yaw ilginç bişey oldu, bugun camera x diye bişey yükledim, sopnra kaldırıyım diye yöneticiye girdim ama hiç bi prog yüklü görünmüyo(veri yok diyo), nereye gitti bunlar? fexplorerdan c:\system\install a girdim, "fexplorer: sistem hatası" diyo, ama açılıyo klasör. orda duruyo dosyalar, ama açılmıyolar zaten tıklayınca bozuk dosya diyo, şimdi ben kurduğumö şeyleri nasıl kaldırcam, direk app'dan silicem mi ilgili klasörlerini
sports.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.
TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN, 4 Tane KURTLAR VADİSİ MELODİSİ MİDİ OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\Cendere.mid vs. OLARAK YÜKLENİR. smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Vadi[b/] ismiyle manuel olarak aktif edilir. EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\Vadi_scs DİR.
ya beyler ben bu menuyu degistirmek icin menufolders.mbm yı yukledım telefona hıcbısı deısmedı.. gereklı yerde ama yınede tınlamıyo ne yapmak lazim baska??
mutlaka bir yerde ufak bir hata yaptınız,gözünüzden kaçan birşey oldu herhalde.bence yazıları tekrar ve dahA dikkatli inceleyin.birde denemek için patchden sonra buradan herhangi bir sis temayı kurun lütfen.
Technics >
size katılıyorum.gerçekten çok güzel bir tema.arabalar ve kalpleri :D GpRsCi arkadaşımızın ellerine sağlık tekrar.
johnny >
bazen uninstall programları çalışmayabilir.programı yeniden kurup bir daha yöneticden kaldırmaya çalışın.eğer hala sorun devam ediyorsa ve mmc ye kurduysanız E:\system\apps\cameraxpro klasörünü siliin.program otomatikman menuden kaybolucaktır.
woundedknee >
teşekkürler.bana sepultura isimli ve aynı materyalleri içeren iki tema göndermişsiniz.en kısa zamanda sis haline getirip foruma koyucam.ellerinize sağlık.KATKINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
doomguard >
xp ile ilgili 2 adet tema ve bootscreenler topic altında bulunmaktadır.1.sayfadan itibaren incelerseniz kolaylıkla ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
GpRsCi >
harika gidiyor.işte her tarza her zevke göre temalar ayrı bir hava katıyor sx1 lere.ellerinize sağlık.KATKINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
risk>
menufolders.mbm dosyası e:\system\data altında bulunmalı.eğer FULLPATCHMMCE ile patch yaptıysanız telefonu yani benim anlaltığım yöntem ile bu folder ikonlarının değişmemesi için bir sebep yok.birde acaba tele gönderdiğiniz menufolders.mbm dosyası orijinal dosya olabilir ve bu yüzden ikonlar aynı kalıyordur.topic altında 4-5 tane kadar menufolders.mbm olucaktı.onlarla bir daha ve menufolders.mbm ismiyle e:\system\data nın altına kopyalayarak denermisiniz.
SAYGILAR..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 5 Nisan 2005, 5:33:57 >
sepultura.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan sepultura.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.
tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...
screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası SEPULTURASCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.
smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından SEPULTURA ismiyle manuel olarak aktif edilir.
HELLOWEEN BY woundedknee KENDISINE TEŞEKKÜR EDERİZ.
helloween.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan helloween.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.
tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...
screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası HELLOWEENSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.
smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından HELLOWEEN ismiyle manuel olarak aktif edilir.
abicim bu olay benim hazırladığım ve kullandığım bir tema. bu yüzden kendi sx1 imi böyle adlandırdım.umarım beğenmişsinizdir.
1984 yılında commodore 64 ile başlayan bu aşk 1987 de turkiye ye gelir gelmez amiga 500 ve daha sonra çıkar çıkmaz amiga 1200 le devam etmiştir ve o zaman aldığım zevki yaşatmak amacıyla sx1 in ruhu ile o dönemin hatırlarını evlendirmek istedim ve ortaya SX1 COMMODORE AMIGA EDITION çıktı.size fikir sahibi olmanız için screen shotları gönderiyorum.
SX1 COMMODORE AMIGA EDITION BY PROTOCHIP:
Ufaltılmış ön izleme resmi
SAYGILAR..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 5 Nisan 2005, 18:40:29 >
slm dostlar sx1e programlar yukledm ertesi gun tel kendi kendine fabrika ayarlarlna dondu.bende programlarl kaldlrdlm.fakat klylda kosede program uzantlsl duruyo(ornegin eticamcorderin .dll )etiyi tekrar yuklesem sorun olurmu.acilen cvplasanlz dadlndan yenmez:)bide arkadaslar eti prov1.0 yukledim ses gidiyo ya lütfen sorunsuz calisan eti yokmu
sports.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.
TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN, 4 Tane KURTLAR VADİSİ MELODİSİ MİDİ OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\Cendere.mid vs. OLARAK YÜKLENİR. smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Vadi[b/] ismiyle manuel olarak aktif edilir. EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\Vadi_scs DİR.
iyi olmuş bu çalışma, kurtlar vadisi hastası bi arkadaşım var ona söyliyim bi bakiyim
alışveriş yaptığım forum üyeleri : isa6n, hokkabaz, ataruz, teknoturk, kond, number_oen, braveheart11, erginates, sharloot, cafesnet, savastek, emreden, gmby, architect, biolog, mkoyuncu, killNod, öztin, cici, pArDon, arbiter, theman33, 1906nedir ... adlarını hatırlayamadığım daha bir çok forum üyesi daha :)
ilgin için teşekkürler bende farkettim zaten ilk sayfada ama verdiğin linkten indiremiyorum.. o yüzden sordum yada upload yada mailime yollayabilirmisin???
Kuslar.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.
TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN, 3 Tane KUŞ SESİ (mix) MELODİSİ MİDİLER OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\Cendere.mid vs. OLARAK YÜKLENİR.
Smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Baykus ismiyle manuel olarak aktif edilir.
EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\ByKus_scs DİR.
FW15 TR KURULUM PROGRAMI (FW15TR.EXE) WINSUPMEMORYPATCHERv243 PROGRAMI (wsmp243.exe) FW15 ORIJINAL SYSTEM DOSYALARI (FW15ORGFILES.sis) WINSUPMEMORYPATCHER ILE KULLANACAĞIMIZ PACTH DOSYASI (FULLPATCHMMC.sxp)
indirdim dediğin gibi
ONCELİKLE FW15ORGFILES.zip İSİMLİ ARŞİVİN İÇİNDEN ÇIKAN FW15ORGFILES.sis ADLI DOSYAYI TELEFONA GONDERIYORUZ.FWORGFILES.sis ISIMLI DOSYAYI TELEFONA KURUYORUZ.BU COK ONEMLI AKSI HALDE TELeFON ACILMAYACAKTIR.KURDUKTAN SONRA C:\SYSTEM\INSTALL VEYA E:\SYSTEM\INSTALL ALTINDA BULANAn FW15ORGFILES.sis ISIMLI UNINSTALL DOSYASINI MUTLAKA SILIYORUZ BU İŞLEMİ İLERİDE HER TEMA sılıyoruzu anlamadım galiba C:\SYSTEM\INSTALL içinde ne varsa sildim hepsini ondansonra kurdum ama telefon açılmıyor siemensin sitesinden 12 iyi indirdim telefondaki yüksek versiyon olduğu için yükleme yapmıyor acil yardım saygılar
Dostum sana önerim öncelikle indirdiğin dosyalardan FW15tr winswup u telefonuna başka hiçbir şey yapmadan kur yani diğer programları (patch programlarını) çalıştırmadan kur. telefonun sorunsuz açılacaktır ve fw15 e terfi etmiş olacaksın. sonra da PROTOCHİP in anlattigi yolları sırasıyla yaparsan patch olayını da yaparsın.
@Protochip hakikaten çok güzel olmuş O zamanlar bende de Amstrad PC464 vardı ama Amiga renkli ve çok net görüntüsü ile beni de büyülemişti. Oyunları ve grafikleri o zamanlar için mükemmeldi. Güle güle kullan.
@turbilans Ferrari Edition 'ı senin tavsiyenle ben de 1 ay kadar kullandım. Gerçekten çok hoştu. Şimdi bende @Protochip' in değerli vaktini harcayarak MSN' de birlikte yaptığımız AİLEM EDITION ( ) var.
MUTLAKA HEPİMİZİN BU HAYATLA MANEVİ OLARAK ASLA VAZGEÇEMEYECEĞİ VE HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTTUĞU DEĞERLER VARDIR. BEN KENDİ ADIMA BU DEĞERLER İÇİNDE, EN BAŞA SAYGI KELIMESININ TAM MANASINI KOYARAK HAYATIMI DEVAM ETTİRMEYE VE BU YOLDA YÜRÜMEYE ÇALIŞTIM.ATTIĞIM HER MESAJ BU DEĞERİN KENDİMCE ISPATIDIR.TARTIŞMA MESAJLARINDA DAHİ ÜSLUBUMU BOZMADIM YAPIMDAN DOLAYI HİÇ BİR ZAMAN BOZMAMDA.TEK AMACIM VARDIR HAYATTA;YARDIM ETMEK ,PAYLAŞMAK, BİLGİYİ İÇİMDE DEĞİL BAŞKALARIYLA YAŞATIP BÜYÜTMEK, ÇOĞALTMAK.FAKAT BUGÜN FORUMA GİRDİĞİMDE ŞOK OLDUM.BENİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ SÖZLER CÜMLELER VARDIR BANA ANLAM KATAN BENİ BENDE YAŞATAN.BENİM HEP İÇİME ATTIĞIM DİZGİNLEDİĞİM GURURUM ANCAK MANEVİYATIM ÇİĞNENDİĞİNDE ORTAYA ÇIKAR.VE BUGÜN MESAJLARIMIN ALTINDA KULLANDIĞIM İMZAMIN KURALLARA UYMADIĞI GEREKÇESİYLE KALDIRILDIĞINI FARKETTİM.AÇIKCASI ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM.O İMZAYI KURALLAR BÖLÜMÜ ÖNÜMDE AÇIK VE MAXİMUM ÖZEN GÖSTEREK HAZIRLADIM.YAZILARIN BOYUTUNDAN TUTUN RESMİN ŞEKLİNE VE SATIRLARIN SAYISINA KADAR HERŞEYE DİKKAT ETTİM.FAKAT NE HİKMETSE ANLAMSIZ BİR BİÇİMDE KALDIRILDIĞINI VE PROFILIMDEKİ "Demek istedigim" BÖLÜMÜNE TAŞINDIĞINI GÖRDÜM.OYSAKİ O İMZA BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DEĞİL BENİ ANLATIYORDU.AYRICA İMZAMI KALDIRANLARA KURALLARA UYGUN OLMAYAN O KADAR ÇOK İMZA GÖSTEREBİLİRİM Kİ FORUMDA BENİM İMZAMI ÖLDÜRMELERİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞARLAR VE HAK YENDİĞİNİ ANLARLAR AMA GEREK YOK.SONUÇTA FORUM SAHİPLERİNE AİTTİR VE İSTEDİKLERİ GİBİ DAVRANABİLİRLER.BİZLER YOLCUYUZ BU FORUM HANCI.BENİM GİBİ NİCELERİ GELİP GEÇMİŞTİR VE DAHA DA GELİP GEÇİCEKTİR.ANCAK BEN BU HAYATTAN GÖÇENE KADAR BAŞKALARI İÇİN BİRKAÇ KELİMEDEN OLUŞMUŞ CÜMLELER SAYILSA DA İMZAMDA YAZAN VE BENİ İFADE EDEN SÖZLERLE YOLUMA DEVAM EDİCEM AMA BAŞKA HANLARDA BAŞKA DİYARLARDA.BEN ADAM OLMAYI KENDİME AİT SAYDIĞIM DEĞERLERİ EZDİRMEMEK OLARAK KABUL EDERİM VE EZİLEN BU GURUMU ANCAK FORUMA VEDA EDEREK DİZGİNLEYEBİLRİM KENDİME OLAN SAYGIMI YİTİRMEDEN.DONANIM HABERE BANA YAZI YAZMA VE YARDIM ETME FIRSATI VERDİKLERİ İÇİN,SİZ ARKADAŞLARIMA HERŞEYİ PAYLAŞMA ZEVKİNİ YAŞATTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HERKESİN HAYATININ MUTLUĞUN DANS EDEN KOLLARINDA OLMASINI VE GÖZLERİNDEN BİLGİNİN HİÇ EKSİK OLMAMASINI DİLERİM. BENİ ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI UMUYORUM VE BU HAREKETİMLE KENDİME OLAN SAYGIMI KORUDUĞUMU BİLMENİZİ İSTİYORUM. İNTERNETTE DÜNYA KADAR KÜÇÜKTÜR BAZEN MUTLAKA BİR GÜN BİR YERDE SİZ DOSTLARLA TEKRAR KARŞILARIZ NE VAR NE YOKSA PAYLAŞIR ŞENLENİR COŞARIZ İÇİMİZDEN GELDİĞİNCE...... SON KEZ "KURALLARA UYGUN OLMAYAN" İMZAMI ATARAK SİZLERE VEDA EDİYORUM.
ONCE UP ON A TIME I WAS A DESERT,BUT NOW IT IS RAINING ON ME.....AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!!
** CARBON BLACK SIEMENS SX1 COMMODORE AMIGA EDITION **
Forumda en çok sevdiğim insanlar birer birer foruma küsüp gidiyorlar. Bunun nedenini anlayamıyorum. Yoksa forum yöneticileri bunun böyle olması için özel bir çaba mı gösteriyorlar. Biliyorum ki @PROTOCHIP sözünün ardında duran bir insan olduğu için ondan gerçek mânâda özür dileyen bir forum yöneticisi çıkmadıkça buraya tekrar uğramayacaktır. Ama hem yöneticiler hem de PROTOCHIP'in yazdıklarıyla bilgilerini arttıran ve ona minnettar olan forum müdavimleri bilsinler ki PROTOCHIP'in forumdan ayrılması bu değerli arkadaşımız için olduğundan çok bizler ve tüm donanımhaber forumumuz için kayıptır.
Forum yöneticilerinin kimseyi düsündügü ya da taktıgı yokki onlar reklam paralarıyla ilgileniyorlar daha çok bende baska bi forumda yöneticiyim ama kimseye böyle bir davranısta bulunulmadı burdaki yöneticileri kınıyorum
son olarak PROTOCHIP arkadısımızı bu konuda göstermis oldugu hassasiyetten dolayi tebrik ediyorum ve saygılarımı sunuyorum
-------------------------------------------------WE ARE SX1-------------------------------------------------------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneDream -- 7 Nisan 2005, 15:45:06 >
PROTOCHIP dostum ile konusmustum bu konuyu yarım saat once ama yazısını okuduktan sonra ona verdiğim sözü tutmam için herhangi bir neden bulamıyorum. O bana şunu demişti "benim yüzümden forumdan ayrılma hatta ayrılırsan siteyi açacaklar derler" dedi. ama bu yazıyı okuyupta burada kalacak FERİT i tanımıyorum. Daha once baska birisinin bana kufurler ve hakaretler etmesinden dolayı buradan ayrılacağımı söylemiştim ve admin lerin ilgisinden dolayı kalmıştım. ama görüyorum ki aynı admin ler dostum PROTOCHİP in düşüncelerine saygıları yok (ki kurallara uyduğu halde). Uzun lafın kısası burada tanıdığım en iyi dostlarımdan birinin buradan ayrılmış olması ki o kişi aynı zamanda benim birlikte çalıştığım dostumdur benim için artık burada kalmanın anlamı olmadığının bir ifadesidir.
arkadaşlar ben sx1 forumları sayesinde tanıdığım ve sx1 kardeşliği adına binlerce soruya cevap yazan ve birikimlerini bizimle paylaşan bir sürü kişinin saçma sapan nedenlerle foruma veda etmesi nedeni ile forum yöneticilerini kınıyor ve bu şekilde davranan arkadaşalrı tebrik etmek istiyorum, protochip in imzasısının kurallara uymayan yönü nedir bilmek istiyorum , bende artık böyle saçma kurallarla , diretmelerle yönetilen bir foruma katılmayacağım herkese başarılar....
Sevgili dostum @Protochip, buradaki admin arkadaşlar daha önce de 2 defa biri 66 sayfalık biri de 32 sayfalık Siemens SX1'ciler buraya topiğini hiçbir sebep yokken silmişlerdi. Ben de o zamanlar kızıp bu Forumu Protesto etmiştim hatta admin' lere de çok ciddi laflar söyleyerek bu forumdan ayrılmıştım ancak senin foruma dahil olduğunu görünce ben de tekrar girmeye ve tekrar yazı yazmaya karar vermiştim. Tabii ki hata bizde, amacı sadece para kazanmak olan bir forumda yönetici ne derse o oluyor, bizler de işte böyle bakakalıyoruz. Bu durumda yapacak tek şey kalıyor: O da senin dediğin gibi ELVEDA demek. Tamamen yanındayım, her hareketini destekliyorum. Bugüne kadar yaptığın herşey ve verdiğin her değerli bilgin için teşekkür ederim. Seni bu forumda tanıdım ama daha sonra MSN' den de sıkça görüştük, gerçek bir dost gerçek bir İnsan kazandım. Senin yaşadıklarını ve seni İmzandaki yazı tam olarak tanımlıyordu, hatta imzanın devamını da senin yaşadıklarının bir sonucu olarak ben tamamlamıştım. Bu durumu başkalarının anlaması çok zor. Ancak Ateş düştüğü yeri yakar ve ancak yaşayan bilir.
Çölden Çiçek Bahçesine dönen Hayatında Çiçeklerin bir daha hiçbir zaman solmaması dileği ile, Hakkını helal et sevgili dostum.
Bravo yöneticiler... bravo... diyecek başka söz yok... Kaçınız bu foruma bu kadar çok katkıda bulunmuştur ki? Kaçınız her cümlesine Sevgili arkadaşlar la başlayıp, Saygılar diyerek bitirmiştir? Kaçınız bu foruma onun kadar önem vermiştir?
Bravo yöneticiler... bravo... diyecek başka söz yok... Kaçınız bu foruma bu kadar çok katkıda bulunmuştur ki? Kaçınız her cümlesine Sevgili arkadaşlar la başlayıp, Saygılar diyerek bitirmiştir? Kaçınız bu foruma onun kadar önem vermiştir?
İMZAYI SİLEN YÖNETİCİ/YÖNETİCİLERE
BİZ HİÇ KİMSENİN HELE HELE FORMUN KALİTE VE METRAJINI ARTTIRAN BİR KİMSENİN AYRILMASINI İSTEMİYORUZ VE İSTEMEYİZ VE İSTEMEYECEGİZ DE.PROTOCHİP KARDEŞİM,DOSTUM VE KAHRAMANIMIZ YAZISINDA İMZA KONUSUNDA GEREKLİ OLANI YAZMIŞ VE ÇOK DOGRU YAZMIŞ.BU TUTUMUNDAN DOLAYI FORUM YÖNETİCİLERİNİ KINIYORUZ VE EN KISA ZAMANDA HATALARINI DÜZELTMELERİNİ,YADA BİZE NEDEN YAPTIKLARINI ANLATAN GEÇERLİ BİR NEDEN SÖYLEMELERİNİ BEKLİYORUZ.
BU ARADA PROTOCHİP DOSTA YAPTIKLARI KATKI VE SAYGI DOLU DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI BİNLER TEŞEKKÜR EDİYOR VE ÇOK MÜTEŞEKKİR OLDUGUMUZU SÖYLEMEK İSTİYORUM.PROTOCHİP DOST SENDEN HEP SAYGI VE KATKILAR GÖRDÜK VE GÖRMEK İSTİYORUZ.BENCE BİZLERİ BIRAKMA.....HEPİMİZ ARKANDAYIZ WE ARE SX1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurani -- 7 Nisan 2005, 19:06:18 >
PROTOCHIP, ben öncelikle size şunu sormak istiyorum mclaren fw15 şi kurdum gerekli tüm pach leri de birlikte yükledim ama üst kım olsun orta kısım resim kısmı olsun degişti ama en altkısım video ve radyo kısımları hangi temayı yüklediysem degişmedi benim yanlış yükledigim bi kısım mı var .. ama yanlış yüklesem diger kımlar neden oluyor acaba yanıtlarsanız sevinirim
PROTOCHIP, ben öncelikle size şunu sormak istiyorum mclaren fw15 şi kurdum gerekli tüm pach leri de birlikte yükledim ama üst kım olsun orta kısım resim kısmı olsun degişti ama en altkısım video ve radyo kısımları hangi temayı yüklediysem degişmedi benim yanlış yükledigim bi kısım mı var .. ama yanlış yüklesem diger kımlar neden oluyor acaba yanıtlarsanız sevinirim
ADAM FORUMA VEDA EDİYO SEN SORU SORUYON ALA ALA NE ANTIKASINIZ YA
Bence bu üzücü haberi okumamıştır da ondan soruyodur.
Ülkemizde beyinleri akıllı insanları kaymetmek çok kolaydır beyin göçüne açığız arkadaşlar ve bunu şu forumda bile görebiliyorum photochip dostum senleyim bende ayrılıyorum...... fazla söze gerek yok senleydik yeine senleyiz :D
Bence bu üzücü haberi okumamıştır da ondan soruyodur.
" haberi okumasına gerek yok başlığı okusa yeter "SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA **"
forum adminleri ne yaptıklarını bilmiyorlar bence belkide bu kadar çok reytingi olan bir konuyu forumda çekemiyorlar bence bunlar nokiacı hepsini şiddetle kınıyorum
protochipin dediği gibi
ONCE UP ON A TIME I WAS A DESERT,BUT NOW IT IS RAINING ON ME.....AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!!
arkadaşlar dün gece protochiple msn den konuşuyordum, o cevabı yazdıktan sonra foruma bi daha hiç girmedim dedi.
Son mesaj 7 Nisan 2005, 15:10:59 Son giriş 7 Nisan 2005, 15:13:14
işte... bir daha buraya gelemem dediyse dediğini yapıcaktır. bu kadar iyi kişileri forumdan soğutan, uzaklaştıran site yöneticilerini tekrar kutluyorum...
Noolmuş imzasını silmişlerse ya sorarsınız nie silindi die belki bi yanlışlık olmuştur ne kadar çıtkırıldımsınız adam önce bi hakkını arar tamam saygılı olmak güzel bu özelliği ile aradaşı takdie ediyorum yeri geldiğinde meydanda olup hakkını aramak lazım de mi bırakıp gitmek kolay
BU FORUMDA GERCEKTEN BİZE ELİNDEN GELDİGİ KADAR YARDIM EDEN,ONA KARSI SOYLENEN ELESTİRİLERE SAYGİLİ BİR BİCİMDE CEVAP VEREN VE GERCEKTEN BİR COK KİŞİNİN YARDIMINA KOSAN(ADMİNLERDEN DAHA COK) BIR KISIYI BOYLE BİR SEKİLDE SİTEDEN SOGUTMAK GERCEKTEN HOS BİŞİ DEİL.
USTA SENİ FORUMA GERİ BEKLİYORUZ.....
BÖYLE YOK İSİM YANLIŞ,YOK RESİM HATALI GİBİ SEBEPLERLE İNSANLARIN FORUMDAN AYRILMASINA NEDEN OLMAYI DOĞRU BULMUYORUM.
BİZLER BU FORUMA BİLDİĞİMİZİ PAYLAŞMAK,BİLMEDİĞİMİZİ ÖĞRENMEK İÇİN GİRİYORUZ.GİRENLERİN YÜZDE DOKSANBEŞİNİN BENİM GİBİ ÖĞRENME AMAÇLI GİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK GERİYE PROTOCHİP'İN ARASINDA BULUNDUĞU VE BİLGİSİNİ BİZLERLE PAYLAŞAN YÜZDE BEŞLİK AZ BİR KISIM KALMAKTA.
MESAJ NO:1 DEN SON MESAJINA KADAR BAKTIĞINIZDA HEP SAYGI VE EDEP ÇİZGİSİNDE KALAN NADİR ŞAHSİYETLERDEN BİRİDİR PROTOCHİP. BU BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR KONU.
LÜTFEN BÖYLE ARKADAŞLARI GEREKSİZ ŞEYLERLE KAYBETMEYELİM.
Ben ki Cihan Sultanı, Al-i Osmaniyye Hükümdarı, Kanuni Sultan Süleyman Han. Duyarım ki hududumuza yakın müstemlekelerinizde bir nevi eğlence icad edile gelmiştir. Korkarım ki bu illet benim memleketime de duhul ede. Bu sebep ile sizden isteğim odur ki bu eğlence şekli devletinizde tiz yasaklana… Şayet isteğim yapılmaz ise şunu iyi bilesiniz ki; ben Kanuni Sultan Süleyman, Orduy-u Hümayunumla gelip o illeti kökünden kazımaya muktedirim. (Kanuni Sultan Süleyman han tarafından Fransa kralına gönderilen fermandır.)
Öncelikle kendime bir YUH çekiyorum (ne kadar yoğun olursan ol adam bi sağına soluna bakıp topikin üst satırlarını okumaz mı diye) daha sonra konuya giriyorum. Bu forum özellikle de bu topik,pek çok arkadaşımın olduğu gibi benimde bu konu hakkındaki bilgilerimi öylesine geliştirdiki ben bile inanamıyorum.İnansam iyi olur çünkü PROTOCHİP gibi dostlarımızın kendi işlerini güçlerini bırakıp SADECE paylaşmak amacıyla buralarda bu kadar insana yardım ettiğini biliyor olmak bende büyük bir utanç duygusu oluşturuyor.BU ARKADAŞIMIN NE KENDİSİNİ TANIRIM NE DE NE İŞ YAPTIĞINI BİLİRİM.Tek bildiğim benim SX1'le ilgili bir sorunum olduğumda benim danışabileceğim ve % 100 cevap alacağımı bildiğim saygılı bir insanın olduğudur.Ve şundanda % 100 eminimki o buradakileri takip ediyor ve bu yazılanları en ince detayına kadar okuyup onları arşivinde saklıyor.HERZAMAN YAPTIĞIM GİBİ ONA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.Onun gibi insanlara herzaman özenmişimdir.Hem günlük yaşantısını sürdürüp hemde okadar işinin arasında bunca farklı dala ayrılıp pekçok insana yardım elini uzatmak hiç kolay bi iş değil.BENİM İŞİM BU OLMASINA RAĞMEN BEN BECEREMİYORUM BUNU.
Arkadaşım adın herneyse yüreğini ferah tut.Senin kadar saygılı insanlar maalesef bu güzel ülkemizde pek saygı görmüyor.AMA BUNUN DEĞİŞMESİ İÇİN DE BİRİLERİNİN ÇABALAMASI GEREKİYOR.EN BAŞTA KENDİMİZDE OLMAK ÜZERE,YANLIŞ OLAN DOĞRULARI DEĞİŞTİREREK BU ÇARKIN GERİYE DÖNDÜRÜLÜR OLDUĞUNU İSPATLAMAMIZ GEREKİYOR. Sen ve senin yaptığını yapmaya çalışan ve ha bire bi yerlerden tokat yiyen o kadar çok insan var ki bu ülkede artık değişimi yaşam prensibi olarak ilke edinmiş bu insanlar bile çileden çıkar olmuş. Umarım biyerlerde yine seni okuma,görme ve tanıma fırsatı bulurum(-ruz). Sana yapılan haksızlığın sebebini anlamak o kadar da zor değil anlaşılan.Zaten bazı arkadaşlarımız bu konu hakkında yorum yapmışlar.Üzerine fazlaca gitmeme gerek ve lüzum yok benimde. Hazmedilemeyecek bir olay bu.Kimsenin senin bu kararını eleştirme gibi bir lüxüde yok zaten. Ancak şunu söylemek isterim haddim olmayarak;demokratik toplumlarda gücü ellerinde tutanlar bilgi gücü olan insanları saf dışı edebilmek için,herzaman onları küçük düşürücü ve gururlarını zedeleyici yöntemlere başvurmuşlardır.Bunu bilirsin...Ve çoğu zamanda başarılı olmuşlardır.(Senin yaşadığın olay en yakın örnek.) Fakat onların isteklerine boyun eğmek senin kendine olan saygını koruman ve kendine ait yüce değerlerini koruman için yeterli olabir mi acaba?Amaçlarına ulaşmak isteyenler Makyevalist bir felsefeyle her yolu mübah sayacaklardır bu kuşkusuz.Çoğu zamanda ulaşacaklardır.Ama mademki bunun bilincindeyiz neden karşı koymayalım?Neden bu çarkın içinde dönüp gidelim?Daha öncede belirttiğim gibi sana ne yapman gerektiğini söyleyecek bir lüxe sahip değilim. Ama işin içine zaten bu toplumda yara olan bir olay girerse senin şahsın aracılığıyla herkese seslenirim HATTA YÜKSEK SESLE SESLENİRİM.Şunu yanlış anlamanı kesinlikle önlemek istiyorum.Bir arkadaş kendi üslubuyla yine bu konuda sana seslenerek "kaçmak yok" demiş.Senin nazarında o arkadaşıma ve onun gibi düşünen arkadaşlarıma da söylüyorum : "KAÇMAK VE GİTMEK FARKLI FİİLLERDİR". Yazdıklarımdan "Kaçıyorsun,SAKIN KAÇMA" anafikrini çıkarmandan sakındığım için belirtmek istedim.AMA ŞUNU AÇIK VE SEÇİK OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ "DİRENMİYORSUN;DİREN." O İMZANI SİLDİLERSE BİR DAHA YAZ!!! PROTOCHIP2 OLARAK DEVAM EDİYORUM DE!!! İMZANI İTALYANCA TEKRAR YAZ!!! ALMANCA YAZ!!! LAZCA,KÜRTÇE,BOŞNAKÇA,ÇERKEZCE,ZAZACA....YENİDEN YAZ....BOŞ MESAJ AT...AMA YENİDEN YAZ... VARLIĞINI BİLDİR...VARLIĞINI HEP BİLDİR....KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR BURASI VE SENDE MİLYONLARCA İNSAN GİBİ BU NİMETİ KULLANAN BİR ŞAHISSIN...TAPULU BİLE OLSA YİNE YAZ...GECEKONDU YAPMADIN SEN BURAYA... KİMSENİN ARAZİSİNE GÖZ DİKMEDİN BURADA...YASAL OLMAYAN BİRŞEY SÜRMEDİN PİYASAYA...
GURURUNUDA ANCAK SENDEN ÖZÜR DİLENDİĞİNDE DİZGİNLEYEBİLMELİSİN...
HADDİMİ AŞTIYSAM SENDEN VE OKUYAN ARKADAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM....
TEŞEKKÜR EDERİM...
ONUR DNM.
PHYSICS ENGINEER & PEDAGOGUE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 9 Nisan 2005, 6:06:58 >
Sevgili arkadaşım @dOnEpeZil, yazını o kadar düzgün bir yazı ile ve de tek harf hatası bile olmadan yazmışsın, anlatmak istediklerini de çok iyi bir şekilde ifade etmişsin, kendi adıma okuduğum herşeyi rahatlıkla anlayabildiğim için çok teşekkür ederim. Genelde arkadaşlar bu konuya pek özen göstermiyorlar maalesef.
Yazdığın yazıdaki, Haksızlıklara uğrayan ve çevresine her zaman Saygılı olmuş İnsanlardan biri olarak yazdıklarına tamamen katılıyorum. İyiniyet bizim ülkemizde her zaman suistimal edilmiştir. Başarılı, yeni buluşlar yapan, kendi branşında üst düzey noktasına gelmiş insanlarımız kendi ülkesinde ilgi ve alaka göremeyip yaptıkları çalışmalardan dolayı bir de Suçlu damgası ile onurlandırıldıklarından (!) maalesef yurt dışına kaçıp yada kaçmak zorunda bırakılıp çalışmalarını NASA, M.I.T gibi çok üst düzey kuruluşlarda devam ettiriyorlar. Ülkemiz de her zamanki gibi avucunu yalıyor ve yerinde sayıyor. Bunu bir FİZİK Mühendisi ve de Pedagog (belki de bir Öğretmen) olarak en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum.
Böyle bir anlayışın hakim olduğu bir ülkenin her kesiminde de bu durumu görmek mümkün. İşte en basit örneği de bu Forumdur. 2 defa hiç sebepsiz SX1' ciler Topiğini sildiler, şimdi de Anlamını ve ne anlatılmak istenildiğini bile bilmedikleri @Protochip arkadaşımızın çok değer verdiği ve tamamen kendi yaşantısından kesitleri içeren ve de içerisinde en ufak başkasını aşağılayıcı, karalayıcı yada başkasını kızdıracak bir harf bile barındırmayan İMZA' ya müdahale ediyorlar. Sebebi ise kurallara uymamasıymış, peki o kurallara uymayan ve de tek amacı ortalığı karıştırmak olan onlarca insana neden müdahale edilmiyor.
@Protochip arkadaşımın imzasındaki yazının, AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!! bölümünü yaptığı muhteşem çalışmalarla burayı ve de kendi Hayatını bir Çiçek Bahçesine dönüştürüp bizleri çok mutlu ettiği için, ben tamamlamıştım. @Protochip dostum o kadar alçakgönüllü bir insan ki bu yazıyı aldı ve imzasına ekledi. Bence bu hareket bana verilebilecek en değerli Hediyeydi. Huzurunuzda kendisine tekrar Gönülden teşekkür etmek isterim. Ona yapılmış bu hareket bu durumda bana da yapılmış sayılır, çünkü onun imzasının büyümesine ve daha çok yer kaplamasına aslında BEN sebep oldum.
Buradaki her arkadaşıma sorarım, @Protochip sayesinde yaptığınız onca Tema ve aldığınız Saygılı mesajlarla mutlu oldunuz mu olmadınız mı? Ben kendi adıma çok mutlu oldum. Bana MSN' de tam 4 saat Tema yapmayı öğretti, kim uğraşır ki bu kadar, kim harcar en değerli vaktini bu işler için.
Sevgi ve Saygının gittikçe azaldığı ve Paranın esir ettiği Toplumumuzda LÜTFEN bırakın da bari yardımsever, çevresine saygılı, dost ve paylaşımcı 1-2 kişi olsun.
Ülkemizin ÇÖL olmaması ve bir ÇİÇEK BAHÇESİ olarak kalması dileği ile,
Saygılarımla, Adnan ÖZÇELİK İnşaat Müh., İTÜ 1988
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 9 Nisan 2005, 10:18:22 >
ya noluyo bu formun yöneticilerine ne yapmaya çalisiyolar önce timhat sonra siemensmania simdide s1ra PROTOCHIPde yuh art1k diyorum bence herkes imzas1na protesto amaçl1
siemensmania protochip ve timhat1 gönderenlere ve göndermesine vesile olanlara