Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 aldım 999YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: tolgao2000
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> Cevap: Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 aldım 999YTL Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
exdp

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 16:27:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

fiyatı iyimiş baya bide edimax'ın anten takılabilen bi modeli var ona bakıp son kararımı vericem ama merak ettiğim gerçekten işe yarayıp yaramadığıydı fikir verdiğin için sağol.
tolgao2000

15 Temmuz 2008; 21:46:00 

Yurtdışından getirtiğim 3 adet kurtarma DVD si ile başarılı bir şekilde Vistaya döndüm, driverları indrip kuruyorum, hız olarak XP den pek bir fark göremiyorum özellikle 10 gün sonrasını bekleyeceğim karar vermek için keza vista harddiski indexlemesi anca sürüyormuş indexledikten sonra hız daha da artıyormuş....

Turbo Passat 2000 Model Tiptronik. Prins AutoGaS
salvo

16 Temmuz 2008; 10:49:32 

Selamlar,

XP'ye geçtim, tüm driver'ları kurdum (bluetooth hariç), Intel chipset güncellemesi de dahil. Ancak bilgisayar restart atarken siyah ekranda takılıyor hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Salvo Daze
tolgao2000

16 Temmuz 2008; 11:22:28 

quote:

Orjinalden alıntı: salvo

Selamlar,

XP'ye geçtim, tüm driver'ları kurdum (bluetooth hariç), Intel chipset güncellemesi de dahil. Ancak bilgisayar restart atarken siyah ekranda takılıyor hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Restart öncesi bağlı bulunan tüm usb girişleri boşaltıp bir deneyin..

_ERH@N_

16 Temmuz 2008; 11:54:50 

bende şans yok ekranda 1 tane ölü piksel cıktı
quote:

Orjinalden alıntı: _ERH@N_

http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=574D467

bende burdan aldım o modeli cuma günü telefon açıp sordum hemen gönderirseniz alıcam diye tamam dediler tedarikçiden size göndericez cumartesi elinizde olur ama daha ortada yok sözde urfa şubelerine gitmiş ürün ordan gönderiliçekmiş bakalım 1.190 ytl aldım burdan nakit sepette 1.160

quote:

Orjinalden alıntı: queque

Okankan

bilgisayarı nerden aldığını öğrenebilir miyim?

Bu modelin Core 2 t7500 modeli çoğu sitede yok..

Sen internetten mi yoksa bir mağazadan mı aldın?

Arkadaşlar ayrıca Migros Neden aynı modelin bir üst işlemcilisini T7500 2.2Ghz lisini satmıyor acaba?

tşk

salvo

16 Temmuz 2008; 11:58:30 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Selamlar,

Tüm usb girişleri boşta. Başka bir öneriniz var mı?

Salvo Daze
Arda

16 Temmuz 2008; 12:48:40 

tolgao2000

Arkadaşımızada Orjinal İşletim sistemi Recovery Dvdleri Gönderilmiştir. Hayırlı olsun.

To grow impatient A.k - 3485
tolgao2000

16 Temmuz 2008; 12:55:10 

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

ekran kararması açılıştamı yoksa kapatırkenmi oluyor ? kapatırken oluyorsa sonradan kurduğunuz bir program yapıyor olabilir.

salvo

16 Temmuz 2008; 13:07:24 

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

ekran kararması açılıştamı yoksa kapatırkenmi oluyor ? kapatırken oluyorsa sonradan kurduğunuz bir program yapıyor olabilir.

Restart ve shutdown komutlarını kullandığımda oluyor. Ekran kararıyor, imleç bir süre hereket ettirilebiliyor ve daha sonra ekran donuyor. Henüz bir çözüm bulamadım maalesef.

Salvo Daze
salvo

16 Temmuz 2008; 15:25:06 

Olayın kamera sürücüsünden kaynaklandığını öğrendim, kaldırınca düzeldi. Ancak bu sorunu giderecek sürücüyü bulamıyorum. Ya kamerasız ya shutdown'sız kalmak da pek memnun etmedi :).

Salvo Daze
salvo

16 Temmuz 2008; 16:00:28 

Nihayet şu adresten yeni sürücüyü kurup, kamera açısını vertical yönde değiştirerek sorunu çözmeyi başardım. Lenovo forumdaki bilgiler yardımıyla tamamen.

http://ww.notebooks-driver.com/notebook-driver/MSI-EX610-notebook-Bison-Webcam-Driver_103047.shtml

Salvo Daze
kartal_07

17 Temmuz 2008; 4:52:23 

@tolgao2000 bende bu cihazdan almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan tek şey hafif olması. Hafifliği konusunda ne söyleyebilirsin? tatmin edici düzeyde mi?

Diğer sorum ise LENOVO 3000 V200 0764-CTO modeli sanırım bi üst modeli ve core2duo. Bu cihazla sizin cihaz arasında farklar nelerdir? tavsiye edermisin bu cihazı?

teşekkür ederim.

Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle ölçülür. Einstein
tolgao2000

17 Temmuz 2008; 9:21:16 

Kesinlikle çok tatmin edici, kuş gibi hafif...

queque

17 Temmuz 2008; 10:24:34 

Core 2 Duo t7500 olan modeli ile arasında hissedilir bir fark varmıdır acaba??? Ekran kartları aynı çünkü...

muzzoo07

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 14:32:31 

quote:

var,

ben kullanıyorum, hem chazın wireles ' ini hem d-link marka usb adaptör kullanıyorum, kurlumu ayarlaması çok basit , işin ilginci cihazın üstündeki entegre sistemden daha stabil ve hızlı buluyor..

http://www.birtepe.com/product.asp?ProID=133723

sen bu d-link i xp sp2 demi kullanıyorsun arkadaşım.Ben masaüstü pcme aldım sadece sp2 de çalıştırabildim mereti.sp3 sadece local olarak kullanılabiliyor yani modeme girebiliyorum fakat internet bağlantısını alamıyorum.vista 64 bitte hiç driver bile kuramıyorum.platforma uygun değildir diye bir uyarı veriyor.bu modelin driverlarını bulabileceğim bir site varmı acaba.özellikle vista için olursa çok makbule geçer.
bu arada lenovo da kullanılan wi-fi teknolojisi bence çok iyi.adaptörle falan ölçülemez.Diğer laptoplara kıyasla da lenovunun daha iyi olduğunu düşünüyorum.Örneğin tanıdığımda Acer ın yeni modellerinden bir notebooku var lenovoyla ikisini yanyana getirip ağ aradığımızda bulunan ağ sayısı ve sinyalleri alışı açısından bariz bir fark oluyor.tabiki lenovo daha iyi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzoo07 -- 17 Temmuz 2008; 15:27:03 >

kocaog!u

17 Temmuz 2008; 14:35:59 

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Bugün aynı laptopu kullanan bir arkadaşım yanıma uğradı ve eğer xp yüklenirse garanti dışı kalacağını söyledi. Doğrumudur ?

Özellikle arda bey cevap verirseniz sevinirim, serviste görevlisiniz diye biliyorum çünkü.