V6 derken V8 aldım Fakat telefonda birkaç eksik yada benim göremediğim durumlar söz konusu yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
1-Yan tuşa kapak açıkken istediğimiz uygulamayı atayamıyormuyuz mesela bt mesela video vs gibi v3te peblde vardı (soldaki tekli yan tuş)
2-melodi seçimi yaparken bir melodiyi dinleyip diğerine geçmek için geri dönüp bir alta geçip alttakini başlatmam gerekli peblde sağ yada sol yada alt üst yerine göre aynı menü içerisinde melodiler arası geçiş yapabiliyoduk
3-ön dokunmatik tuşlara kapak kapalı iken herhangi başka uygulama atayamıyormuyuz öndeki dokumatik tuşlar sadece müzik modundamı işe yarıyor ?
4-ön ekranda video izleme resimler arasında dolaşma gibi bir seçenek varmı
5- diğer konuda arkadaş yeni bir versiyon güncellemeden bahsetmiş ne gibi artıları olur bunun bir önceki versiyonlara göre ?
6- ayrıca kapak kapalı iken yan tuşlardan işlemler yapmak istediğimde sürekli titreşişli şekilde uyar ıveriyo yani her tuşa bastığımda tek tek titriyo telefon bunu nasıl iptal edebilirim telefon normal modu sadece zil sesi olarak ayarlı
7 birde ürününü kendi bataryası bx40 nette bc60 olarak v8 uyumlu diye satılan bataryalar var farkları nedir bunların ?
ve aklıma gelmeyenler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 19 Nisan 2008; 20:02:11 >
Desiya, kaç yıllık üyesin, 4000 post'un var, mevcut konu dururken ayrı topic açmakda sana yakışmıyor.
Başlığı hala v8 çıktı olarak yazan konuda belirtmek yerine daha net bilgi almak için ayrıca konu açtım 3seneden fazladır üyeyim heartless fakat net sonuç alabilmek için bunu açtım zaten kişisel bir durum gibi görüyorsun ancak v8 çıktı yerine v8 ile ilgili paylaşım vs olsa zaten açmazdım ayrıca ekstradan konu kirliği olduğunuda düşünmüyorum şemseddin kardeş