E900de fotolar videolar nasil hafiza kartina atilir? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung

gael -> E900de fotolar videolar nasil hafiza kartina atilir? (20 Nisan 2008; 2:42:19)

cektigim videolar ve fotolar telefonun hafizasina kaydoluyor ,dogal olarakta yer yok dolu uyarisi veriyor telim,ben hafiza kartina yonlenmesini istiyorum nasil yapabilirim bunu?

aliass -> Cevap: E900de fotolar videolar nasil hafiza kartina atilir? (20 Nisan 2008; 10:16:11)

foto veya video çekerken ayarlarına gir orda kaydetme yeri olarak telefon ve hafıza kartı olması lazım.hafıza kartı seçeneğini seç
quote:

Orjinalden alıntı: gael

cektigim videolar ve fotolar telefonun hafizasina kaydoluyor ,dogal olarakta yer yok dolu uyarisi veriyor telim,ben hafiza kartina yonlenmesini istiyorum nasil yapabilirim bunu?

farukkk -> Cevap: E900de fotolar videolar nasil hafiza kartina atilir? (20 Nisan 2008; 15:20:23)

quote:

Orjinalden alıntı: gael

tel hafızanı karta taşı seçeneği ile taşıyacaksın tel hafızanı boşaltacaksın

direk hafıza kartına yönlendirmak malesef yok [:'(]

gael -> Cevap: E900de fotolar videolar nasil hafiza kartina atilir? (20 Nisan 2008; 17:36:56)

o secenekleri bulamiyorum iste biraz teknoloji ozrlusuyum[sm=icon_smile_big.gif]
veya bende o secenekler yok baktim ayarlardan?

sungur 13 -> Cevap: E900de fotolar videolar nasil hafiza kartina atilir? (21 Nisan 2008; 10:03:03)

e900 kullaniyorsan mutlaka vardir.resmin üstüne gelip ortadaki tuşa basarak resmi aç.ondan sonra sol tarafraki seçenekler tuşuna bas.aşağıda taşı diye bir seçenek göreceksiniz.oradan bellek kartı seçeneğini seçin.bellek kartında nereye yüklemek isterseniz oraya gelin ve sol taraftaki seçenekler tuşuna basıp buraya taşı seçeneğini seçin.
%100 olana kadar taşıyacaktır.tasiyem resimleri tek tek kopyalamanızdır. çünkü e900 de en berbat yan hafıza kartıdır.taşıma esnasında saçma sapan hatalar veriyor bazen. ve buda resimlerinizin ve bilgilerinizin kaybolmasına neden oluyor.[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125