Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 aldım 999YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: tolgao2000
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> Cevap: Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 aldım 999YTL Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuğra_

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 21:51:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Migrosta Lenovo 3000 V200'ün fiyatı 899 YTL.. Bu ürünü almayı düşünüyorum.. XP kurup kullanacağım.. Acaba driver'larında bi sorun çıkar mı? 1Gb ram daha eklemeyi düşünüyorum boş slotu var di mi?

Kullanan arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer.. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğra_ -- 23 Temmuz 2008; 21:51:07 >

Galatasaray,,
Türkçemiz Yok Olmasın
Pentax K10D | Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL | Carl Zeiss Jena Tessar 50mm f/2.8 | SanDisk eXtreme III 2Gb
Sakarya Üniversitesi - FEF - Türk Dili ve Edebiyatı..
queque

23 Temmuz 2008; 21:56:48 

Arkadaşlar,

Yeni makinemde Xp yi Bilgisayar ile gelen XP çevirim CD si ile yüklemeyi tamamladım..

Tüm XP driverlarını otomatik yüklendi...

Harddiski de Partition Magic ile direk windows üzerinden ikiye böldüm.. Şu anda Acronis True Image Home ile image alıyorum...

Bundan sonra rahat rahat bilgisayarı kullanabilicem..

Herkeze tavsiye ediyorum pişman olmazsınız..

Saygılarımlar

queque

23 Temmuz 2008; 22:40:07 

Arkadaşım,,

XP kurmak sorun olmuyor , Zaten burdaki birçok arkadaş XP kurdu sende rahat bir şekilde kurarsın.. Benim sana tavsiyem , bütçen elveriyor ise 1200 YTL ye aynı bilgisayarın Core2Duo T7500 modelini al 2GB ram ve 160 GB harddisk ile beraber geliyor..

Ayrıca içinden XP çevirim CD si geliyorki tek yapman gereken CD yi çalıştırıp beklemek. Tüm driverları kendi yüklüyor...

Ben hepsiburada.com dan 8 taksitle 1208 YTL ye aldım..
Saygılarımla...

quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

Migrosta Lenovo 3000 V200'ün fiyatı 899 YTL.. Bu ürünü almayı düşünüyorum.. XP kurup kullanacağım.. Acaba driver'larında bi sorun çıkar mı? 1Gb ram daha eklemeyi düşünüyorum boş slotu var di mi?

kartal_07

23 Temmuz 2008; 23:59:44 

quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

Selam bende Migrosta 19 temmuz da aldım, vistayı kaldırıp xp kurdum, driverları sitesinde var. XP ile canavar oluyor laptop, ben ram takviyesi yapmadım, hızı mükemmel, şimdilik gerek duymadım. Makinenin XP sistem dışında orjinalliğini şimdilik bozmayı düşünmüyorum. Hayırlı olsun.

Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle ölçülür. Einstein
johonwayni

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 11:38:11 

Harici batarya cok hoşuma gitti ama fiyati biraz yüksek gibi

üstelik Türkiye satiş yapilarmi ondanda emmin değilim,

Hayirli Olsun makinaniz iyi günlerde kullanmaniz dilegi ile ...

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

tolgao2000

24 Temmuz 2008; 13:35:42 

İnatla Vistaya devam XP ye dönmemek için kastırıyorum, az önce SP1 i indirdim acaba bizim makinele SP1 ile mi gelmişti şimdi yanımda değil cihaz bakamıyorum... keza uydu kartımla çakışıp kitleniyor vista .. kaldımı artık kitlenenen işletim sistemi hasdta etti beni vista ama dönmek yok ..

Turbo Passat 2000 Model Tiptronik. Prins AutoGaS
kartal_07

25 Temmuz 2008; 0:35:43 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

İnatla Vistaya devam XP ye dönmemek için kastırıyorum, az önce SP1 i indirdim acaba bizim makinele SP1 ile mi gelmişti şimdi yanımda değil cihaz bakamıyorum... keza uydu kartımla çakışıp kitleniyor vista .. kaldımı artık kitlenenen işletim sistemi hasdta etti beni vista ama dönmek yok ..

Bence XP mükemmel, sp3'lü cd den katılımsız kurulum yaptım. Şu an cihaz 1gb ram olmasına rağmen hızdan uçuyo. XP her zaman tavsiye etmişimdir. Vista tamamen fiyasko, microsoft firması da bunu farkında. Keza XP'nin bi aralar desteğini kaldıracaklardı ama vista alan,xp ye geçtiğinden dolayı şu anda bu düşüncelerinden vazgeçtiler. Vista'nın durumu içler acısı olduğunu farkettiler ve onun yerine windows 7 'yi yakın zamanda piyasaya sürecekler.

Kısacası şimdilik en stabil çalışan işletim sistemi XP Pro. Service pack3 öneririm.

Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle ölçülür. Einstein
tolgao2000

25 Temmuz 2008; 11:11:48 

Sevice pack 3 ün aslında bir getirisi yok , çoğu kullanıcı bilmiyor maalesef, gelen en büyük özellik NAC ( Network Access Contol ) özeliğinin entegre edilmesi ,yani bir ağ' a girerken Ağ'ın politikalarını üstüne alıp giriş yapmasına yarayan ve pek az da minör updateler....

Zaten dün akşam 02.00 sularında XP imajımı geri patlatıp XP ye döndüm, inadım kırıldı ... gece Vista kitlenince gözünü yaşına bakmadım

Bu arada benim laptopum bluetooth ' u arızalandı, akşam birşey daha deneyeceğim olmazsa servis götüreceğim... Şansa bakki çalıştığım firma Lenovolara servis hizmeti veriyormuş

Turbo Passat 2000 Model Tiptronik. Prins AutoGaS
Arda

25 Temmuz 2008; 16:24:55 

Sayın : "Cog" ismen
Özgür Gündoğan
V200 0764-A27 Model Makinenizin Tarafımdan istedmiş olduğunuz Vista Home Basic Orjinal Recovery Dvd seti elime ulaşmıştır.
Özelden size Bilgi geçtim Kargoya veriyorum, tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Görüşmek üzere..

To grow impatient A.k - 3485
dogukansavas

26 Temmuz 2008; 13:34:27 

Lenovo driver derstek sitesine ulaşamıyorum sürekli hata veriyor sayfa ve serverda böye bir sayfa olmadığını söylüyor. Elinde 3000 v200 için ethernet driver ı olan varsa gönderebilirse sevinirim

_ZENITH_

26 Temmuz 2008; 14:20:11 

quote:

Orjinalden alıntı: dogukansavas

Lenovo driver derstek sitesine ulaşamıyorum sürekli hata veriyor sayfa ve serverda böye bir sayfa olmadığını söylüyor. Elinde 3000 v200 için ethernet driver ı olan varsa gönderebilirse sevinirim

+111111

dogukansavas

26 Temmuz 2008; 15:49:11 

quote:

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

quote:

+111111

Gerçekten bu konuda bir çözüm olmalı en azından site hazırlanırken mirror falan oluşturulsa çok güzel olur. Şu anda takılı kaldım resmen.

dogukansavas

26 Temmuz 2008; 17:32:28 

Acaba XP'yi daha önceden yükleyen bir arkadaş hayrına driverlerı****'e yükleyebilir mi? Hem free user olarak çeker ona da puan kazandırırız.

_ERH@N_

26 Temmuz 2008; 18:12:39 

hangi driverlar lazim ben 2 gün önce indirmiştim hepsini
quote:

Acaba XP'yi daha önceden yükleyen bir arkadaş hayrına driverlerı ****'e yükleyebilir mi? Hem free user olarak çeker ona da puan kazandırırız.

_ERH@N_

26 Temmuz 2008; 20:10:55 

xp için driverlar yükledim

http://rapidshare.com/users/7TNJOX

jet0n

26 Temmuz 2008; 20:28:55