Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
wharfedalepro EVP-X18PB sub ev için fazlamı gelir?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> wharfedalepro EVP-X18PB sub ev için fazlamı gelir? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
deaxter

19 Nisan 2008; 16:59:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

wharfedalepro EVP-X18PB sub ev için fazlamı gelir?sinema sistemimde 20 m2 lik bi odada kullanıcam daha önceden 200 vatlık bi sub vardı film izlerken iyiydide müzikte çok kötü bi performansı vardı sesi biraz falza açınca sesde bozulma oluordu bunu alıp işi bitirmeyi düşünüyorum ama alıcağım yerdeki arkadaş çooook fazla geliceğini söyledi sizin fikirlerinizi alabilirmiyim BU ARADA BENDEKİ AANFİ YAMAHA RXV.440RDS çok teşekürler arkadaşlar.........

hakansolak

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 17:09:22 

sub müzikle olmaz. olsada fiyat çok ucar . illa istiyosan da bütçeni bi belirt. fazla gelsin çok daha iyi ,az geldimi ne olacak ? kısar sesını gücünü hissedersin fazlasıyla gene .

velodyne dd 15,onkyo tx-sr 875,toshıba hd dvd-ep 30 ,wharfadale evo 40,draper 119'' glas beaded projector screen ,sony vpl -cs 7 projector ,ps 2,
deaxter

19 Nisan 2008; 17:48:33 

alt frekansları okumuo bu sub ama nasıl olcak bilmiorum nasıl çalışır bilmiorum sesini kısabilrmiyim onuda bilmiorum bu sub clublarda kullanılan cinsten o yüzden birqz endişeliyim ama sub istiorum eğer bi yerde gerçek bass varsa osubdan kaynaklanır bence kolonlar çekiç ses verir sağlam ses verir ama bas subın işidir bence

withhonour

19 Nisan 2008; 21:39:02 

subwoofer hacim isteyen bir elemandır ses sistemleri için yani kabin hacmi kadar çaldığı ortamın hacmi de çok önemli. bunu alıp açık alana koyarsın ortalığı sallar spor salonuna koyarsın yine sallar ama 20m2 odada zaten tam performans veremeyeceği için sub ını istediğin kadar büyüt bir yerden sonra ses değişmez artık. bunu alırsan evet sesi kısabilirsin ama bununla film izleyemezsin sadece müzik dinlersin o da senin kolonlarındaki mid ve tizler bunun kadar güçlü olmadığı için o da bir yerden sonra tatsız bir hal alabilir. yani kafa şişiren bir gürltüden bahsediyorum

deaxter

19 Nisan 2008; 22:49:21 

abi olaya çok doğru yaklaşmışsın helal ama neden film izleyemem artı bende 150 watlık falan bi sub vardı o bana gre müzik dinlerken inanılmaz dercede etkisiz kalıordu ve sesi yükseltiğimde sesde bozulma aluordu subın arkasında kıstığımda ise bass yetersiz kalıodu bi türlü bişey anlıyamıodum peki abi bişey sorcam lütfen bana şunu açıkla arabalara 3 tane 1000 lik jbl koyuyolar ve gayette süper çalıo saç dipleriini hissediorsun bu sadece 600 vat neden olmasın lütfen bilgi kardeş

süper cüp

19 Nisan 2008; 23:52:49 

arkadaşım elindeki anfiyle yazdığın bası calıştıramassın.iki cihazda farklı amaclara hitap ediyor.

6*9 stero ovalcı
deaxter

20 Nisan 2008; 0:38:42 

dikkatini çekerim bu aktif sub neden çalışmasınki

süper cüp

20 Nisan 2008; 0:42:39 

benim baktığım resimde önden görünüşü vardı . arka bağlantı şemasını göremedim. hadi olsun aktif de bence eve baya fazla gelir gibime geliyor

6*9 stero ovalcı
deaxter

20 Nisan 2008; 0:47:14 

abi neden fazla gelsin ya 400vat rms arabaya takılıolar -23 tane 1000lik jbllerden ona ne dicen bu en azından ev

süper cüp

20 Nisan 2008; 1:07:12 

ama bunların yapılış amacı acık alan seslendirmeleri için.sinema sistemlerinde kullanılan subların verdiği sesi vermez daha kötü sesleri vardır. dinleme imkanın varsa bir dinle derim ondan sonra kıyaslama yapkendince . müzikte subdan bir performans beklenmemeli.verim alamassın .eğer müzikte sub fazla istiyorsan cerwın vega vede kılipişch e bakderim

6*9 stero ovalcı
deaxter

20 Nisan 2008; 1:13:48 

saol kardeş dediğin gibi dinlemek lazım lazım ama mesala definitivelerin süpercübleri bu saubdan bile güçlü o nasıl sence bi incele

süper cüp

20 Nisan 2008; 1:17:36 

valla arkadaşım ben süper cüp kullanıyorum ama onda bile müzik dinlenmiyor.sanki bas diye bir şey yok . ama film de evi sallıyor ne diyeyim

6*9 stero ovalcı
deaxter

20 Nisan 2008; 1:23:20 

sendeki süper cüp hangisi 1-23- varmış bide definitive mi seninki

süper cüp

20 Nisan 2008; 1:34:49 

definetive referans .sadece film lerde işe yarıyor fazlasıyla .müzikte cerwın vega kılipiş.

6*9 stero ovalcı
deaxter

20 Nisan 2008; 1:43:42 

cerwın vega kılipiş bu markalarla bi deneyimin varmı

melrock

21 Nisan 2008; 1:00:13