bizim nfs tutkunları alışmış bi kere sokak ortasında duvarlara çarpa çarpa yarışmaya pro streete bi baktılar pistler felan hasar masar.Bizimkilere nfs dedinmi akıllarına, dönüşlerde duvara yaslana yaslana dönmek arada birde apartmanın köşeye çarpıp çakılmak dikiz aynsaından polislere bakmak gelir
NFS Arcade bir oyun olduğu için,duvara yaslanarak 250 ile dönmek normal
pro street güzel bir oyundu ama en büyük hata onu need for speed adıyla çıkarmaktı..öyle nfs mi olur,çıkar yeni araba yarışımız diye
Kesinlikle.
EA Games PS'i sanki başka bir isim koyamazmış gibi NFS adıyla sürünce çoğu kişi bu da NFS'in diğer oyunları gibi olacak sandı ama yanıldı. PS NFS adıyla çıkmasaydı eminim ki daha çok kişi tarafından sevilecekti.
Pro Street diğer NFS'lere on basar...Anlamıyorum milleti,sürüş dinamikleri daha öncekileri katlar...
Haklısın, bence de diğerlerinden (Porsche Unleashed sonrası) çok daha iyi PS. Kolaycı NFS severler de hemen kötü dediler güzelim oyuna. Biz zoru severiz.
bu oyun guzel fakat oyunu oyun olmaktan cıkarıyorlar arabalar resmen odun gıbı en ufacık hatada takla atmanız kacınılmaz oluyor benden bu oyuna 10 uzerınden 4 verıyorum most wanted gıbı bır oyun olsaydı harıka olurdu pıyasada fazla ragbet gormedıgınden dolayı eskı nfs yı tekrar yenıleyeceklerdir yenı nfs bıze yaramadı.. bu oyunun tek guzel yanı var dragları;bu oyunda bıtırebıldıgım bolumler drag kıng grıd kıng sonra kaldırdım oyunu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 9 Mayıs 2008; 1:35:29 >