Başka bölümlerde aynı yada benzer başlıklar altında bir çok kez mesaj yazdım. Ancak bana gelen mesaj ve e-maillerden anlıyorum ki P2P paylaşım program linklerinin forumdan kaldırılmasından sonra deneyimsiz kullanıcıların port açma sorunu ile ilgili kaynak arayışı devam ediyor. Sitemin reklamı olarak algılanmasından çekindiğim için sıkılarak ve hoş görünüze sığınarak aynı mesajı tekrarlıyorum.
Türkiye'de piyasada bulunan modemlerin tamamına yakınında, değişik uygulamalar (P2P Paylaşım, Oyun, Remote Desktop, Güvenlik Kamerası, FlatCast vb.) için port açma işlemini Türkçe ve resimli olarak, www.portacma.net sitesinde anlattım, yararlanabilirsiniz.
Uygulamasını yada modemini sitede bulamayan arkadaşlar bana e-mail gönderirlerse yardımcı olmaya çalışırım.
Meret ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 7 Ekim 2008; 23:45:42 >
Aşağıdaki modemler www.portacma.net sitesine eklendi. Bu modemlerde Port Açma sorunu yaşayan arkadaşlar yararlanabilirler. Bundan sonra gereksiz yeni mesaj yazmak yerine bu mesajı düzelterek yeni eklenen modemleri ilave edeceğim. Böylece forumda modem adıyla arama yapan arkadaşlarda kolayca bulabilecekler. Meret ;)
EVEREST SG-1400 modemin yeni arayüzü SG-1400-2 adıyla Ladox LD-4202 ve Ladox LD-4204 AirTies RT-104 AirTies RT-141 AirTies Air 6271 AirTies WAV-275 D-Link 2600u Siemens SpeedStream 5200 nca IM-101 Inca IM-104 Quake TW1974H1 NetMaster CBW-700 ve CBW-500 (kablo modem) Exper EWM-101, Pikatel Airmax-101 (yeni firmware) Zyxcel NBG334W
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 20 Kasım 2008; 21:18:45 >