Giriş | |
|
|
|
21 Nisan 2008; 3:00:07
|
|
|
Arkadaslar MSI S430 marka laptopum var Edimax EW 7318 USG usb wireless adaptor almayi dusunuyorum sizce bana bir katki saglayacakmidir ? + olarak kurulumu icin bios dan laptopun kendi wireless ini kapatipmi kurmak gerekir ?
|
|
21 Nisan 2008; 9:51:37
|
|
|
Selam arkadaşım, bahsettiğin sorunun yanıtı hakkında sana bilgi veremsemde sana tek tavsiyem Edimax dan uzak dur. Masaüstü bilgisayarım için kablolu antenli pcı versiyonunu aldım,berbattı.Akıllanmadım çıkarılabilir antenli senin bahsettiğin modelden aldım ve anteninin yerine 7DB lik airties anten takmama rağmen berbat bir çekim gücüne sahip. Sana tavsiyem robotics ürünlerine yada bilemedin Airties Wus 300 ( şu an kullanıyorum ve memnunum) e yönlenmen
|
|
21 Nisan 2008; 11:39:44
|
|
|
Bu urunu begenmeyen 2. kisisin genelde herkes cok memnun kafam karisti benimde simdi :)
|
|
21 Nisan 2008; 12:01:46
|
|
|
satayım hocam sana.Ne kadarsa fiyatı ,yarı fiyatına veriim. Hiç bir işime yaramıyor.
|
|
28 Nisan 2008; 9:30:39
|
|
|
ikisini de kullanmış biri olarak diyebilirimki, wus300 5kat daha iyi edimaxtan, gerek çekim kuvveti gerek uzaklık olarak. birde edimax deli gibi ısınıyor.
|
|
|
28 Nisan 2008; 15:39:26
|
|
|
Bendede edimaxın bu modeli var 1 ay oldu alalı kendi anteni çok güçsüz eğer güçlü bir anten takarsan çok iyi olur ayrıca kablosuz ağlar için olan üçüncü parti yazılımlarıda destekliyor ben çok memnunum önceki kartımda bağlantı arada bir kopardı ama bunda hiçbir sorun yaşamadım bence almalısın.
|
|
31 Ağustos 2008; 19:28:48
|
|
|
Arkadaşlar, edimaxı karfoshoptan mı aldınız?
|
|
|
5 Eylül 2008; 0:10:45
|
|
|
bende bugun aldım çekim %20 lerde herkeste aynımı.yada nasıl yükseltebiliriz.%20 çok kötü
|
|
|
5 Eylül 2008; 0:13:57
|
|
|
arkadaşlar birde pc yi her açıp kapattığımda şifre girmem gerekiyor.otomatik tanımıyormu?bilen arkadaşlardan ricam açıklarlarsa sevinirim
|
|
|
5 Eylül 2008; 13:00:03
|
|
|
teşekkürler hemen deniyorum
|
|
|
5 Eylül 2008; 13:43:56
|
|
|
kardeş olmadı.dahada kötü oldu %10 a düştü.verdiğimiz paraya yazık oldu.
|
|
|
5 Eylül 2008; 15:48:40
|
|
|
arkadaş buldum %70-73 lere çıkardım.ama cd si ile.kablo uzun olsun diye 2 usb kablosu kullanıyordum.yeni bir kablo aldım ek yapmadan bagladım ve 1-2 mt de yukarda tutunca %73 e kadar çıktı.
|
|