AC Freezer 7 Pro (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock

mobilist -> AC Freezer 7 Pro (19 Nisan 2008; 22:09:19)

Mrb arkadaşlar,

intel pentium d'min fanını söküp yerine yeni aldığım ac freezer pro7'yi aldım. Kasayı bilgisayarcıya götüremediğim için kendim taktım. Yalnız sıcaklık olarak etki göstermemişti eskiye oranla. Daha sonra işlemci sıcaklığı 80 derece üstüne çıkmaya başlayınca tırstım. Herhalde dedim yerine tam takamadım. Neyse çıkardım fanı tekrar takmaya çalışırken 4 tane uçları var ya deliklere giren. Onları takmaya beceremedim bazılarının uçları yamuldu. Neyse baya bir uğraştım düzelttim. Bir tanesi tam oturmadı sadece ama pek sorun yok şu anda. Açtım baktım şu an sıcaklık ortalama 50 derece. Yani olması gerektiği gibi oldu. Ama ileride çıkar mı yerinden acaba? Eğer uçlarından bir tanesi kırılırsa çöpe mi atmam lazım ürünü. [:D] Bir fikir verirseniz sevinirim.

lonely_man -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (19 Nisan 2008; 22:35:53)

Bende freezer kullanıyorum.Sistem altta yazıyor.OC li halde 3.60 GHz cpu sıcaklıgı 35 derece.Söktükten sonra tekrar termal macun surmedıysen sök termal macun sur tekrar düzgünce tak baya farkettiriyor genelde ısıyı.
NOT konuyu yanlıs yere açmışsın!!!!

mobilist -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (19 Nisan 2008; 22:38:07)

Sağol,
35 derece çok iyimiş. Terman macun üstünde sürülüydü. Olmazsa yeni macun alırım da yine söküp takmak beni çok zorlayacak. Şu uçların kırılması olayına ne diyorsun?

a211 -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (20 Nisan 2008; 15:57:53)

kaptan bende takarken kımıştım kollarını intelin stok fanının kollarını söküp freezer'a takmıştım uyuyolar birbirlerine

mobilist -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (20 Nisan 2008; 21:25:32)

quote:

Orjinalden alıntı: a211

kaptan bende takarken kımıştım kollarını intelin stok fanının kollarını söküp freezer'a takmıştım uyuyolar birbirlerine

Hmmm. Senin cpu kaç derece?

a211 -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (21 Nisan 2008; 1:47:07)

ben p4 2,66@3,00 kullanıodum 55 derecede tutuodu

arinc_3222 -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (21 Nisan 2008; 19:37:50)

Bende'de Freezer7 Pro var takarken bende zorlanmıştım, anakartı pc'den ayırıp öyle takmanız lazım yoksa engel oluyor psu vs. bende pentium dual core 930 3.0ghz 4.20ghz oc'lu voltaj verilmiş duruma 40derece stabil[:(]

SeVeRaL -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (22 Nisan 2008; 0:17:07)

Soğutucunuzu yerine sağlam oturtursanız sorununuz ortadan kalkacaktır. Soğutucunuzu yerine tekrar oturtmadan önce de termal macununu yenilemeyi ihmal etmeyin.

mobilist -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (22 Nisan 2008; 8:08:53)

4 ayğı aynı anda oturtmak çok sıkıntılı geldi bana. Neyse şimdilik kalsın da önümüzdeki günlerde olmazsa mecbur sökeceğim. Teşekkürler.

mobilist -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (9 Haziran 2008; 1:55:49)

Arkadaşlar geçen gün tak diye bir ses geldi bilgisayardan. Kısa süre sonra da kapandı bilgisayar. Herhalde fan yerinden çıktı. Şu anda ayaklarından biri kırık. Tam yerine oturtma içkence gibi. Aldığım yer takamazsan getir burada takrız demişti ama götürmem çok zor olduğu için kendim denemiştim. Şimdi götüreceğim, eğer başka bir yolu yoksa yenisini alıp taktırmak zorunda kalacağım. :( Bu arada eski fanı taktım çok sesli çalıştı, bilgisayar açılıyor bir süre sonra kapanıyor. (Güç kaynağından değil sorun işlemci fanından.)

madlive -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (9 Haziran 2008; 2:37:54)

Ayakları çarpraz olarak takmayı dene.
Siyah parçayı saat yönünün tersi yönüne doğru çevir, kendine doğru çek.
Beyaz parçanın tırnaklarını anakarttaki deliklerine geçir(Hepsini, tek tek)
Siyah parçayı saat yönünde çevir.
Siyah parçanın üst tarafından aşağıya doğru dikkatlice bastır.
Yerine oturunca aynı işlemi tam çarprazındaki ayağa dene.

Umarım yardımcı olmuşumdur.
Kolay gelsin.

Fettah34 -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (9 Haziran 2008; 8:52:56)

Bu intelin Fanlarını anakarta takmak resmen işkence zaten... [8|]

thack_can -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (9 Haziran 2008; 11:46:21)

valla Fettah kardeş bende stok fan alcaktım gittim backplate li cooler master stok fanı aldım yoksa o ayaklar delirtiyor bni..

Scarling -> Cevap: AC Freezer 7 Pro (10 Haziran 2008; 23:39:01)

Aslında Fan Takmak Cocuk Oyuncaqı Yeterki Stres Yapmayın Fanın Bacaklarında Gösterilen Okun Tersi Yönünde Bacakları Tuttugunuz Zaman Yuvasına Oturtup Tık sesi Çıkana kadar ittirin ama dikkat edin ucu pilastik olduqu için yuvaya tam oturmazsa bastırmayın yoksa bacaqını kırarsınız bu kdar basit 4 ünede aynı işlemi yapmak suretiyle işlem tamam [sm=ok.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.28125