Şimdi Ara

İTİRAF ET...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar doğdunuz doğalı yapıptta kimseye söylemediğiniz söyleyemediğiniz olayları yazın.
    AÇILIŞ BENDEN...
    Küççükkene özel okuldayken bir çocuğun öğle arasında çantasından ninja turtles karakterlerinden Mikalenjeloyi yürütmüştüm şimdi ise utanıyorum.
    Daha devamı gelecek birazda sizi dinliyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 13 Mart 2005, 16:24:16 >

• bende ilkokulda 1.sınıfın ilk günlerinde heyecandan altıma kaçırmıştım.Beni gören diğer arkadaşlarda benden cesaret alarak devam eden günlerde devamlı altlarına ettiler.Şimdi çok utanıyoruz.
  • 2. dünya savaşında 2500 yahudi katletmiştim......hiç pişmanlık duymuyom............
  • Bir arada kızın cinsel organını ellemiştim ama soramamıştım bu ne diye kimseye...
  • Eski sevgilimi ilk zamanlar sevmiştim ama şuan sadece arkadaş gibi görüyorum.Benimle yatmak isterse hayır demem.
  • Ne olmuş o liinke biz burda itiraf ediyoruz bakalım mmillet neler saklıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    2 yıl önce açıldı
    Derece yapanlar itiraf edin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARTURA BAK NELER DİYOR vay gılıksız vay yatacakmış de get bide arkadaş ulan azmış millet arkadaş arkadaşa iğne yaparmı?
  • ben kimseye bişeyleri itiraf etmem arkadaş nasıl olsa bilen bilişyo
    benim babam bana her zaman ne olursa olsun dogruyu söyle derdi bir aralar
    neyse ben ortabire giderken tarih dersinden 1 aldımdı akşam eve geldigimde
    hani ben hep dorguyu söyleyecegim ya, hemen babama - baba ben tarih yazılısından 1 aldım
    dedim (babamda tarihe çok düşkündür)
    hemen acayip sinirlenerek gaç üstündenn bir aldın laan diye bir kükredi (ama ben altıma gaçıracaktım gorkudan, yalan söylesem heç olmaz çünkü babam hemmen okula damlar zati dogru söyleme sevdasıyla bu konuyu açtımdı) benim gorkudan dilim bogazıma gaçmıştı ben sadece elimle 10 üstünden diye işaret etmemle beraber
    babam bana bir osmanlı tokadı patlattı amma kulagım çınladı yav ve ardından yere bir öpücük attım
    sonra gorkudan hemmen tarih kitabını açtım maksat babam kötege devam etmesin bendeki gayreti görsün
    yaa işte böyle bir itiraf sonrası başıma bunlar gelmişti

• Paylaştığın için sağol :)
    Buda iyiymiş urfalı....
  • şimdiye kadar kimseyle çıkmadım ve sevmedim,buda beni çok katı yaptı,bunun yokluğunu çekiyorum,anlatılamyacak kadar zor
  • abimin sevdiği ve ısrarla dinlemek istediği şarkıları bilgisayarda sesi yavaşça kısarak 5 dakikalık şarkıları 2 dakkaya düşürdüğüm olmuştur..itiraf ediyorum
    pişmanım ama gene olsa gene yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

ARTURA BAK NELER DİYOR vay gılıksız vay yatacakmış de get bide arkadaş ulan azmış millet arkadaş arkadaşa iğne yaparmı?

Yapar Yapar.

• kimseye söyleyemiyorsam burdada söylemem...
  • 14 yaşındayken kimsenin gitmek istemediği türden bir dağ manzarası yapmıştım. sonra pişman olup çöpe attım. bu gerçekten çok kolay oldu.
  • />

bu adam beni öldürecek yw

quote:

Orjinalden alıntı: bobross

14 yaşındayken kimsenin gitmek istemediği türden bir dağ manzarası yapmıştım. sonra pişman olup çöpe attım. bu gerçekten çok kolay oldu.

• quote:

14 yaşındayken kimsenin gitmek istemediği türden bir dağ manzarası yapmıştım. sonra pişman olup çöpe attım. bu gerçekten çok kolay oldu.

Manyakmısın bilader?

• quote:

zuhahahah. ölecem simdi. Bu adam süper yaw. ve çok kolay oldu
  • önce MENNAN , sonra ACILARINÇOCUĞU , şimdide BOBROSS

sonra ne çıkacak merak ediyorum
  • acılarıncocuğuda mı var

itirafa gelince evet ben öldürdüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.