Şimdi Ara

Helal Cem deda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun sana Cem deda! Görevini çok iyi yaptın! Yoktan var ettiğin penaltılarla,fbyi kurtardın yine! Valla helal olsun sana! Kadiköy'e heykelini diksinler senin.Yardımcın olmasa Serkan'ın topu yere vurmasına sarı bile göstermezdin.

cdemir neredesin! Hak hukuk deyip duruyordun al sana hak hukuk kardeşim! Hala kalkıp HAGI'yi konuşacağına otur maçlarını izle önce.Ama sana göre kesin yorum katılır dimi o pozisyonlara!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 13 Mart 2005, 21:16:39 >

• Lanet olsun yeter be 2 penaltı oha artık 3. golüde penaltıdan atsalardı keşke yuh
    Hakem 3 Gençler 2

• Ya penaltı verilir,penaltı futbolun bi öğesidir! Ama hangi fbli çıkıp bana birinci penaltı kesin penaltıydı der.Hadi ikinci tartışılsın diyelim(ki bence alakası bile yok)

Bravo cem deda bravo yani! Eline sağlık.....
  • Umit Bozkurt bile aglamıyo fener hak etti bizden daha cok istedi diyor onların yerine siz aglıyorsunuz.
  • sakarya gs maçindaki penalti penaltiyse bunlar haydi haydi penalti
  • Penaltının kahramanı M.Yozgatlı çelişkili ifadeler kullandı. Sanırım penaltı değil.
  • Ben hakkımı ararım kardeşim.Biz istanbulsporla maç yaparken,olimpiyatı bile bahane ettiniz.Kaltınız istanbulun avukatlığını yaptınız.

Şampiyonluk mücadelesinde iki tane olmayan penaltıyı oturup izleyim mi? Hani hak hukukçu fbliler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cem uzan petkim i almış
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır yanlıs penaltı verilebilir her takıma, galatasarayada verilmistir besiktasada genclerede bu normal insanlık hali.!fenerbahce gayet baskılı oynayarak macı haketti.Bunu kimse inkar edemez.Ayrıca penaltı vermese bile Fener bu macı yine alırdı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Ben hakkımı ararım kardeşim.Biz istanbulsporla maç yaparken,olimpiyatı bile bahane ettiniz.Kaltınız istanbulun avukatlığını yaptınız.

Şampiyonluk mücadelesinde iki tane olmayan penaltıyı oturup izleyim mi? Hani hak hukukçu fbliler!

1.penaltıya sozum yok o ama 2. penaltıya laf soyleme baride objektif yorum yapıyor desinler.İstanbulspor macında ben hicbir avukatlıkta yapmadım aklımdan kotu bir senaryo bile gecmedi.Size bu yıl verilen butun penaltılarda rtam penaltımıydı?
  • Ya nereye alıyordu maçı.Sen farklı bi maç mı izledin? Nasıl baskılı oynadı fb ya. Gençler golü atana kadar neredeydi fb. Penaltı golü atılınca baskı başladı.

İkinci yarı neredeydi peki fb.Bari objektif ol iyi oynadık deme.İnsanlık halleri niyeyse fb'ye işliyor!
  • Sonu gelmeyecek tartışmalara girmeyelim lütfen.
  • siz galatasaraylılar yıllarca bu tip peneltılara(çok daha komiklerine) alkış tuttunuz şimdi çıkıp rakipten daha fazla isyan etmenize hakkınız yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Hayır yanlıs penaltı verilebilir her takıma, galatasarayada verilmistir besiktasada genclerede bu normal insanlık hali.!fenerbahce gayet baskılı oynayarak macı haketti.Bunu kimse inkar edemez.Ayrıca penaltı vermese bile Fener bu macı yine alırdı!

ya bosver ugrasmaya degmez. Hep onLar hakLıdır zaten. Gene bi kuLp buLurLar ipLemiceksin en iyisi bu Ha bide su 1905 nickLi arkadasa en guzeL cevabı Umit Bozkurt vermiştir heraLde ( hani tutturmus bi mucadeLe ornegi gosteriyordu ya ) adama dediLer bu mucadeLe niye diye " Hee tesvik pirimi aLdık , Biz mucadeLe etmeyecekmiyiz tabiikide savasacaz avrupaya kaLmak icin ne bu ya ne bicim iş vsvs" dedi. HeraLde gerekLi kişiLer cevabını aLmıştır Ha aL mucadeLe etmiyo etmiyo dedin gorduk GencLer'i GS'nin rakipLerinden 2 kat fazLa mucadeLe ornegi gosterdi adamLar. Umit'in LafLarını iyi oLcup bicde niye AnadoLu takımLarı buyuk takımLara karsı mucadeLe ornegi gosteriyor anLayıver birazcık Turkiye Ligi 3 kLub'ten oLusmuyor !!

• Trabzonla-Fener'in çekiştiği sene Selim Soydan' ın İstanbulspora iyi oynadığı için demediği kalmamıştı. irden o geldi aklıma.
  • xtrap ben sebattan falan da bahsettim.Sebatta uefa'ya kalıcak değil mi? Ama sen ligi kesin iyi takip ediyorsundur!
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Hayır yanlıs penaltı verilebilir her takıma, galatasarayada verilmistir besiktasada genclerede bu normal insanlık hali.!fenerbahce gayet baskılı oynayarak macı haketti.Bunu kimse inkar edemez.Ayrıca penaltı vermese bile Fener bu macı yine alırdı!

ya bosver ugrasmaya degmez. Hep onLar hakLıdır zaten. Gene bi kuLp buLurLar ipLemiceksin en iyisi bu Ha bide su 1905 nickLi arkadasa en guzeL cevabı Umit Bozkurt vermiştir heraLde ( hani tutturmus bi mucadeLe ornegi gosteriyordu ya ) adama dediLer bu mucadeLe niye diye " Hee tesvik pirimi aLdık , Biz mucadeLe etmeyecekmiyiz tabiikide savasacaz avrupaya kaLmak icin ne bu ya ne bicim iş vsvs" dedi. HeraLde gerekLi kişiLer cevabını aLmıştır Ha aL mucadeLe etmiyo etmiyo dedin gorduk GencLer'i GS'nin rakipLerinden 2 kat fazLa mucadeLe ornegi gosterdi adamLar. Umit'in LafLarını iyi oLcup bicde niye AnadoLu takımLarı buyuk takımLara karsı mucadeLe ornegi gosteriyor anLayıver birazcık Turkiye Ligi 3 kLub'ten oLusmuyor !!

Sende haklısın en iyisi hic ugrasmamak.

• Ya uğraşmamak denmez buna! HAKSIZLIĞINIZI kabul edin artık.Hakem maçı fbye verdi.Ötesi yok işte!
  • quote:

xtrap ben sebattan falan da bahsettim.Sebatta uefa'ya kalıcak değil mi? Ama sen ligi kesin iyi takip ediyorsundur!

tamam hoca tesvik primi vermişiz bak Umit Bozkurtta dogruLuyor tartısmaya gerek yok hakLısın
  • quote:

Ya uğraşmamak denmez buna! HAKSIZLIĞINIZI kabul edin artık.Hakem maçı fbye verdi.Ötesi yok işte!

Tamam kardesim kabul ettik sen haklısın hep hakemler bizi tutuyo macıda hakem bize verdi tamam rahatladınmı?
  • Ya böyle topik açanların futbolla alakası olduğunu düşünmüyorum.Yani bitek fenerbahçeyemi penaltı veriliyor.Bunlar geçmişi hiç hatırlamıyor sanırım.Ayrıca bu maçta konuşulacak bişey varsa oda Alex'in mükemmel golüdür.Bir de gençlerbirliği oyuncularının şerefsizce sert oynamalarını da unutmayalım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.