Şimdi Ara

masaüstünde simge adlarında arkaplan rengi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simgelerin adlarının yazılıolduu yerde mavi renk var bunu nasıl yok edebilirim.bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklerden, gelişmişden performans ayalarından bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin dedim, benimkinde işe yaramadı ama başka bi bilgisayarda işe yaradı.benim bilgisayarda nasıl düzeltebilirim.

ayrıca bunuda denedim:

Önce bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir.
    "Sistem Özellikleri" açılacak... "Gelişmiş"e tıkla
    sonrada "Performans" altındaki "Ayarlar"a
    "Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan" seçeneğini işaretle
    Son olarak uygula ve tamam....

Eğer düzelmedi ise
    Masa üstünde sağ tıkla Simgeleri yerleştir > Web Öğelerini Masaüstüne Kiltle seçeneğindeki kutuyu boşalt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa8yavuz -- 21 Nisan 2008; 11:47:28 >

• Masa üstünde boş bir yere sağa tıklayın Özellikler açılan kutuda masa üstüne tıklayın masa üstünü özelleştir tıklayın açılan kutuda web'e tıklayın. Masaüstü kilitle yazısı işaretlidir bu işareti kaldırın ve tamam diyerek çıkın.
  • masaüstüne sağ tıklayıp özellikler ordan masaüstü sekmesinde

masaüstünü özelleştir yazan yere tıkla

açılan menüden web tabına geç masaüstü ögelerini kilitle yazan yerin

onay kutucuğunu temizleriz......

veyabilgisayarım sağ tık özellikler gelişmiş..... performans ayarları

orda menu altında gölge göster tik i kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 21 Nisan 2008; 13:03:11 >
  • sagolun bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bunları yapınca düzeldi
  • PrtScn/SysRq ile internet explorer den aldığım bir resmi Microsoft Word belgesine yapıştırdım ordan da masa üstüne aldım ondan sonra masaüstü simge isimlerinin arkaplanı renklendi ondan sonra ne yaptımsa düzeltemedim yukkarıdaki uygulamaları hepsini yaptım olmadı

masaüstünde simge adlarında arkaplan rengi
  • kardeş bilgisayarıma sağ tıkla özellikler daha sonra gelişmiş sekmesinden performans(ayarlar) daha sonra görüntü efektleri var oradan windows için en iyi olanını seçersen sorunun halledilmiş olur büyük ihtimalle....
  • kurcalarken bir şekilde buldum
    masaüstünde boş bir alana +
    özellikler+
    masa üstü+
    masa üstünü özelleştir+
    web+
    file:///c:/docume..... onay imini kaldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm arkadaşlar benim sıkıntım pc deki resim belge ve benzeri nesnelerin ismini degiştiremiyo olmam degiştirdigim zaman uzantısı kayboluyo formattan beridir böle ne olmuş olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stk4221

slm arkadaşlar benim sıkıntım pc deki resim belge ve benzeri nesnelerin ismini degiştiremiyo olmam degiştirdigim zaman uzantısı kayboluyo formattan beridir böle ne olmuş olabilir ?

dosya uzantılarını gizlemen lazım dostum

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-vista/show-or-hide-file-name-extensions
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.