TİTAN06, hellshot nickli arkadaş gitmiş bizim için tellcom görevlisiyle konuşmuş, sonrada o kadar emek verip ögrendiklerini bizimle noktasına, virgülüne kadar paylaşmış. hiç degilse biraz arkadaşın emegine saygı göster. bu başlık adı altında konuşulan quicknet. hala tutturmuş bir adsl gidiyorsun. tabi canım 49ytlye 1 mbit sınırsız varken ne diye quicknet bekleyelim ki? ne de olsa ttnetin sundugu harika hizmet var.
hellshot, bildiklerini bizimle paylaştıgın için teşekkürler. arkadaşı zırvalıyorsun diye eleştiren, ama zırvalamanın daniskasını yapan TİTAN06 sana .
Geçenlerde TK'dan bir açıklama vardı gazetelerde Wimax'te henüz standartlar oluşmadığı için bekleneceğini söylüyordu. O yüzden Wimax lisanslarının verilmesi en iyi ihtimalle 2010'u bulur.
Tellcom'u sırf arkasında Turkcell gibi bir dev olduğu için aslında dikkate alıyorum ve önemsiyorum ben.
İnanıyorum ki gelecek senelerde bu topice baktığımızda bak adamlar bu senelerde başlamış şu an Telekom'a nal toplatıyorlar ADSL artık dial up gibi birşey oldu diyeceğiz
Alt yapı kiminnnn telekomun değil miii.. yok değil biz yeni hatlar çekeceğiz yeni santraller kuracağız diyorlarsa ve yeni cazip tekliflerle geliyorlarsa orasını bilmem ama telekomun alt yapısını kullanarak sözde rekabet yapıyorlarsa hiç inanmam.
ha biz ayrı bir alt yapı kuracağız ve telekomla rekabet yapacağız diyorlarsa Eskişehire de bekleriz.
fiyatlara bakacak olursak telekom fiyatları ile üç aşağı beş yukarı aynı.. takkeye takke değiştikten sonra benim takkenin ne borcu vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old_Town -- 22 Nisan 2008; 16:16:21 >