hocam gusel olmuş güle güle kullan:)aynı kasadan bendede var bende su soputma kullanıyorum:)siyaha boyıyacaktım içini benim için iyi oldu senin resimler
ikiside oluyor, soğutma daha iyi ve sessiz oluyor. ben radyatör üstündeki 3 fanada controller bağladım, geceleri gerçekten sadece harddisk sesi oluyor, bu akşam ya da yarın cpu,gpu idle ve load değerlerini yazarım, hava soğutma ile değerlendirme imkanın olur.
arkadaşlar kuzey köprüsünüde soğutarak sistemi tamamladım, tek ramler kaldı onları da düşünüyorum henüz bulamadım ne yapacağımı. soğutma sistemim alphacool, pompa Eheim 600, radyatör proIII, cpu blok xp light plexi, 2 tane 8600 gt nin üstünde thermaltake vga cooler bloklar, ve nf4 chipsetimin üstündede thermaltake north bridge blok var. tüm yorumlara açıktır herkese saygılar...
Arkadaşım, sistemin çok güzel olmuş, güle güle kullan. Benim de bir zamanlar aynı kasadan vardı ve kendi topladığım sistemi kurmuştum kasanın altına ek bir kutu yaparak. Ufak bir tavsiyem var..Blokların bağlantısının yapıldığı siyah hortumların ucundaki ek rekorları bir yere değip, kısa devreye sebep olabilir. Eğer imkânın varsa, ek rekorları kaldırmanı tavsiye ederim. Şeffaf hortumları doğrudan blok üzerindeki rekorlara bağlıyabilirsin sanıyorum.. Sağlıcakla kal..
Arkadaşım, sistemin çok güzel olmuş, güle güle kullan. Benim de bir zamanlar aynı kasadan vardı ve kendi topladığım sistemi kurmuştum kasanın altına ek bir kutu yaparak. Ufak bir tavsiyem var..Blokların bağlantısının yapıldığı siyah hortumların ucundaki ek rekorları bir yere değip, kısa devreye sebep olabilir. Eğer imkânın varsa, ek rekorları kaldırmanı tavsiye ederim. Şeffaf hortumları doğrudan blok üzerindeki rekorlara bağlıyabilirsin sanıyorum.. Sağlıcakla kal..
tavsiye için teşekkürler amfibi. benimde aklımda o rekorlar, ama vga bloğun çıkışı çok ince benim ana hortumlara göre, oraya mecburen bi rekor lazım. mevcut rekorları izole etmeyi düşünüyorum uv bantla. saygılar....