Giriş
20 Nisan 2008; 21:25:21
buraya baktım da U600 ile ilgili konu yok hiç mi beğenilmiyo buuuuuuuuuuu?
_____________________________ ¤ۣۜ..¤ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ¤ۣۜ..¤ Çıktık açık alınla on yılda her şavaştan; On yılda on beş milyon genç yarattık her yaştan. Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan; Demir ağlarla ördük Ana yurdu dört baştan. Atasinin izinde
21 Nisan 2008; 21:48:43
ben u600 kullanıyorum hastayım resim kalitesine quote: Orjinalden alıntı: kobem buraya baktım da U600 ile ilgili konu yok hiç mi beğenilmiyo buuuuuuuuuuu?
21 Nisan 2008; 23:00:51
ben kullanıyorum.uzak dur.rezalet bir java yazılımı var.herşey sınırlı.İstersen bi u600 başlığına bak ve öyle karar ver
21 Nisan 2008; 23:04:42
ya benım surum eskı bıraz yenısını yukseltmeye usenıyorum mavıden aldım oraya gotursem kac gun telefonsuz kalıcam onu bılmıorum.
_____________________________ İntel core2duo e8400 @4080mhz(günlük) with Scythe Infinity (Mugen)CPU Cooler - MSI P35 Platinum Combo - 2x2gb Mushkin - Enermax İnfiniti 650W - Thermaltake Armor Tower - Maxtor Sata 500gb 32mb & Maxtor Sata 1TB 32mb - His Iceq4 Hd4850 Turbo - XFİ ExtremeAudio - Logitech x540 - Logitech G5.v2 - Crative Fatality Headset - Razer Mantis Control - Zalman ZM-MFC2
22 Nisan 2008; 19:26:40
öyle bir başlık atmışsın ki çok sevdim abi be gibi
_____________________________Sevdim seni bir kere, başkasını sevemem
Deli diyorlar bana, desinler değişemem
kartallar_yalnız_uçar
Türklük bedenimizde, İslamiyet ruhumuzdadır. Ruhsuz beden ceset olur.
Alparslan Türkeş
Forza SS Lazio!
22 Nisan 2008; 19:30:03
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Eğer sevmişsen al arkadaşım, eğer almazsan devamlı içinde bir uhde olarak kalacak.
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle