Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 aldım 999YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: tolgao2000
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> Cevap: Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 aldım 999YTL Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Arda

8 Ağustos 2008; 15:24:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nick : Alper2

Alper Bey,

Benden talep etmiş olduğunuz 0764-A27 Type Nolu, V200 model cihazın Vista Home Basic İşletim sistemi recovery Dvdleri elime ulaşmış bulunmaktadır. Bugun 08*08*2008 Tarihinde Yurtiçi kargo ile bana belirtmiş olduğunuz adresinize kargoluyorum.

Hayırlı Olsun güle güle kullanın

To grow impatient A.k - 3485
bisquit

8 Ağustos 2008; 22:20:27 

evet arda bey business ya da ultimate'den oldugunu biliyorum da bir an buradaki arkadaşlar xp'ye geçtik sorun yaşamadık deyince nası oluyor home premium'dan geçiliyor diye düşündüm sanırım benim bahsettiğim modelden bahsedilmiyordu..

tolgao
upgrade işlemini iki şekilde yapabilirsin
ya oem olarak internetten satın alıp yapabilirsin (adresi aşşağıya ekliyorum) ya da
http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/get/anytime-upgrade-overview.aspx
upgradei kutu lisans olarak satın alabilirsin:
http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=ELARN95071(BilgisayarBase)&

ayrıca ultimate'de türkçe ve ingilizce dil seçenekleri beraber gelir ve istediğini kurabilirsin...

...ve Çanakkalede ve Çanakkalede Mustafa Kemal'e selam olsunnnn selam olsunnnn selam olsunnnnn...
tas7035

8 Ağustos 2008; 22:29:03 

Arkadaşlar ses tuşlarına basınca önceden ekranda sağ altta ses düzeyini gösteren çubuk çıkardı ama artık çıkmıyor. Nedendir??

meteor68

9 Ağustos 2008; 10:47:55 

Messages For This Machine Only
8/9/2008 - Create your own set of recovery CDs
Did you know that you can create recovery media? This media will help you restore your computer even if you cannot enter the Windows(R) environment. You will need a CD-RW drive and several blank CD-R or CD-RW discs, a USB hard disk drive or an internal hard drive to create your recovery media. Create Recovery discs now or later by clicking Start, All Programs, Lenovo Care, and Create Recovery Media.

bügün bana üstteki mesaj geldi ve anladım kadarı ile laptopun başlangıç cd sini göndermişler,

Arda

9 Ağustos 2008; 12:47:21 

quote:

Orjinalden alıntı: meteor68

Messages For This Machine Only
8/9/2008 - Create your own set of recovery CDs
Did you know that you can create recovery media? This media will help you restore your computer even if you cannot enter the Windows(R) environment. You will need a CD-RW drive and several blank CD-R or CD-RW discs, a USB hard disk drive or an internal hard drive to create your recovery media. Create Recovery discs now or later by clicking Start, All Programs, Lenovo Care, and Create Recovery Media.

bügün bana üstteki mesaj geldi ve anladım kadarı ile laptopun başlangıç cd sini göndermişler,

size İmage recovery nasıl oluşturabileceğiniz hakkında anlatım yapılmış ve aşamalar yazılmış, Bu yöntem makinenizin yedeğini alır yeniden işletim sistemini yüklemiyor malesef ki denemesini yaptım. Başlat"a gelin Lenovo care menüsünden Lenovo create simgesıne tıklayın ve gelecek pencerenizde makinenize uyumlu olan (yazıcı olarak) Uygun Cd , Dvd yi yerlştirip ileri diyin ve image cd "ye yada Dvd"ye yazılacaktır. dediğim gibi bu makinenizin yedeğini alır. işletim sisteminizin yedeğini almaz.

kocaog!u

11 Ağustos 2008; 14:13:49 

quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Arkadaşlar ses tuşlarına basınca önceden ekranda sağ altta ses düzeyini gösteren çubuk çıkardı ama artık çıkmıyor. Nedendir??

Bende de aynı durum var, eski haline nasıl çevirebiliriz?

fenersel

12 Ağustos 2008; 16:54:49 

cd den film izlerken cd-room dan traktör sesi gibi ses geliyo bunun sebebi ne olabilir o şekilde çalışması daha başka zarralara yol açabilirimi.
model 3000 V200 yardımcı olursanız memnun olurum tşkler

queque

12 Ağustos 2008; 21:39:24 

Arkadaşlar bir aylık makinem şuan çalışmıyor lütfen yardım..

GECİKMELİ YAZMA BAŞARISIZ........."

{Gecikmeli Yazma Başarısız Oldu}
Windows, x dosyasının tüm verilerini kaydetmeyi başaramadı.
Veri kaybı oldu.
Bu hataya bilgisayarınızın donanımındaki veya ağ bağlantınızdaki bir arıza neden olmuş olabilir. Lütfen bu dosyayı başka bir yere kaydetmeye çalışın.

Bir hafta önce herhangi bir işlem yaparken birden bu şekilde bir hata mesajları çıkmaya başladı ve bilgisayar kilitlendi..

İnternetten araştırdığım kadarı ile HDD problemi diyorlar..

Format attım ancak 4 gün sonra gene aynı hata çıktı..

Bu sorunu yaşayan arkadaş oldu mu acaba

HDD bozuk ise servis değiştirir mi ?? Diski ikiye böldüm Garantisi bozulur mu ??

exdp

Sisteme Gözat

12 Ağustos 2008; 22:40:04 

şuan ne yüklü vista mı xp mi ? donanımsal problemse tabiki servise gönder.
volkivolkan

13 Ağustos 2008; 1:16:20 

Selamm arkadaslarr elindee vistaa recovery cd'si olan varmı bana yollayabilir mı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkivolkan -- 13 Ağustos 2008; 1:14:45 >

Teknolojisiz hayat düşünülemez :)
volkivolkan

13 Ağustos 2008; 11:51:17 

Bu arada farkeden oldu mu, bu LAptop'ların Harddisk sıcaklığı gereğinden çok fazla ısınıyor...

Teknolojisiz hayat düşünülemez :)
fenersel

13 Ağustos 2008; 16:05:03 

bi fikri olan arkadaş yokmu

quote:

Orjinalden alıntı: fenersel

cd den film izlerken cd-room dan traktör sesi gibi ses geliyo bunun sebebi ne olabilir o şekilde çalışması daha başka zarralara yol açabilirimi.

mustafazad

13 Ağustos 2008; 16:34:25 

arda bey,

alper beye gönderdiğiniz dvd leri bana da gönderebilir misiniz? herhangi bir ücret ödüyor muyuz?

V200 0764-A27 Model Makinenizin Tarafımdan istedmiş olduğunuz Vista Home Basic Orjinal Recovery Dvd seti

Arda

13 Ağustos 2008; 16:43:00 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafazad

arda bey,

alper beye gönderdiğiniz dvd leri bana da gönderebilir misiniz? herhangi bir ücret ödüyor muyuz?

V200 0764-A27 Model Makinenizin Tarafımdan istedmiş olduğunuz Vista Home Basic Orjinal Recovery Dvd seti

Merhabalar Mustafa Bey,
Tabiki sizede Orjinal Recovery Dvdlerini getirtebilirim, gerekli bilgileri pm olarak gönderdim.

Arda

13 Ağustos 2008; 16:44:34 

quote:

bi fikri olan arkadaş yokmu

quote:

Bazı Modellerde sesli aşırı sesli çalışmaktadır. Aşırı sesli çalışan makine sahipleri genelde Garantiden parçaları değiştirilmektedir.

queque

13 Ağustos 2008; 16:51:04 

Makinede XP yüklü , Bu sorunla karşılaşan yok mu ?

Tşk

quote:

Orjinalden alıntı: queque

Arkadaşlar bir aylık makinem şuan çalışmıyor lütfen yardım..

GECİKMELİ YAZMA BAŞARISIZ........."

{Gecikmeli Yazma Başarısız Oldu}
Windows, x dosyasının tüm verilerini kaydetmeyi başaramadı.
Veri kaybı oldu.
Bu hataya bilgisayarınızın donanımındaki veya ağ bağlantınızdaki bir arıza neden olmuş olabilir. Lütfen bu dosyayı başka bir yere kaydetmeye çalışın.

Bir hafta önce herhangi bir işlem yaparken birden bu şekilde bir hata mesajları çıkmaya başladı ve bilgisayar kilitlendi..

İnternetten araştırdığım kadarı ile HDD problemi diyorlar..

Format attım ancak 4 gün sonra gene aynı hata çıktı..

Bu sorunu yaşayan arkadaş oldu mu acaba

HDD bozuk ise servis değiştirir mi ?? Diski ikiye böldüm Garantisi bozulur mu ??

hekimoglu