Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Seoul Tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Seoul Tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sharkemre
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

20 Nisan 2008; 22:32:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar forumlarda ismi lazım değil bikaç arkadaş kötülesede eğer ucuz performans arıyorsanız önerim seoul olacaktır muhteşem bir teknik destek next lere göre çok daha kolay pratik menüleri ve uydudan güncellemesi ile cidden çok iyi fiyatlarıda çok makul kendim gt5000 modelini yazdan beri 9 aydır kullanıyorum ananemede geçenlerde s2000 modelini aldım harika bi cihaz uydu alıcısı alacaklara şiddetle tavsiye ederim
ishtare

21 Nisan 2008; 9:04:31 

saolasın bilgilendirme için... aslında bir inceleme şeklinde yazsan daha makbule geçerdi

JackDaniels

21 Nisan 2008; 11:42:22 

evet forumda bi sürü kişi s2000 mi gt5000 mi diye sorup duruyor

madem sende 2side var

bi inceleme yazsaydın iyi olurdu

imza yok nedense?
frux

21 Nisan 2008; 12:15:44 

Seoul'un çıkarmış olduğu sırasıyla gs1189-gt5000 ve s2000 hepsi de aynı makina.. menüler ve her şeyi ile.. Uydudan güncelleme hızı 1 dakika gibi kısa zaman da olması..
ayarları ve kanalları saklayıp, tekrar geri yükleyebilme özelliği ile.. emu ile açılabilen kanalları hiç beklermeden açması gerçekten çok iyi..
Cihaz 24 saat sürekli çalışsa bile hiç ısınmıyor.. yanlız tuneri o kadar çok kuvvetli değil.. sinyal kalitesinin en az %70 olması gerekli.. Uydudan güncelleme için ve emu ile açılabilen kanalları hiç sorunsuz seyretmek için mutlaka sinyal kalitesinin %70 olması gerekli.. Benim her iki uydu çanakta (Türksat-Hatbird) Sinyal kalitesi %85-%90 olduğu için hiç bir sorun yaşamıyorum... Favori kanalları düzenlerken toplu olarak kanal taşıyabiliyorsunuz.. Menü kullanımı çok kolay.. yanlış bir şey bile yapsanız sizi ikaz eden bir yazı çıkyor..
Sonuç olarak bilgisayarı olup da receiver'a yazılım atmayı bilmeyen ve bilgisayarı olmayan kişilerin çok rahatlıkla kullanabileceği bir receiver...
Diğer uydudan güncelleme yapmayan receiverlara emu desteği sürdükçe.. Bu cihaza da uydudan güncelleme desteği gelir merak etmeyin..
Fiyatı da perfonmans ve kalitesine göre çok makul sayılır.. 120 lira civarın da satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 21 Nisan 2008; 12:17:48 >

gül iz
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Nisan 2008; 12:27:44 

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Seoul'un çıkarmış olduğu sırasıyla gs1189-gt5000 ve s2000 hepsi de aynı makina.. menüler ve her şeyi ile.. Uydudan güncelleme hızı 1 dakika gibi kısa zaman da olması..
ayarları ve kanalları saklayıp, tekrar geri yükleyebilme özelliği ile.. emu ile açılabilen kanalları hiç beklermeden açması gerçekten çok iyi..
Cihaz 24 saat sürekli çalışsa bile hiç ısınmıyor.. yanlız tuneri o kadar çok kuvvetli değil.. sinyal kalitesinin en az %70 olması gerekli.. Uydudan güncelleme için ve emu ile açılabilen kanalları hiç sorunsuz seyretmek için mutlaka sinyal kalitesinin %70 olması gerekli.. Benim her iki uydu çanakta (Türksat-Hatbird) Sinyal kalitesi %85-%90 olduğu için hiç bir sorun yaşamıyorum... Favori kanalları düzenlerken toplu olarak kanal taşıyabiliyorsunuz.. Menü kullanımı çok kolay.. yanlış bir şey bile yapsanız sizi ikaz eden bir yazı çıkyor..
Sonuç olarak bilgisayarı olup da receiver'a yazılım atmayı bilmeyen ve bilgisayarı olmayan kişilerin çok rahatlıkla kullanabileceği bir receiver...
Diğer uydudan güncelleme yapmayan receiverlara emu desteği sürdükçe.. Bu cihaza da uydudan güncelleme desteği gelir merak etmeyin..
Fiyatı da perfonmans ve kalitesine göre çok makul sayılır.. 120 lira civarın da satılıyor

izmirde S2000 90 ytl ,pazarlıkla 80 ytl veriyorlar
darkingfb

21 Nisan 2008; 14:36:30 

uydudan güncelleyince şifreli kanallarıda açıyormu s2000 modeli?

ishtare

21 Nisan 2008; 15:44:58 

birçoğunu açıyordur sanırım... keşke videolu bir inceleme yapsaydınız

frux

21 Nisan 2008; 16:56:23 

Seoul receiver'ın tanıtım videoları

http://www.youtube.com/watch?v=m171bmPH89g

http://www.youtube.com/watch?v=FJLgliChBvY

http://www.youtube.com/watch?v=ceH_ReCmN9Q

http://www.youtube.com/watch?v=uuXu703AtiI

http://www.youtube.com/watch?v=pC4tEerRR7c

http://www.youtube.com/watch?v=kDn7WJsyXxI

http://www.youtube.com/watch?v=T8iiFEs5b-Q

quentin

22 Nisan 2008; 9:46:45 

apartmana çanak anten sistemi kuruyoruz ve bende s2000 almaya karar verdim bu kadar övgüyü hak ettiğine göre alınacak bi ürün benim için önemli ayrıntısı kanal geçişinin hızlı olması

Dell XPS M1330 (PRODUCT) RED
Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i

ishtare

22 Nisan 2008; 10:12:53 

iyi tercih

science46

30 Nisan 2008; 9:04:56 

Sayın Gül-İz,
İzmirde bu fiyata s2000'i nerden bulabileceğimi yazarmısınız?

enteresavar

30 Nisan 2008; 22:33:36 

arkadaşlar bu seoul s2000 in seoul gs1180 den farkı neki bunca fiyat farkı var???

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
quentin

1 Mayıs 2008; 9:19:48 

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

arkadaşlar bu seoul s2000 in seoul gs1180 den farkı neki bunca fiyat farkı var???

bunca fiyat farkından kastın ne anlayamadım fiyatları aynı gibi hb'dan bakarsan gorursun
S2000-GS1180

Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i

enteresavar

1 Mayıs 2008; 17:21:07 

quote:

Orjinalden alıntı: quentin

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

bunca fiyat farkından kastın ne anlayamadım fiyatları aynı gibi hb'dan bakarsan gorursun
S2000-GS1180

dostum ben başka bir siteden bakmıştım orda bayagı fiyat farkı vardı sanırım çanaklarının boyutları farklı ondan kaynaklanıyor

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
ishtare

3 Mayıs 2008; 14:58:51 

s2000 en yeni cihazı onu tercih edin...

dedektif

3 Mayıs 2008; 16:10:44 

SEOUL S-2000 DIGITAL UYDU ALICISI
"Türkiye’de bir ilk !!! Hem CD’li hemde Uydudan güncellemeli dijital uydu alıcısı!" diyor...
Farkı bu sanırım...

LG 19' L194WT-BF 5ms SIYAH LCD - Intel CPU E4500 2.2 GHz 800MHz 2MB Core2Duo - Gigabyte P35-DS3L 1333 FSB/DDR2 1066MHz S+GLAN+16X - SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ - TwinMOS 2X1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 - Palit VGA 8600GT-Sonic+ 256 MB 128Bit DDR3 SLI 16X - COOLER MASTER CAC-T05-UBD 380W ATX Black Blue - LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM
bodrumlu2

3 Mayıs 2008; 21:43:20 

quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

"Türkiye’de bir ilk !!! Hem CD’li hemde Uydudan güncellemeli dijital uydu alıcısı!" diyor...
Farkı bu sanırım...

Cd li derken?

Nothing lasts forever
Even cold november rain
quentin

3 Mayıs 2008; 22:29:29 

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

"Türkiye�de bir ilk !!! Hem CD�li hemde Uydudan güncellemeli dijital uydu alıcısı!" diyor...
Farkı bu sanırım...

Cd li derken?

kutusunde bir cd cıkıyor hic merak edip bakmamıstım ama sordunuz diye baktım cd üzerinde tanıtım cdsi yazıyor içerisinde nasıl kurulum yapılacagını gosteren vidyo var kullanım kılavuzu yazılım güncellemeleri var benim pek ilgili cekmedi kurarken cdsi izleme ihtiyacı hissetmedim ama güzel calısma yinede kitapcık okumaktansa cdden izlemek sanırım daha rahat olacaktır.

Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i

ishtare