Bana yardımcı olan tüm arkadaslara tesekkur ederim. uydu alıcı cihaz için sordugum sorular karşısında hd cihaz almaktan wazgeçtim. hem hd yayınların yetersiz oldugundan hemde çogu şifreli oldugundan yada cihazlar daki ozelliklerin bir cihazda toplanamamış olmasından dolayı weya kart paylaşımları az olması sebeplerinden dolayı hd cihaz yerine dreambox dm600pvr almaya karar werdim. Benim icin goruntu we kart paylaşımı olması en omenlisi idi zaten
Görüntü kalitesinde hd olan cihazlarda hdmi cıkısından sd yayınları izlenmesi cokda fark edilmeyecegi yazılmıs bunları goz onunde bulundurarak 600pvr almaya karar werdim umarım iyi yapmısımdır^^
Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz...
Elbetteki ama Kredi kartımın hesap kesim tarihi 28 inde 29 unda alacam allah izin werirse^^ birde 120lik canak ve motor la beraber 3 tane canak yerine 1 motor alacagım bu yonde tawsiye edildi. 29undan sonra ilk izlenimlerimi hemen aktaracagım
Bende bir pvr 600 kullanıcısı olarak oldukça memnunum. Sanada kesinlikle tavsiye ederim. Kayıt kalitesini görünce verdiğin tüm paraya değeceğini göreceksin..
Selam Arkadaslar, lutfen 600 pvr hakkinda beni biraz bilgilendirir misiniz ? 3 Haziranda digiturk'um iptal olmus olacak ben hala bir cihaz da karar kilmadim ama db 600 pvr'ye cok yakinim :) uydu sistemlerine cok fransiz olmam sebebi ile detay bilgi lutfen muratorhan@gmail.com adresine de yazabilirsiniz. simdiden cok tesekkurler Saygilar...