Şimdi Ara

LeqAL - PoL4T ( Oğuz ) | Fakelerle forumumuza dönmüştür ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • h4yatnet adı altında oğuz ( illegal ) forumumuza dönmüştür. Bu kişiye IP testi yapılmasını talep ediyorum Cenk. Eskiden olduğu gibi gene kanıtlayacağım oğuzun o olduğunu

inceleyiniz,http://forum.donanimhaber.com/m_22280606/mpage_1/key_//tm.htm#22281080

quote:

Orjinalden alıntı: h4yatnet

xgenonda 72 level

+3 quest kalkan

howling acık

kaç ytl eder itemsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 20 Nisan 2008; 2:08:30 >

• UP Herkez görsün
  • İp adresinden falan tespit edilmez aynı kişi olup olmadığı Türkiye şartlarında , gösterdiğin kanıtları yeterli bulurlarsa banlarlar elbet.
  • 72 lvl warrıorumu almıs olup halen msn 3 saatdir beklıyorum kendisini,umarım dolandırılmısımdır tarafından..
  • _tepki_@windowslive.com

Bu Adresde Bu Şahsamı Ayit?

Ayrıca Bence Bu Adresde Legal Denen Adama Ayit...Kendini Sabah Orçun Diye Tanıttı Şimdide Msn Adresinde Nick'de Oguz Yazıyor ..Tuzlada Bir Cafe Adı Söyledi O Cafeye İtem Char Felan Sattığını 550 YTL Aldığını İdda Etti Sonra Dediki Cafe İşleten Adam Foruma Konu Açtı Char GB Alım Satımı Yaptığını Ve Konuyu Güncellemem İçin 2 3 Kez Israr Etti Sende GB'leri Sat O Adama Dedi h4yalnet Alım/Satım Yapan Kişinin Nick Neyse Bende Adama Pm Attım Gb'ı Kaçtan Alacağını Sordum Ve Satmakda Bulunduğum Charın Linkini Verdim Ve Anında Msn Adresimi Ekledi Charı Almıcağını Sadece İtemleri Satmamı Gb'a Çevirmemi İstedi Gb Olarak Alacakmış Ve 12 YTL'den Alıcakmış

Şimdi Msn'den İki Aderesinede Yazıyorum Cevap Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 20 Nisan 2008; 3:17:23 >
  • iyi çalışma
  • Bu bir dolandırıcıdır.Keske @ic@ ı dınleseydim,onun için manesin dedide inanmadım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arkadaşı bana bulmama yardımcı olacak kişiye burada söz veriyorumki 1 adet totamic+8 ve 1 adet impact+8 verecegim ve ondan alacagım 72 lvl warrıoru üzerine verecegim..

• HUHOHUHA BİDE SAF SAF İNANDIM SALAGA L DEN BANA K2 GB GÖNDERCEK DİYE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

_tepki_@windowslive.com

Ayrıca Bence Bu Adresde Legal Denen Adama Ayit...Kendini Sabah Orçun Diye Tanıttı Şimdide Msn Adresinde Nick'de Oguz Yazıyor ..Tuzlada Bir Cafe Adı Söyledi O Cafeye İtem Char Felan Sattığını 550 YTL Aldığını İdda Etti Sonra Dediki Cafe İşleten Adam Foruma Konu Açtı Char GB Alım Satımı Yaptığını Ve Konuyu Güncellemem İçin 2 3 Kez Israr Etti Sende GB'leri Sat O Adama Dedi h4yalnet Alım/Satım Yapan Kişinin Nick Neyse Bende Adama Pm Attım Gb'ı Kaçtan Alacağını Sordum Ve Satmakda Bulunduğum Charın Linkini Verdim Ve Anında Msn Adresimi Ekledi Charı Almıcağını Sadece İtemleri Satmamı Gb'a Çevirmemi İstedi Gb Olarak Alacakmış Ve 12 YTL'den Alıcakmış

_tepki_@windowslive.com la i_llegal_@windowslive.com 2sindede nick oğuz ve aynı şekilde xigenonda 72 lvl warrior satılır diyor. adam tek başına örgüt kurmuş resmen dolandırıcı kesildi başımıza .

• quote:

Orjinalden alıntı: PROTON

quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

_tepki_@windowslive.com

_tepki_@windowslive.com la i_llegal_@windowslive.com 2sindede nick oğuz ve aynı şekilde xigenonda 72 lvl warrior satılır diyor. adam tek başına örgüt kurmuş resmen dolandırıcı kesildi başımıza .

bu oğuzun benden çekeceği var. ayrıca bunun topiclerine pm atan @lic@n da kendi cafesinden bir adam öyle söylemişti bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 20 Nisan 2008; 11:45:55 >

• h4yalnet@hotmail.com

Bu Adresde Onun Alayına Eklemiş Beni
  • Halen yalan söylüyor bana..

• Banada Gelmiş 72 Level Warrior Veriyim Ares'deki GB'lerine Karşı Dedi

Şimdide Satıldı Diyo Dün Akşam Satıyordu Hemen Satmış Dediğine Göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 20 Nisan 2008; 12:37:12 >
  • KAREKTER SATILDIIIII

FORUMDANDA CIKIYORUM KONU KILITLENSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4yatnet -- 20 Nisan 2008; 14:29:05 >

• quote:

KAREKTER SATILDIIIII

bu kadar konşmadan sonra o gb leri zaten wermem

FORUMDANDA CIKIYORUM KONU KILITLENSIN

Bu Adam LeqAl Fakedir
  • IP ban diye bir sistem varsa forumda bu kişiye atılmalıdır artık.
    Bu adam millete küfür veya hakaret edip,hesapları kitlenmiyor! Milleti dolandırdığı için hesapları kapanıyor. Bu adam 2 hafta da bir başka adlarla,başka yalan dolanlarla ortaya çıkıp,milleti dolandırıyor,yazık günah artık,olan dolandırılanlara oluyor. 1-2 hafta sonra gene çıkıcak,başka bir yalanla ortaya.Birini dolandırana kadarda,yalanlarının üstüne yalan katıcak.

_el_Hasan senide tebrik ediyorum,bu adam her çıktığında uyarıyorsun milleti.
  • @ LegaL ,Bu Adam Çanakkalede Öğretmen Değilmiydi^^
  • SASK1N A 8GB VERİDLİ GB LERİ VERİLDİ BU KADAR BENI SINIRLENDIRIYOR :@

LEqal filanda tanımıyorum , karekterı bugun sattım

200ytl ye , ---- kımsedede hakkım yok buraya olum olumsuz bi cvpda yazmadım gerçekden sınırlerım cok bozuLDu,

HA BU SAATEN SONRA İSTER FAKE DİYİN, İSTER O BU DİYİN BEN ANLAMAM TAKMAMDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4yatnet -- 20 Nisan 2008; 14:33:20 >
  • quote:

SASK1N A 8GB VERİDLİ GB LERİ VERİLDİ BU KADAR BENI SINIRLENDIRIYOR :@

LEqal filanda tanımıyorum , karekterı bugun sattım

200ytl ye , ---- kımsedede hakkım yok buraya olum olumsuz bi cvpda yazmadım gerçekden sınırlerım cok bozuLDu,

HA BU SAATEN SONRA İSTER FAKE DİYİN, İSTER O BU DİYİN BEN ANLAMAM TAKMAMDA

bu adam legal beyler msn de itiraf etti ztn çaldığını resimler var bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.