Giriş | |
|
|
|
15 Temmuz 2008; 16:27:35
|
|
|
|
fiyatı iyimiş baya bide edimax'ın anten takılabilen bi modeli var ona bakıp son kararımı vericem ama merak ettiğim gerçekten işe yarayıp yaramadığıydı fikir verdiğin için sağol.
|
|
|
|
|
15 Temmuz 2008; 21:46:00
|
|
|
Yurtdışından getirtiğim 3 adet kurtarma DVD si ile başarılı bir şekilde Vistaya döndüm, driverları indrip kuruyorum, hız olarak XP den pek bir fark göremiyorum özellikle 10 gün sonrasını bekleyeceğim karar vermek için keza vista harddiski indexlemesi anca sürüyormuş indexledikten sonra hız daha da artıyormuş....
|
|
|
16 Temmuz 2008; 10:49:32
|
|
|
Selamlar, XP'ye geçtim, tüm driver'ları kurdum (bluetooth hariç), Intel chipset güncellemesi de dahil. Ancak bilgisayar restart atarken siyah ekranda takılıyor hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
|
|
|
16 Temmuz 2008; 11:22:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: salvo Selamlar, XP'ye geçtim, tüm driver'ları kurdum (bluetooth hariç), Intel chipset güncellemesi de dahil. Ancak bilgisayar restart atarken siyah ekranda takılıyor hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Restart öncesi bağlı bulunan tüm usb girişleri boşaltıp bir deneyin..
|
|
|
16 Temmuz 2008; 11:58:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000 quote:
Orjinalden alıntı: salvo Selamlar, XP'ye geçtim, tüm driver'ları kurdum (bluetooth hariç), Intel chipset güncellemesi de dahil. Ancak bilgisayar restart atarken siyah ekranda takılıyor hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Restart öncesi bağlı bulunan tüm usb girişleri boşaltıp bir deneyin.. Tüm usb girişleri boşta. Başka bir öneriniz var mı?
|
|
|
16 Temmuz 2008; 12:48:40
|
|
|
tolgao2000 Arkadaşımızada Orjinal İşletim sistemi Recovery Dvdleri Gönderilmiştir. Hayırlı olsun.
|
|
|
16 Temmuz 2008; 12:55:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: salvo quote:
Orjinalden alıntı: salvo Selamlar, XP'ye geçtim, tüm driver'ları kurdum (bluetooth hariç), Intel chipset güncellemesi de dahil. Ancak bilgisayar restart atarken siyah ekranda takılıyor hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Restart öncesi bağlı bulunan tüm usb girişleri boşaltıp bir deneyin.. Tüm usb girişleri boşta. Başka bir öneriniz var mı? ekran kararması açılıştamı yoksa kapatırkenmi oluyor ? kapatırken oluyorsa sonradan kurduğunuz bir program yapıyor olabilir.
|
|
|
16 Temmuz 2008; 13:07:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: salvo quote:
Orjinalden alıntı: salvo Selamlar, XP'ye geçtim, tüm driver'ları kurdum (bluetooth hariç), Intel chipset güncellemesi de dahil. Ancak bilgisayar restart atarken siyah ekranda takılıyor hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Restart öncesi bağlı bulunan tüm usb girişleri boşaltıp bir deneyin.. Tüm usb girişleri boşta. Başka bir öneriniz var mı? ekran kararması açılıştamı yoksa kapatırkenmi oluyor ? kapatırken oluyorsa sonradan kurduğunuz bir program yapıyor olabilir. Restart ve shutdown komutlarını kullandığımda oluyor. Ekran kararıyor, imleç bir süre hereket ettirilebiliyor ve daha sonra ekran donuyor. Henüz bir çözüm bulamadım maalesef.
|
|
|
16 Temmuz 2008; 15:25:06
|
|
|
Olayın kamera sürücüsünden kaynaklandığını öğrendim, kaldırınca düzeldi. Ancak bu sorunu giderecek sürücüyü bulamıyorum. Ya kamerasız ya shutdown'sız kalmak da pek memnun etmedi :).
|
|
|
17 Temmuz 2008; 4:52:23
|
|
|
@tolgao2000 bende bu cihazdan almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan tek şey hafif olması. Hafifliği konusunda ne söyleyebilirsin? tatmin edici düzeyde mi? Diğer sorum ise LENOVO 3000 V200 0764-CTO modeli sanırım bi üst modeli ve core2duo. Bu cihazla sizin cihaz arasında farklar nelerdir? tavsiye edermisin bu cihazı? teşekkür ederim.
|
|
|
17 Temmuz 2008; 9:21:16
|
|
|
Kesinlikle çok tatmin edici, kuş gibi hafif...
|
|
|
17 Temmuz 2008; 10:24:34
|
|
|
Core 2 Duo t7500 olan modeli ile arasında hissedilir bir fark varmıdır acaba??? Ekran kartları aynı çünkü...
|
|
17 Temmuz 2008; 14:32:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000 var, ben kullanıyorum, hem chazın wireles ' ini hem d-link marka usb adaptör kullanıyorum, kurlumu ayarlaması çok basit , işin ilginci cihazın üstündeki entegre sistemden daha stabil ve hızlı buluyor.. http://www.birtepe.com/product.asp?ProID=133723 sen bu d-link i xp sp2 demi kullanıyorsun arkadaşım.Ben masaüstü pcme aldım sadece sp2 de çalıştırabildim mereti.sp3 sadece local olarak kullanılabiliyor yani modeme girebiliyorum fakat internet bağlantısını alamıyorum.vista 64 bitte hiç driver bile kuramıyorum.platforma uygun değildir diye bir uyarı veriyor.bu modelin driverlarını bulabileceğim bir site varmı acaba.özellikle vista için olursa çok makbule geçer. bu arada lenovo da kullanılan wi-fi teknolojisi bence çok iyi.adaptörle falan ölçülemez.Diğer laptoplara kıyasla da lenovunun daha iyi olduğunu düşünüyorum.Örneğin tanıdığımda Acer ın yeni modellerinden bir notebooku var lenovoyla ikisini yanyana getirip ağ aradığımızda bulunan ağ sayısı ve sinyalleri alışı açısından bariz bir fark oluyor.tabiki lenovo daha iyi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzoo07 -- 17 Temmuz 2008; 15:27:03 >
|
|
17 Temmuz 2008; 14:35:59
|
|
|
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Bugün aynı laptopu kullanan bir arkadaşım yanıma uğradı ve eğer xp yüklenirse garanti dışı kalacağını söyledi. Doğrumudur ? Özellikle arda bey cevap verirseniz sevinirim, serviste görevlisiniz diye biliyorum çünkü.
|