ben iskenderunda yasıyorum burda klimalardan dolayı cok elektrık kesılmelerı oluyor acaba 625 va bir powercom ups yeterlı olurmu veya tuncmatıgın 500 va lık regulatoru var onu alsam yeterlı olurmu veya ıkısını bırden mı kullanıym.
Powercom 625 ben de kullanıyorum. Açıkcası amacın voltaj değişimi , elektrik kesintilerinde yarım saat kadar besleme ise ups yeterli gelir. Ama ben daha uzun süre beslemek istiyorum dersen 625 lik sana yetmeyecektir.
bendede 625 lıgı var acaba yeterlımı yukarıda kı arkadas yeter dıyo tv yı baglamaya gelenler 1000va dan asagı alma dedıler bılmıyorum burda eletrıkler kesılmeye baslar yakında klımalardan dolayı. hemen bıseyler yapmalıyım:) tv yi yazlıgada goturucem orda voltaj acaıp dusuyo oraya yukarıda kı 500 luk regulator yeterlımı sızce
0,5 KVA servo regülatör işini görür ama 1,0 kva alırsan süper olur birde pikler tehlikelidir ama sanayi bölgelerinde daha cok karşılaşılır yazlıkta böyle sorunlar olmaz..en fazla gerilim düşümü olur onuda servo regülatör halleder...
Arkadaşlar elimde enel marka bir ups var ancak nasıl kullanmam gerektiğini ve özelliklerini bilmiyorum.Aşağıda resimlerini veriyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Ailemin evinde kullanılmıyordu bende kendi evime aldım ancak modeli yazmadğı için üstünde nasıl kullanırım özellikleri nelerdir gibi bilgilere ulaşamadım birtürlü.
Bence de önemli bir konu. Binlerce YTL verip LCD, Plazma alıyoruz; korumak için regülatör veya UPS şart. Piyasada bulunan 50-60 YTL civarındaki bir güç kaynağı ile 150W - 300W çeken LCD veya Plazma korunabilir mi? http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?categoryID=36&sorting=3