Kablolu Lazer Mouse, 2500 dpi optik çözünürlük 3X ateş butonu ile oyunlarda tek atışta 3 defa ateş edebilme 3X butonu ile Windows ve ofis uygulamalarında çift tıklama fonksiyonu Yazılıma ihtiyaç duymadan, 6ncı buton ile 600,800, 1200, 1600, 2000,2500dpi ayarlarına geçebilme. 6 Buton ve Tek Scroll Programlanabilir 4ncü ve 5nci butona kısa yol tanımlayabilme 2.2mm kalınlığında esnek kablo Smart X7 yazılımı USB ve PS/2 bağlantı Renk: Siyah
Kablolu Lazer Mouse, USB Fullspeed 2000 dpi optik çözünürlük 3X ateş butonu ile oyunlarda tek atışta 3 defa ateş edebilme 3X butonu ile Windows ve ofis uygulamalarında çift tıklama fonksiyonu Yazılıma ihtiyaç duymadan, 6ncı buton ile 400, 800, 1200, 1600, 2000 ayarlarına geçebilme 5 Buton ve Tek Scroll Programlanabilir tuşlara kısa yol tanımlayabilme 2.2mm kalınlığında esnek kablo Advanced Live-Define yazılımı USB bağlantı Siyah Renk
Arkadaşlar fiyat önemli değil sizce hangisi?Kafama takılan maviyle işaretli yerler ilkinde 4. ve 5. button diyor ama 2.sinde bütün butonlar diyor bu nası iş?Ayrıca wow falan oyniycam wow a göre programlanabilirmi?? Saygılar...
DOSTUM BUGÜN ALDIM XL-750F BUNA BAK İÇLERİNDE EN İYİSİ BU AMA SANA ŞUNU SÖYLEYİM BU X SERİLERİNDEN BENCE HİÇBİRİ İYİ DEGİL ELİME HİÇ İYİ OTURMUYOR.. BUNUDA GERİ İADE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HANGİSİ DERSEN İÇLERİNDEN EN İYİSİ XL-750F BİMEKSTE VAR BEN 40YTL YE ALDIM.. HABERİN OLSUN.. LOGİTECH FALAN AL BEN ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM..
DOSTUM BUGÜN ALDIM XL-750F BUNA BAK İÇLERİNDE EN İYİSİ BU AMA SANA ŞUNU SÖYLEYİM BU X SERİLERİNDEN BENCE HİÇBİRİ İYİ DEGİL ELİME HİÇ İYİ OTURMUYOR.. BUNUDA GERİ İADE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HANGİSİ DERSEN İÇLERİNDEN EN İYİSİ XL-750F BİMEKSTE VAR BEN 40YTL YE ALDIM.. HABERİN OLSUN.. LOGİTECH FALAN AL BEN ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM..
40 YTL mi? Hepsi burada.com da 33 YTL. XL 750 BF var buna bak hepsiburada.comdan.Üstü kaymıyorum
x755 bence yaramaz. nedeni x750bf kullanıyorum. bundan öncede x750f vardı. başparmağım refleksten midir nedir sürekli sağ yandaki ileri-geri tuşlarına basıyor. x755 te ise daha beter olacağı kesin. kendi görüşüm bu. tavsiye istersen x750bf yi öneririm. f modeline göre yılan derisi kaplaması var. böylece eli terletmiyor ve plastik kokusu yapmıyor.
x750 bf modeline bakmanı öneririm sade olanı alma çok terleme yapıyor bf nin üstündeki deseni süs sanma kesinlikle terlemeyi önlemek için yapılmış gayette başarılı bn kullanıyorum çok memnunum
bahsedilen farelerin hepsi lazer. dpi dışında teknoloji açısından farklı olacaklarını zannetmiyorum.
ben x-750 f kullanıyorum ve 1200 dpi üstüne çıkmıyorum. o yüzden 2000-2500 dpi farkı çok öenmli değil bence.
bundan sonrası ise senin zevkine kalmış. herkes kendince en çok beğendiği modeli söylüyor. zevkler ve renkler faklı olacağı için bence en iyisi bahsedilen modellerden, eline en iyi oturanı alman.
bu arada hepsiburada da genelde pahalı satılıyor. gigatek te x-750 f1 22-23 YTL falan. farklı sitelere de bakabilirsin.
Amd-Athlon 64 X2 5200+, MSI-K9N NEO V2, Twinmos 2x1 GB DDR2 800, Palit-8600GT Sonic+, Samsung-320 Gb Sata2 16 Mb Ncq, Asus-1814BLT, Cooler Master-Centurion 5 BB 350W, Samsung - 226bw, A4tech-X750 F1, Logitech Momo Racing Force, Lg LH-T7652SA 5.1, Sony A-100 18-70mm-75-300mm, Sony T-3, Sony HD3, Piranha Tvix, Vs vs vs�
BİLİP BİLMEDEN KİMSE KONUŞMASIN ŞU FORUMDA YA BİRYERLERİNİZDEN SALLAYIP İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN
FS MODELİ FULL SPEED USBDİR YANİ AKTARIM HIZI BF'DEN 2 KAT DAHA HIZLIDIR BUDA DÜŞÜK TEPKİME DEMEKTİR Üstü Soft kaplamadır. Leke yapmaz
Başkada bir farkı yok
arkadaşım kusura bakma ama biraz ağır olmamış mı?
FS iyi demişsin tamam da, mouselar bir hareketi ile bilgisyara ne kadar büyük bir bilgi gönderiyorda full speed usb hareketler sırasında bunu farkettirsin. 99 yılından beri bilgisayar kullanıyorum ve şimdiye kadar tepkime sorunu ile hiç karşılaşmadım. bu özellik o kadar önemli mi?
birde 750 f1'e koku yapıyor diyorlar. bendeki ne terletiyor ne de koku yapıyor. ben tutupta bunu diyenlere uydurmayın biryerlerinizden diyormuyum?
Lütfen....
Amd-Athlon 64 X2 5200+, MSI-K9N NEO V2, Twinmos 2x1 GB DDR2 800, Palit-8600GT Sonic+, Samsung-320 Gb Sata2 16 Mb Ncq, Asus-1814BLT, Cooler Master-Centurion 5 BB 350W, Samsung - 226bw, A4tech-X750 F1, Logitech Momo Racing Force, Lg LH-T7652SA 5.1, Sony A-100 18-70mm-75-300mm, Sony T-3, Sony HD3, Piranha Tvix, Vs vs vs�
BİLİP BİLMEDEN KİMSE KONUŞMASIN ŞU FORUMDA YA BİRYERLERİNİZDEN SALLAYIP İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN
FS MODELİ FULL SPEED USBDİR YANİ AKTARIM HIZI BF'DEN 2 KAT DAHA HIZLIDIR BUDA DÜŞÜK TEPKİME DEMEKTİR Üstü Soft kaplamadır. Leke yapmaz
Başkada bir farkı yok
arkadaşım kusura bakma ama biraz ağır olmamış mı?
FS iyi demişsin tamam da, mouselar bir hareketi ile bilgisyara ne kadar büyük bir bilgi gönderiyorda full speed usb hareketler sırasında bunu farkettirsin. 99 yılından beri bilgisayar kullanıyorum ve şimdiye kadar tepkime sorunu ile hiç karşılaşmadım. bu özellik o kadar önemli mi?
birde 750 f1'e koku yapıyor diyorlar. bendeki ne terletiyor ne de koku yapıyor. ben tutupta bunu diyenlere uydurmayın biryerlerinizden diyormuyum?
Lütfen....
Genel olarak konuştum ben Ayrıca tepkime önemli 1 saniye ile bile 1 mermi kaçırıyorsun monitörlerde 4ms tercih ediyorlar klavyeden örnek vermek gerekirse 10 saniye içinde 3 satır yazıcakken 10 satır gibi bariz bir tepkime farkına ne dersin ?? Tabiki bunların yanında sistemininde iyi olması lazım Bazı şeyler için gözle göremiyeceğimiz ama 3-5 toplandığında gözle görülür fark ortaya çıkartılabilir
Edit: Biraz ağır yazmış olabilirim çünkü google ve a4tech'in sitelerine girip bunun ne farkı var diye bakmak yerine ne farkı vardır canım diye yazıların yazması insanı çileden çıkarıyor bu kadar zormu 2 mouse özelliklerini karşılaştırmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 25 Nisan 2008; 15:58:55 >
çok bilen arkadaşım bendede bf var ve kutusunda full speed usp yazıyor bunada bi yorumun varmı bence internet sitesinden araştıranlar değil sadece kullananlar yorum yapmalı