Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
gizlilik

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> gizlilik Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
herospower

21 Nisan 2008; 17:50:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar. benim sorunum ip ile ilgili. internet explorer ve firefox uygulamalarında ip'mi gizliyorum ''hide ip'' programı ile. ancak ben bunu dosya paylaşım programlarında da yapmak istiyorum. büyük çoğunluğun illegal dosya paylaşımı olarak kullandığı torrent benim işimde birbirimize büyük boyutlu dosya atmakta işe yarıyor. ancak ben bu programıda kullanırken görünmek istemiyorum. bunu engelleyebilecek bir program biliyor musunuz? birde engelledigimizi nasıl anlarız? internette ip gösteren sayfalardan yani browser'dan ip'nin değiştiğini anlıyoruz ancak dosya paylaşım programlarında değiştirdiğimizi nasıl anlarız?

ayrıca antivirüs programı olarak nod32 programının yasal kullanıcısıyım. sizce para vermeye değer miydi?

Aksakallı Dede

23 Nisan 2008; 14:15:41 

Tor da bunu yapmak mümkün.Ama üyelikli torrent sitelerinde sık sık girmeniz gerekebilir ara sıra otomatik proxy değiştiriyor.Eğer çalışmazsa zaten bağlanamazsınız
Tarayıcı ayarları https://wiki.torproject.org/noreply/TheOnionRouter/TorifyHOWTO/WebBrowsers
Torrent https://wiki.torproject.org/noreply/TheOnionRouter/TorifyHOWTO/BitTorrent

efsane dadaş

7 Haziran 2008; 14:34:06 

slm beyler ben şeyi sorcaktım telefonda hafıza kartına java oyunları yüklüyorum açıyorum telefonda bunları telefonun java oyunları bölmüne yüklüyo tabii oraya da en fazla 15 tane sığıyo bunları nasıl hafıza kartı üstünde yükleyip oynayabilirim

_bilge_

9 Haziran 2008; 8:09:43 

quote:

Orjinalden alıntı: efsane dadaş

slm beyler ben şeyi sorcaktım telefonda hafıza kartına java oyunları yüklüyorum açıyorum telefonda bunları telefonun java oyunları bölmüne yüklüyo tabii oraya da en fazla 15 tane sığıyo bunları nasıl hafıza kartı üstünde yükleyip oynayabilirim

Konuyla bişr bağıntı kuramadım ama telefonun hafızası nekadarsa o kadar yükleme yapabilirsin. Telefonun marka ve modeli nedir.

* Teknik Bilge *
efsane dadaş

10 Haziran 2008; 14:32:36 

lg kg300

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> gizlilik Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.
Sapphire HD4850 512MB
ATI ın son dakika atağı HD4850 ve HD4870 ekran kartları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir