arkadaşlar belki yeri değildir yanlış yere açmış olabilirim kusuruma bakmaıyın şöyle bir problemim var benim kasanın önünde usb yerleri yok ben masamın üstünde durucak şekilde bir kutu yapmak istiyorum bu kutunun üzerinde 2 tane usb girişi olucak bu kutudan bir kablo cıkıcak ve o kablonun ucuda pc nin arka tarafındaki usb yerlerine giricek şimdi olay şu ben masaüstündeki usb yuvalarına herhangi flash diskimi filan bağladımda pc onu algılıcak yani kasayı çek usb yi tak sonra it yapmak yerine bunu daha pratik nasıl yaparıma aaba
arkadaşm bunlar baya yaygın şeyler,konu açmana gerek yokdu,ama madem açmışsın,işde bazıları
[simage][/simage] hatta çok değişik olanları bile mewcut
[simage][/simage]
sanırım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur,USB HUB> lar tek bir kabloda birleşerek kasanın arkasndaki sadece bir tane USB portunu işgal eder,we windowsda USB ler 127 ye kadar çoğalabilir...
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
diğer arkadaşların dediği gibi hazırları piyasada bulunuyor. ama kendime özel yapmak istiyorum dersen, konnektörlerini karaköy pasajının zemin katında bulabilirsin.
Technologic
Uzaklaştırılmış 29.996816585648 gün cezanın 23 günü kaldı.
27 Nisan 2008; 21:19:32
Astarı yuzunden pahalı geldı dıye bı laf wardır bılırsınız.. Buda oyle olcak muhtemelen cunku bı suru malzeme alcaksın bı suru kıymetlı wakıt harcıcaksın ve zaten hazırları var bence olmayan bısey yap sende.. Saygılar..