Şimdi Ara

silinsinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 26 Nisan 2008; 4:28:27 >

• İSİMLERİNİZİ BEN YAZIYORUM ARKADAŞLAR

Konuyu buradan takip edebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_22692969/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 24 Nisan 2008; 2:19:47 >
  • sağol kardeşim.. ekledim seni de..
    dediğin gibi inşallah katılım olurda unutulmayacak bir buluşma yaşanır
  • arkadaşlar isimlerinizi eggy13 kaydetcek.. ben orda fazla fırsat bulup nete gidemiyorum..
    gelmek isteyen herkese kapımız açık zaten.. isim yazmaya gerek bile yok, ben gelebilirim yada gelirim diyen varsa konuya msj atsın yeterli, ben girince onların isimlerini yazarım
  • izmirde olsam kesin gelirdim
    artık yaza fln bi daha toplanırız benim üni sakaryada
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

izmirde olsam kesin gelirdim
    artık yaza fln bi daha toplanırız benim üni sakaryada

olsun hocam, sağlık olsun.. yazın sıcakta ev çekilmez zaten.. eee bu sene stajda var tatil işide yatar.. her akşam sahile çekcek heralde arabaları
  • aynen hocam her akşam sahildeyiz hafta sonları belki biraz serinlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzmirdeki gelmek isteyen arkadaşlar isimlerinizi yazdırabilirsiniz..
  • benimde gelme ihtimalim var ancak bi işim çıkabilir o yüzden cuma kesin kararımı söylerim (fiat marea)
  • ben zaten cuma cumartesi akşamları cepteyim :)) gelirim yanınıza beyaz honda civic. tanıyabilmeniz için,

silinsinn

silinsinn

silinsinn

silinsinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacarsoy -- 20 Nisan 2008; 22:17:35 >

• Genelde bizde gündüz orda oluyoruz zaten Bostanlıda oturuyorum ama 26 nisan Tekmarda showumuz var gelmem zor görürseniz yolda benım Lagunayı

silinsinn
  • yukarı
  • @Tacarsoy senin arabayı biliyom bana hava mı attın anlamadım ama yanımda bi hızlıca geçmiştin
  • neredeyse 2 günde bir bostanlı cepteyiz ztn , kesin tanırız birbirimizi orda takılıyosak görmüşlüümüz vardır .. bnde gelirim
  • Konuyu buradan takip edebiliriz daha düzenli toplu ve üst konu oldu

http://forum.donanimhaber.com/m_22692969/tm.htm
  • Arkadaşın arabasıyla gelicem ,

silinsinn
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

@Tacarsoy senin arabayı biliyom bana hava mı attın anlamadım ama yanımda bi hızlıca geçmiştin

hadi ya valla senin araba neydiki tanımamışımdır hem öyle pek hızlıda gitmem demek gaz bi anımada geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Genelde bizde gündüz orda oluyoruz zaten Bostanlıda oturuyorum ama 26 nisan Tekmarda showumuz var gelmem zor görürseniz yolda benım Lagunayı

silinsinn

sonunda gördük senin arabayı arkadaşla hep karıştırıyoruz bi tane daha lagunalı bi cocuk var jantlı krem renginde geziyo hep gaz onla karıştırıyoduk ama bu hafta gelemicekmişsin görüşemicez yine belki bizde edremite gitme durumumuz var ama

• son bir yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.