merhaba arkadaşlar. benim sorunum ip ile ilgili. internet explorer ve firefox uygulamalarında ip'mi gizliyorum ''hide ip'' programı ile. ancak ben bunu dosya paylaşım programlarında da yapmak istiyorum. büyük çoğunluğun illegal dosya paylaşımı olarak kullandığı torrent benim işimde birbirimize büyük boyutlu dosya atmakta işe yarıyor. ancak ben bu programıda kullanırken görünmek istemiyorum. bunu engelleyebilecek bir program biliyor musunuz? birde engelledigimizi nasıl anlarız? internette ip gösteren sayfalardan yani browser'dan ip'nin değiştiğini anlıyoruz ancak dosya paylaşım programlarında değiştirdiğimizi nasıl anlarız?
ayrıca antivirüs programı olarak nod32 programının yasal kullanıcısıyım. sizce para vermeye değer miydi?
slm beyler ben şeyi sorcaktım telefonda hafıza kartına java oyunları yüklüyorum açıyorum telefonda bunları telefonun java oyunları bölmüne yüklüyo tabii oraya da en fazla 15 tane sığıyo bunları nasıl hafıza kartı üstünde yükleyip oynayabilirim
slm beyler ben şeyi sorcaktım telefonda hafıza kartına java oyunları yüklüyorum açıyorum telefonda bunları telefonun java oyunları bölmüne yüklüyo tabii oraya da en fazla 15 tane sığıyo bunları nasıl hafıza kartı üstünde yükleyip oynayabilirim
Konuyla bişr bağıntı kuramadım ama telefonun hafızası nekadarsa o kadar yükleme yapabilirsin. Telefonun marka ve modeli nedir.