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
_ahmet_

23 Nisan 2008; 1:54:12 

ttnet iptal ne oluyor, adsl kapatmakmı dial up mı anlamadım
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 7:49:50 

quote:

Orjinalden alıntı: velideli

Kardeş o numara ücretli iyi biliyorum ama ne olusa olsun iptal ettirme imkanın varsa hiç bekleme zararın neresinden dönersen kardır

O numaralar elbette ücretli ama o arkadaşın sorduğu sorunun cevabı ücretsiz..

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
velideli

23 Nisan 2008; 13:20:20 

evet siz haklısınız iptal ettirmek ücretsiz ama eğer kampanyalı almadıysa ama kampanyadan aldıysa vatandaşa 50 liralık modemi150 liraya sayıyorlar +bağlantı ücreti+ aktivasyon ücreti +indirim farkı benim bildiklerim bunlar eksiklerim olabilir anlayacağınız vatandaşı soyup öyle gönderiyorlar bundan kurtulabilmenin tek yolu adsl olmayan bir yerdeki muhtardan ikametgah ilmuhabiri alıp oradan bir numaraya nakil istemek adsl bağlayamayınca otomatikman iptal ediyorlar ve o haraçtanda kurtuluyorsunuz

(Bu forumda ve gezdiğim diğer forumlarda ogertelekomu seven bir kişiye rastlamadım bazen bendemi bir sorun var diye düşünürdüm demekki hepimizin ortak yanı telekazıktan nefret etmek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 23 Nisan 2008; 13:25:31 >

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
ufo

8 Mayıs 2008; 9:52:32 

Hat kimin üstüneyse o kimliğiyle gidiyor form dolduruyor o kadar. O ana kadar borcunuz veya kulanımınızı tahsil ediyolar ve kapanmış oluyor.

Haa 2 sene kampanyalı aldıysanız verdiğiniz sözü bozmanın bedelini yukardaki arkadaş yazmış zaten
aerdalg

8 Mayıs 2008; 20:34:35 

hocam bi ikinci seçenek çıksa bügün batar ben sana soyliyim..
quote:

Orjinalden alıntı: velideli

evet siz haklısınız iptal ettirmek ücretsiz ama eğer kampanyalı almadıysa ama kampanyadan aldıysa vatandaşa 50 liralık modemi150 liraya sayıyorlar +bağlantı ücreti+ aktivasyon ücreti +indirim farkı benim bildiklerim bunlar eksiklerim olabilir anlayacağınız vatandaşı soyup öyle gönderiyorlar bundan kurtulabilmenin tek yolu adsl olmayan bir yerdeki muhtardan ikametgah ilmuhabiri alıp oradan bir numaraya nakil istemek adsl bağlayamayınca otomatikman iptal ediyorlar ve o haraçtanda kurtuluyorsunuz

(Bu forumda ve gezdiğim diğer forumlarda ogertelekomu seven bir kişiye rastlamadım bazen bendemi bir sorun var diye düşünürdüm demekki hepimizin ortak yanı telekazıktan nefret etmek)

bende toshibazedeyim
s.volkan

8 Mayıs 2008; 21:50:27 

Aldığınız ücretsiz indirimleri geri veririsiniz

Kablosuz modeme 150 ytl
kabloluya 75 sayarlar

eğer 2 sene olduysa hiç saymazlar :)

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Mayıs 2008; 1:32:34 

Yuh yani kapatırken bile para vericez artık
Oyun_canavarı

26 Haziran 2008; 4:41:12 

yuh yani kapatmak için bile para ha ? iyice fıttırdılar yakında tualete gitmek içinde sağlık bakanlığına vergi veririz şaka bir yana boş ver kardeş şu an bırakma TT yi Tellcom var Turkcell şirketi adamlar Türkiye'ye yayılırlar mutlaka onları bekle ;) zaten telekomun işi bitti 3 sene sonra telekomun 10 abonesi kalırsa ona şükretsinler

Intel Q9550 / Nvidia GTX280 / 4GB OCZ ram Baba sistem
serkanevreka
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Haziran 2008; 15:12:23