Şimdi Ara

MSI P35 PLATINUM KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 gün önce yeni bilgisayar topladım anakartım MSI P35 PLATINUM şimdi bu anakartın sorunu veya neyiyse psu dan elektiriği çekip taktından sonraki ilk bilgisayarı çalıştırmamda 3 4 saniye açılıyor sonra kapanıyor 3 4 saniye sonra yine açılıyor ve normal devam ediyor bu olayı sadece psudan elektirik kesildikden sonra bir seferliğine yapıyor bu anakartı kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilirlermi...

Bilgisayarınızı fişten çekmeyin.

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım o bir sorun değil. P35 çipsetli anakartlarda bulunan ve benim bildiğim kadarı ile güvenlik amaçlı bir koruma.

Bilgisayarınızı fişten çekmeyin.

vallahi çok kişi senin gibi söyledi inşallah bir sorun değildir değiştirecektim cevapları bekledim demekki böyle kullanıcaz fişten çekmeden
    Daha Fazla Göster
  • p35 çipsetli anakartlarda bu özellik mi diyim sorun mu diyim var bende de oluyo psu dan elktrik bağlantısı kesildiğinde elktrikler gittiğindde sistem bi kaç saniyeliğine başlıyor sadece fanlar dönüyo sonra bi kaç saniye sonra normal bi şekilde açılıyor. bunun güvenlik için olduğu söyleniyor

Orjinalden alıntı: sarhanos

6750 ile 520 fsb de çalışıyor tabi 7 çarpanla..

Ohoo, abi tamamdır ya. P35 Platinum'a geçiyorum...

P7N SLI Platinum iki kere servise gitti... P35 Platinum ile işkencem son bulacak inşallah...
  • 965p lerde de bu durum var idi çok nadir bazı anakartlarda olmuyo mesela ab9-quadgt de böle bi sorun yoktu bazıların da yok ama hangi model p35lerde bilmiyom :D bendede öle yalnız ben jumperları söktüm anakarttan 500fsb(cpu-z 3.498~ghz) günlük kullanıyom makine tek acılsısta acılıyo 501 fsb yapınca iki kez res öle acılıyo yanii su anda ocsiz gibi tek açılısda kullanıyom p35 ve günlük 400-600fsb aralagında kullananlar böle kullansınlar 1066fsb işlemcilerde sorunsuz böle kullanıyom ama 800mhz bi işlemcide sorun cıkartabilir 400fsb açan her işlemci ile yapılabilir diyim daha doguru min400-max600 zaten..hemen söliyim nasıl oldugu(makine kapalı) jumperları söküyoruz ilk pci-ex slotunu hemen altında oc jumperları var yeşil onları söküyoruz sonra makine 3-5 kez reset atar en sonunda oc hatası verip bios gidin düzeltin der orda ayarları yapın 501fsb gecerseniz 2 res ,500de dahil altında tek açılışda acçılıyo tabi bu işlemciye göre farklıklık gösterebilir bunun deneyin sonra kaydedin artık anakart ocli olsa bile hep tek açılışda başlıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 22 Nisan 2008; 14:46:26 >

• p 35 chipsetli anakart alcaklar mutlaka msı p 35 plantium almaları tavsiyem cümkü asus p5 serilerindeki anakartlarda ahcı yani sata 2 ncq disklerini normal ide olarak kullana biliyorlarmış ben ilk başta asus p5k se almıştım geri iyade ettim adamlar sorunu çözemediler hiçbir şekilde msı da ise ahcı sata 2 yi kullanmak için ilk başta bir disket oluşturuyoruz msı p35 içindeki cd de program var daha sonra xp kurarken f6 la kurulumu yapıp disketten driveri tanıtmamız gerekiyor bu anakartı sata 2 özellikli kullanan arkadaslar bunu mutlaka yapmaları gerekiyor performans %40 artıyor alacaklara simdiden hayırlı olsun güzel bord sısınma sorunu yok
  • sorun yok , bende 1.1 revision ile Q6600 işlemci ile 6 x 500 fsb de açtım ve NİNJA soğutucum sorunlu iken.. az bekleyin..

Why does this mainboard auto reboot once after power on?
    The system will need to reset first in order to initialize the current CPU and memory clock so that's why the system will reboot itself automatically.

Türkçesi; işlemci ve ramleri kontrol ederek açıyor makineyi.

quote:

Orjinalden alıntı: aliger

arkadaşlar 3 gün önce yeni bilgisayar topladım anakartım MSI P35 PLATINUM şimdi bu anakartın sorunu veya neyiyse psu dan elektiriği çekip taktından sonraki ilk bilgisayarı çalıştırmamda 3 4 saniye açılıyor sonra kapanıyor 3 4 saniye sonra yine açılıyor ve normal devam ediyor bu olayı sadece psudan elektirik kesildikden sonra bir seferliğine yapıyor bu anakartı kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilirlermi...

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkzenk

p 35 chipsetli anakart alcaklar mutlaka msı p 35 plantium almaları tavsiyem cümkü asus p5 serilerindeki anakartlarda ahcı yani sata 2 ncq disklerini normal ide olarak kullana biliyorlarmış ben ilk başta asus p5k se almıştım geri iyade ettim adamlar sorunu çözemediler hiçbir şekilde msı da ise ahcı sata 2 yi kullanmak için ilk başta bir disket oluşturuyoruz msı p35 içindeki cd de program var daha sonra xp kurarken f6 la kurulumu yapıp disketten driveri tanıtmamız gerekiyor bu anakartı sata 2 özellikli kullanan arkadaslar bunu mutlaka yapmaları gerekiyor performans %40 artıyor alacaklara simdiden hayırlı olsun güzel bord sısınma sorunu yok

nasıl yani bende 500b sata2 ncq 32mb disk var bu anakartı alınca sistemi kurup normal bi şekilde kullanamzmıyım bu disket ile tanıtmayı yapmamız mı lazım anlamadım bu olayı ben
    ayrıca p5k-se de kullandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.