Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cevap: SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
adozcelik

28 Mart 2005, 13:32:12  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu eikctl.rsc dosyası silinemedi belirtilmemiş hata diyor ve üzerine diğerini kopyalayamıyorum, neden acaba?

* Bilgi doğru olduğu sürece ve paylaştıkça güzeldir.
SwordsMan

28 Mart 2005, 13:35:43  

Yeter yaw bu ne sevgidir, karşılıklı iltifatlar jestler falan. Kıskanıyorum walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMeaGoLLuM -- 28 Mart 2005, 13:37:48 >

Intel Core 2 Duo E8400@3700Mhz - Gigabyte P35-DS3R (Rev 2.1) - OCZ Reaper HPC Edition PC2-6400 2GB - Palit 8800GT 512Mb (700/1700/2000) - Seagate ST3320620AS 320Gb 16Mb Sata-II - Samsung SyncMaster 932B Plus - Tagan i-Xeye 420W - Samsung SH-S182M Dvd-Writer - Logitech Wave@MX620 Laser - Logitech X230 - Nova Winner II - OCZ Rally2

PROTOCHIP

28 Mart 2005, 13:36:48  

SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim o dosya sistem dosyası olduğundan ve kullanıldığından silinemez ve üstüne yazılamaz normal şartlarda.ancak mmc card readerla direk mmc ye atabilir ve e:\system\data ya kopyalayıp üstüne yazabilirsiniz.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 14:32:47 >

İmzanız profilinizdeki "Demek istedigim" bölümüne taşındı. Lütfen imzanızı kurallara uygun hale getiriniz.
PROTOCHIP

28 Mart 2005, 13:39:15  

SEVGILI ARKADASLAR,

SMeaGoLLuM>

dostum sevgimiz karşılıksız.ve sende dahilsin tabiki.o yüzden kıskanma lütfen :D . bu ince espri için teşekkür ederim.

SAYGILAR...

İmzanız profilinizdeki "Demek istedigim" bölümüne taşındı. Lütfen imzanızı kurallara uygun hale getiriniz.
adozcelik

28 Mart 2005, 13:55:31  

@smeagullum @Protochip ile çok güzel sohbetlerimiz oldu msn' den. Gerçekten saygıdeğer ve hoş sohbet bir arkadaşımız. Ağzından bal damlayan böyle bir kişiye de iltifat edilir dimi ama? Latifen için de teşekkürler. Ama aslında bizim buradaki herkes için tavrımız aynıdır, buna sen de dahilsin tabii ki. Senin yazılarını da ben özenle takip ediyorum.

SwordsMan

28 Mart 2005, 14:01:00  

Protochip arkadaşımla uzun uzun konuşma fırsatım olmadı ama dediğiniz gibi birisi olduğundan hiç şüphem yok. Forumdaki yazılarını ve çalışmalarını büyük bir zevkle ve takdirle takip ediyorum. Dediğiniz gibi benimki sadece latife.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMeaGoLLuM -- 28 Mart 2005, 14:01:19 >

Intel Core 2 Duo E8400@3700Mhz - Gigabyte P35-DS3R (Rev 2.1) - OCZ Reaper HPC Edition PC2-6400 2GB - Palit 8800GT 512Mb (700/1700/2000) - Seagate ST3320620AS 320Gb 16Mb Sata-II - Samsung SyncMaster 932B Plus - Tagan i-Xeye 420W - Samsung SH-S182M Dvd-Writer - Logitech Wave@MX620 Laser - Logitech X230 - Nova Winner II - OCZ Rally2

adozcelik

28 Mart 2005, 14:03:26  

@protochip maalesef üzerine USB kablosu ile Beyaz renk olanı yüklediğim halde hala siyah renkte. 3 defa denedim. Her seferinde aynı hatayı verdi ve 2 defa tamam' a bastım ama sonuç değişmedi.

SwordsMan

28 Mart 2005, 14:07:35  

Adnan Abi, card readerın varsa bunu rahatlıkla yapabilirsin. Eğer yoksa telefondan hafıza kartını değiş deyip, tamama basmadan bilgisayardan tekrar kopyalamayı dene. Büyük ihtimalle olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: adozcelik

@protochip maalesef üzerine USB kablosu ile Beyaz renk olanı yüklediğim halde hala siyah renkte. 3 defa denedim. Her seferinde aynı hatayı verdi ve 2 defa tamam' a bastım ama sonuç değişmedi.

PROTOCHIP

28 Mart 2005, 14:08:23  

SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim bu şekilde yazması lazım çünkü bende bu yöntemle değiştirdim.neden olabilir bu sorun diye düşünüyorum.ancak eğer çevrede başka bir symbian tel varsa sizin mmcyi ona takıp bu dosyayı göndererek üstüne yazabilirsiniz.ben tekrar çözüm bulmaya çalışıyorum şu anda...

SAYGILAR..

adozcelik

28 Mart 2005, 14:13:11  

@smeagullum, Tamam bir de o şekilde deneyeyim, maalesef card reader' im yok. @Protochip aslında dediğin gibi olması lazım ama uğraşıp hallederim bi şekilde.

PROTOCHIP

28 Mart 2005, 14:31:22  

SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim sizden çok özür dilerim.ancak bende şimdi yeniden siemens data suite i kurdum ve bende de aynı hatayı verdi.zannediyorum bende mmc card reader üstünden atmışım.tam hatırlayamayıp yanlış yazdım ve sizide uğraştırdım.çok çok özür dilerim...maalesef ya mmcreader üstünden yada başka bir telde sizin mmcye kopyalarak olucak ancak...başka bir yöntem bulursan yazıcam...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 14:34:32 >

adozcelik

28 Mart 2005, 16:04:11  

Tamamdır abisi, sorun yok, olmazsa böyle kullanırım.

adozcelik

28 Mart 2005, 16:08:02  

@Protochip, bu Skineditör' de Menü İkonlarını değiştirmek için neler yapmalıyız? Yani menu_folders.mbm 'in içeriğini nasıl değiştireceğiz? Yeni ikonlar için jpg formatında ikonlara uygun Klasör resimleri mi koymak gerekir? Yoksa başka özel formülü mü var yada bunları bir yerden download mu etmek gerekir? Bunun için Iconwizard' ı kullansam olur mu? Bu konuda en başta neler yazmışsın ona baksam daha iyi olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 28 Mart 2005, 16:32:36 >

Technics

Sisteme Gözat

28 Mart 2005, 17:10:23  

PROTO devam harikasın ellerine ve beynine sağlık.
buarada bi Mclaren edition tema haketmedimi SXciler nedersin?

ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
dj_shady®

28 Mart 2005, 18:12:23  

protochip baba ne oldu benim korn temalrı acaba

PROTOCHIP

28 Mart 2005, 19:29:42  

SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abi skineditor de ikonları değiştirmek için hazırlanmış ikon dosyaları gerekli.bu konuda bir çalışma yapıcam.menu_folders.mbm içeriğini ise topic de bulunan themebattler derlemesi sayesinde değiştirebilirsiniz.ayrıca ilk sayfada 2-3 tane menu_folders.mbm dosyası vermiştim.onlarda işinize yarayabilir.daha derli toplu hale getiricem bu ikon konusunu.iconwizard programıyla sisteme yüklü programların ikonları değiştirilebir.birde sysiconz paketi var topicde.o da sistem dosyalarını ikonlarını değiştirmeye yardımcı oluyor.

Technics

tabi neden olmasın.hemen bu akşam eklenicek mclaren teması.

dj_shady®

istediğiniz temalrı hazırladım fakat ftp ye login olamadığım için size yollayamadım.zannediyorum şifre değişti yine.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 19:30:14 >

Crime

28 Mart 2005, 19:29:46  

Hey PROTOCHIP,

E:sounds/digital dosyasında mp3lerin arasında DES4A.tmp.xxx,DES65C.tmp.xxx,DES9.tmp.xxx dosyaları var.Bunlar nedir?NE işe yarar.

Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB ST3200827AS SATA II 7200RPM+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 7200RPM 500GB+SEAGATE ST31000528AS SATAII 1TB 7200.12RPM 32MB BARRACUDA - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro SP3...
PROTOCHIP

28 Mart 2005, 19:39:47  

SEVGILI ARKADASLAR,

Crime>

bu dosyalar temporary dosyalar.zannediyorum kablo ile dosya gönderirken bazı kereler hata oluşmuş ve yarım kalmış aktarım.bu sebeple sistem bu dosyaları tam silmez yada silemez ve bu şekilde adlandırır.güvenle kaldırabilirsiniz.sonuçta bu dosyalar silinebir dosyalardır.

SAYGILAR...

dr0wn1ng

28 Mart 2005, 19:49:29  

arkadaslar bugun telefonla mesaj gonderirken telefon kitlendi ve mesajın gonderildigini gosteren ekranın ustunde cıkan ısaret oylece kalıverdi.Sımı ve bataryayı cıkarmama ragmen o ısaret hala orada.Format atmam onerildi ama acemi oldugum icin cekınıyorum.Hard reset yaparsam mmc yi sılermıyım ya da hard reset format anlamına mı gelıyor?Bu sorunu nasıl cozebilirim?Ayrıca hard reset ya da format mı artık neyse garanti kapsamı dısında kalmasına neden olmuyordur umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0wn1ng -- 28 Mart 2005, 19:58:32 >

| Toshiba A100-847 Notebook | Seagate Expansion 1TB + FreeAgent 320gb External | Canon PowerShot A520 | Sony NW-A1200 | Creative EP-630 | Nokia N81 |
Crime

28 Mart 2005, 20:08:31  

teşekkürler dostum.

Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB ST3200827AS SATA II 7200RPM+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 7200RPM 500GB+SEAGATE ST31000528AS SATAII 1TB 7200.12RPM 32MB BARRACUDA - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro SP3...
PROTOCHIP

28 Mart 2005, 20:09:30  

SEVGILI ARKADASLAR,

dr0wn1ng>

öncelikle format atılarak telefon garanti dışı kalmıyor.telefona format atıldığında sadece c sürücüsündeki yani telefon hafızasındaki bilgiler silinir.mmc kartınızdaki verilere birşey olmaz.format atmadan önce telefonun şarjının yüksek olmasına dikkat edin.iki tip format atılabilir.hard rest format manasına gelir.

1- telefon açıkken ana ekranda *#7370# yazılıp telefon kodu 12345 girilerek
2- telefon kapalıyken *# tuşları basılı şekilde açıp ekranın üstünde bir bar çıkınca tuşlardan ellerini çekin.bar dolduğunda format tammalanır ve tel kendini açar.

SAYGILAR.

dr0wn1ng

28 Mart 2005, 20:12:22  

tesekkurler SAYIN PROTOCHIP sayenizde guvenli bir format cekebilirim...

| Toshiba A100-847 Notebook | Seagate Expansion 1TB + FreeAgent 320gb External | Canon PowerShot A520 | Sony NW-A1200 | Creative EP-630 | Nokia N81 |
frank

28 Mart 2005, 20:22:00  

Merhaba PROTOCHIP

Winswup'ta sx1'i tanıtamadım sanırım inf dosyası gerekiyormuş siemensmania göndermeye çalıştı ama maili gelmedi elinde varsa gönderebilirmisin ?

teşekkür ederim

TODAY TOMORROW TOYOTA

En Aurisinden 2009 1.6 Benzinli Comfort ( Gümüş Gri )
PROTOCHIP

28 Mart 2005, 20:23:09  

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:49

MCLAREN BY PROTOCHIP...

mclaren.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan mclaren.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,saat.

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası MCLARENSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından mclaren ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK: http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/MCLAREN.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

Ufaltılmış ön izleme resmi

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 21:19:18 >

PROTOCHIP

28 Mart 2005, 20:28:41  

SEVGILI ARKADASLAR,

frank>

istediğiniz winsup için usb driver linkini aşağıya yazdım.ayrıca bu konuyla ilgili diğer dosya ve bilgileride verdiğim topic linkinden bulabilirsiniz.

USB DRIVER FOR WINSUP
http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/USBDRV.zip

FW15 UK-EL-TR KURULUM VE TEMA MODIFIKASYONU:
http://forum.donanimhaber.com/m_2223057/tm.htm

SAYGILAR.

frank

28 Mart 2005, 20:36:59  

teşekkür ederim PROTOCHIP kolay gelsin hayırlı işler

TODAY TOMORROW TOYOTA

En Aurisinden 2009 1.6 Benzinli Comfort ( Gümüş Gri )
PROTOCHIP

28 Mart 2005, 21:21:07  

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:50

LET THEM LIVE BY PROTOCHIP...

ltlive.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan ltlive.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,.

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası LTLIVESCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından ltlive ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK: http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/LTLIVE.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 21:22:13 >

Crime

28 Mart 2005, 22:53:44  

Hey PROTOCHIP,

bu telde 3gp nin dışında başka hangi formatları seyredebiliriz?? .avi,mpeg vs.bunları nasıl dönüştürürüz 3gp veya başka ne izleniyorsa?????senin 5. sayfada verdiğin linke ait prg sadece 3gp ve mpeg4 player.bana dppoweramp gibi basit her formattan 3gp ye dönüştürebileceğim bir link verirmisin???Şimdidien çok teşekkürler....

Prototype

28 Mart 2005, 23:44:23  

Ben bu patch işini bir türlü beceremedim...
3 defa yaptım sürekli X işareti görmekten bıktım...
Yardım...

Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır...
PROTOCHIP

28 Mart 2005, 23:50:49  

SEVGILI ARKADASLAR,

Crime>

her formatı 3gpye çeviren bir programa ben rastlamadım.ancak avi ve mpegleri smartmovie isimli programla çevirip telde izleyebilirsin.

Prototype>

zannediyorum patch yapmadan önce fw15orgfiles.sis isimli dosyayı mmcye kurmayı unutuyorsunuz.bunu dikkate alın.sorunu birazd aha açarak yazın lütfen.cevaplayalım.

SAYGILAR...

Prototype

28 Mart 2005, 23:54:32  

İlk sayfadaki tüm işlemleri eksiksiz yaptığımı düşünüyorum ama tel X ile açılıyor
Formatlayınca ilk açılış normal oluyor fakat kapatıp açınca yine X
Yardımın için şimdiden teşekkürler...

Prototype

28 Mart 2005, 23:57:03  

Bir defa daha patch leyecem bakalım olacak mı?

Prototype

29 Mart 2005, 12:29:38  

PROTOCHIP

fw15orgfiles.sis isimli dosyayı telefona mı yoksa MMC ye mi kurmam gerekli?
Patch yaparken MMC de neler olması gerekiyor?

PROTOCHIP

29 Mart 2005, 12:52:35  

SEVGILI ARKADASLAR,

Prototype>

fw15orgfiles.sis i mmcye kurmanız gerekmekte..bu sis dosyası aşağıda yazılan dosyalrı mmcye atar.

PATCHDEN ÖNCE MMCDE OLMASI GEREKEN SYSTEM DOSYALARI

AvkonEx.mbm,Avkon.mbm: SINYAL VE PIL GOSTERGESI DOSYALARI
menu_folders.mbm: MENUDE BULUNAN DIZINLERIN (CAMERA,SETUP vs:) IKON DOSYASI.
Eidpic.mbm:WALLPAPER ALANININ USTUNDE BULANA VE SAATIN,TARIHIN YERALDIĞI,OPERATORUN ISMININ YAZILDIĞI BOLUMUN ARKAFON DOSYASI.
Callstatus.mbm,bmimage.mbm,: BUNLARLA BIR ARAMA GELDIĞINDE EKRANDA ÇIKAN ANIMASYONU DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.
Eikctl.rsc,clock.mbm,clockmasks.mbm : ANALOG SAAT SKINLERI IÇIN
Aplications.dat:MENUDE BULUNAN IKONLARIN YERLERININ KAYDEDILDIĞI DOSYA
Backgroundimage.mbm : ARKAFON DOSYASI
splashscreen.mbm: BOOT AÇILIŞ EKRANI RESMI
startup.mbm: AÇILIŞ ANİMASYONU

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 29 Mart 2005, 0:58:45 >

redbulll

29 Mart 2005, 2:09:23  

acil yardım lütfen Protochip !!!!

yeni 512 mb rs mmc aldım kart üzerine mp3 leri ve java uygulamalarını kurabiliyorum fakat .sis uzantısı kullanan programları bir türlü kuramıyorum telefon bana tercih sormuyor direk c ye kurmaya çalışıyor e 'ye nasıl kurabilirim bilgi lütfen...

Şimdiden teşekkür ederim..

yazılım sw 15tr patchsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbulll -- 29 Mart 2005, 2:22:20 >

timhat

29 Mart 2005, 6:41:20  

<<<PROGRAMLAR>>><<<timhat>>><<<SXONE.tr.cx>>><<<PROGRAMLAR>>>

ZipMan-->Zip uzantılı dosyaları telefonunuzda açmanız için
Blue Jack X -->bluetooth üzerinden chat yapma...
Full Screen Caller -->Arayanın we aradığınız kişinin resmini tam ekran gösterir!
Aktive Mail-->cep telefonunuzdan mail göndermeniz için..
Anti-Mosquito-->Siwrisineklere son ;)
Anti-Virüs -->Cebir wirüsü için antiwirüs programı
AppMan-->Cep Telefonunuz için görew yöneticisi
Autoexec-->Cep telefonunuzu açtığınızda açılmasını istediğiniz programlari seçin
AutoPilot-->Cep Telefonunuzu sim kartsız çalıştırma programı
BlackList-->Arayanı engelleme programı
Call Recorder-->Ses we telefon görüşmelerinizi kaydetmenizi sağlar
CameraFX-->GElişmiş bir fotoğraf çekme programı
Disco-->Eğlenceli değilik bir program
Doris Browser-->Cep telefonunuz için web browser
E-Book-->Cep telefonunuzdan e-kitapları okumanız için
eRecorder-->Bir başka ses we telefon görüşmesi kayıt programı
fExplorer-->Gelişmiş bir dosya yöneticisi
Handy Photo Safe-->Özel fotoğraflarınızı şifreleme programı
KeyLocker-->Otomatik tuş kilit programı
KeyLocker2-->Bir başka otomatik tuş kilit programı
KeyLock 3-->Bir diğer otomatik tuş kilit programı
KeyPadPlus-->Daha hızlı mesaj yazmak isteyenler için klawye programı
Mp3Player-->YÜksek ses çıkışı we equalizerli mp3 player
Scientific Calculator-->Gelişmiş bi hesap makinesi
MyDiary-->Günlük tutanlar için
NetFront-->En iyi web browserlardan biri
OggPlayer-->Ogg dosyalarını çalmanız için
pdf+-->pdf uzantılı e-bookları okumanız için
Phoda-->Çektiğiniz resimlere tarih eklemenizi sağlar
PhotoAcute-->1.2mp fotoğraf çekmek isteyenlere
Pocket Counter-->Cep telefonunuz için kronometre
Profi Mail-->Hazır şablonlar ya da kendi şablonlarınızı hazırlarak mail yollanamanızı sağlıyor
Psiloc Total irRemote-->Uzaktan kumanda programı
Quick Office-->Cep telefonunuzda office uygulamalarını görmeniz için
Quick Word-->Cep Telefonunuza word dosyalarını görmeniz için
Real one player-->Real playerin son sürümü cep telefonunuzda
Resco Photo Viewer-->Cep telefonunuzdaki resimlere tam erkran we çok hızlı bakmanızı sağlıyor
SeleQ-->Gelişmiş dosya yöneticisi
Smart Crypto-->Dosya şifreleme programı
Smart Movie 2.47 Player & Converter-->Cep telefonunuzdan divX film izleyin
SpyCall-->Telefon görüşmelerinizi kaydeden program
Stacker-->Dosya sıkıştırma programı
Torch-->Telefonunuzu eL feneri olarak kullanmak için

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
timhat

29 Mart 2005, 6:54:05  

arkdaşlar tüm programlar we oyunları buraya eklemeye dewam edeceğim.artık burdan we diğer tüm arkdaşların yararlanması için açtığım yeni konudan rahatlıkla bulabilirsiniz.Tekrar söylüyorum tüm symbian oyun we promgramları burada olacak.sitelerle, üyelikle bi download için sayfa sayfa gezmekten kurtulacaksınız! www.sxone.tr.cx - timhat

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
tehlike

29 Mart 2005, 7:33:39  

Ya o McLaren süper olmuş eline sağlık artık tema yapsam mı ne yapsam ya canım çekti....
ELİNE SAĞLIK PROTOCHIP

LOVE never ends
Technics

Sisteme Gözat

29 Mart 2005, 10:15:36  

quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

TEMA NO:49

MCLAREN BY PROTOCHIP...

SAYGILAR...

MClaren edition temanın Eksikliğini hisseden herkez çok sevinecek sanırım.
Tek Kelimeyle Çok şık... ellerine sağlık x 100 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 29 Mart 2005, 10:18:28 >

Technics

Sisteme Gözat

29 Mart 2005, 10:17:41  

quote:

Orjinalden alıntı: timhat

<<<PROGRAMLAR>>><<<timhat>>><<<SXONE.tr.cx>>><<<PROGRAMLAR>>>

ZipMan-->Zip uzantılı dosyaları telefonunuzda açmanız için

timycim çok güzel programlar için teşekkür dostumda burada başlık tema biliosun, bizim sx başlığına kaydr bunu istersen

dOnEpeZil

29 Mart 2005, 11:42:46  

Arkadaşlar temalar çok güzel ellerinize sağlık.

Bu Auto pilot progu çalıştırmanın yöntemi nedir?Timhat onu sitesine koyduğuna göre çalışıyor.Nasıl yapıcazda simkartsız çalışacak?Kısayoluna tıklayınça desteklenmeyen özellik yazıyor.Kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 29 Mart 2005, 11:43:23 >

hakaneke

29 Mart 2005, 16:29:05  

hareketli screensaver yapıp themelere koysak uygunmudur yada nasıl yapılır

Ekteki dosya (1)

HER RÜZGAR SAVURACAK BİR TOZ BULUR...
hakaneke

29 Mart 2005, 16:36:45  

mmc alacamda 1gb stormax mmc nasıl sizce kullanıpta bir sorunla karrşılaşan varmı?

Ekteki dosya (1)

HER RÜZGAR SAVURACAK BİR TOZ BULUR...
PROTOCHIP

29 Mart 2005, 16:53:32  

SEVGILI ARKADASLAR,

redbulll>

lütfen mmcyi telefonda formatlayıp denermisin.bakalım formatlama başarılı olucakmı.sonucu yazın ona göre devam edelim çözüme.

timhat>

teşekkürler.

tehlike>

teşekkürler

Technics>

teşekkürler.

dOnEpeZil>

çncelikle teşekkürler.zannediyorum bu program hakkında yanlış bilgiye sahipsiniz.autopilot bir nevi telesekreter ve çağrı engelleme programıdır.ve simkartsız kullanılacağını düşünmüyorum
sizin zannediyorum system tools programı sizin işinize yarayacak.zira flight mode yani uçuş modu özelliği ile ilgileniyorsunuz.eğer yanlış tahmin ediyorsam özür dilerim.

hakaneke>

tabiki yapabiliriz.animasyonlar gif formatında ve 176*208 büyüklüğünde olursa çok güzel gözüküyor.zaten sizin ekledğiniz gif de çok ama çok hoş.ellerinize sağlık.mmc kart konusunda marka olarak bir fikrim yok ancak sx1 2gb mmcleri bile desteklemektedir.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 29 Mart 2005, 16:59:44 >

adozcelik

29 Mart 2005, 17:03:29  

Teşekkürler @Protochip, bu Skineditör' de kullanabileceğim Iconlardan bir zip dosyası yapabilirsen sevinirim. Yada daha kolay ne yapabilirsen. Benim yapmak istediğim Klasör Iconlarını ve Rehber, Mesajlar gibi Klasörlerin Iconlarını değiştirmek.

Bu arada Mclaren Teması süper olmuş onu da hemen yükledim. Benim için özel yaptığın tema da çok güzel olmuştu. Teşekkürler.

PROTOCHIP

29 Mart 2005, 17:10:43  

SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim beğendinize çok sevindim.isteğiniz üzere aşağıya iconları ekledim.iconları skin editor içinden yükleyip istediğiniz programa atayabilirsinz.her bir icon iki dosyadan oluşmaktadır.bir kendisi yani renkli hali ve diğeri mask yani icon arka fonunu şeffaf yapmak için kullanılan dosya.seçtikleriniz bu şekilde telefona gönderip skin editor içinden istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

SMART LAUNCHER ICIN ICONLAR(SKIN EDITOR ICINDEN DEĞİŞTİRİLECEK)

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/SMARTLAUNCHERICONS.zip

SAYGILAR...

adozcelik

29 Mart 2005, 17:10:53  

@timhat güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler.

adozcelik

29 Mart 2005, 17:53:07  

İlgine Teşekkürler @Protochip. Hemen deneyeyim.

dOnEpeZil

29 Mart 2005, 19:07:08  

Kesinlikle doğru tahmin ediyorsun dostum.Buralarda biyerlerde okumuştum sen beni uyardıktan sonra tekrar baktımki o topiktede yanlış yazılmış.Çok teşekkür ediyorum.Psiloc System Tools dan bahsettiğini şimdi anladım.Maalesef bizim telefonlarda uçak modu yok ve telefonda öyle durumlarda gerçekten aranıyor.

Tekrar teşekkür ediyorum.Şimdi onu kurup deneyeceğim saol.

dOnEpeZil>

çncelikle teşekkürler.zannediyorum bu program hakkında yanlış bilgiye sahipsiniz.autopilot bir nevi telesekreter ve çağrı engelleme programıdır.ve simkartsız kullanılacağını düşünmüyorum
sizin zannediyorum system tools programı sizin işinize yarayacak.zira flight mode yani uçuş modu özelliği ile ilgileniyorsunuz.eğer yanlış tahmin ediyorsam özür dilerim.

SAYGILAR...

[/quote]
redbulll

29 Mart 2005, 22:49:15  

mmc yi aldığımda telefonda formatladım fakat her dosyayı atmasına rağmen install klasörünü formattan sonra atmadı bu yüzden de hep c ye kurmaya çalışıyor programı

PROTOCHIP

29 Mart 2005, 23:07:06  

SEVGILI ARKADASLAR,

redbull>

sorun ilginç.normalde programları kurarken system sorar nereye install edileceğini.gerçi bu programdan progrma değişebilir.bazıları direk c ye kurulur ve seçim imkanı vermez.ancak sizinki gibi bir sorun ilk kez duydum.peki telefonu formatlamayı denedinizmi? tel kapalıyken *# tuşalrı basılı bir şekilde teli açın ve 5 saniye bekleyin.üstte bir bar çıkacak ve format başlayacaktır.bakalım formatlayınca düzelicekmi?

SAYGILAR...

redbulll

29 Mart 2005, 23:33:00  

formatlayında sadece c mi formatlanıyor ve birde rehber gidiyormu? rehber gidiyo ise nasıl koplayabilirim başka yere?

timhat

30 Mart 2005, 12:07:44  

@PROTOCHIP @adozcelik sizde saolun!

Fordon

30 Mart 2005, 1:24:10  

SEVGİLİ ARKADAŞIM PROTOCHIP

Senin sayende su siyah SX1 im biraz olsada renklendi Tema olayını kaptım yani
Insallah ilerde kendi temalarımı burada sergileyecem.

Bu arada Acılıstaki kocaman carpi X isereti bendede cikti ( yukledğim temayi yoneticiden kaldirmaya calistim ), makine acilmiyordu *# ile format atincada ayni sekilde kocaman bir carpi duruyordu ekranda.

Bende patch siz bir FW-15 yukledim ve makina acildi...

neyse yardimi olabildiysem mutlu bana

Kolay gelsin..

PROTOCHIP

30 Mart 2005, 5:06:22  

SEVGILI ARKADASLAR,

Fordon>

öncelikle teşekkür ederim.açılışta çarpı işareti çıkmasının nedeni sizin yazdığınız gibi temayı yöneticiden kaldırmaya çalışmanız olmuş.şunu belirtmek isterimki buradaki temalar aslında birer system dosyaları topluluğudur ve kurulmuş bir program gibi düşünülmemelidirler.yapmanız gereken her temayı kurduktan sonra e:\system\install altında temayla aynı ismi taşıyan uninstall dosyasını silmektir.bu sayede her temayı yeniden kurabilir ve system dosyalarının silinmesi önleyebilirsiniz.tema yapmak isteyişinizde çok memnun edici.zira bu benim en büyük isteğim.herkes uğraşıp birşeyler yaparsa çok daha güzel temaları yakalıyabiliriz.sonuçta benimde esinlenmem bir yere kadar oluyor.bazen insan duraklıyor ve aklına birşey gelmiyor.ileride çalışmalarınızı görmek dileğiyle...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 6:21:17 >

PROTOCHIP

30 Mart 2005, 6:21:57  

SEVGILI ARKADASLAR,

redbull>

evet formatlayınca c yani telefon hafızası silinir ve rehber ne yazıkki gider.ancak contacts manager gibi rehber backuplama programlarıyla bu sorunu aşabilirsiniz.

SAYGILAR..

PROTOCHIP

30 Mart 2005, 7:08:05  

SEVGILI ARKADASLAR,

netten derlediğim sinyal ve batarya gösteleri:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/SINYALBATARYA.zip

SAYGILAR..

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:09:11 >

PROTOCHIP

30 Mart 2005, 7:33:58  

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:51

PARTY BY PROTOCHIP...

party.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan party.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası PARTYSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından PARTY ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK: http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/PARTY.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:34:34 >

PROTOCHIP

30 Mart 2005, 7:36:10  

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:52

AMIGAv3 BY PROTOCHIP...

amiga.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan amiga.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası AMIGASCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından AMIGA ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK: http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/AMIGAv3.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:37:01 >

PROTOCHIP

30 Mart 2005, 7:39:29  

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:53

BU TEMA timhat ARKADAŞIMIZA İTAAF EDILMİŞTİR.

BRITNEY BY PROTOCHIP...

britney.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan britney.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası BRITNEYSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından BRITNEY ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK: http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/BRITNEY.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:40:12 >

Sayfa:   <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cevap: SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Wii Sports Resort ve Wii Fit Plus Lansmanı Röportajı
Nintendo Türkiye Genel Müdür'ü Hasan Çolakoğlu ile yeni gelecek Wii oyunları konuştuk.
Samsung T260HD; Full HD LCDTV + Monitör
Samsung'dan yer sorunu olanlara Full HD çözüm!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız