toptancılarda yada dağıtıcı firmalarda diyelim daha doğru olur, son kullanıcı fiyatını göremezsin... ben gördüm dersen şayet bir bilgisayarcı tanıdığın vardır yada bilgisayarcı sensindir, bayi koduyla girip bakmışsındır vs... bazı firmalar örneğin vatan yada bimeks dağıtıcı firmadan promosyonlu ürün alır yada ürünü fazla çeker indirim alır... umarım yeterince açıklayıcı olmuştur... daha da açabilirim...
Bizde toptan mal çekiyoruz ama bize en fazla yaptıkları indirim 3-4 $ geçmiyor bundada insan kıllanıyor şimdi. Bizimi kazıklıyorlar yoksa bimeks vatan gold gibi firmalar zararınamı satıyorlar ?
sen hangi firmadan ne çekiyorsun... bi örnek vatan multimedyadan (biçok ürünün dist. kendisi) 50 farklı kalem 10 ar adet ürün alsa toplamda 500 adet yapıyor. bunuda bayilere dağıtıyor... sen böyle alıyor musun? mevzu bu bizim bilmediğimiz daha ne oyunlar dönüyor işin içinde bundle gelen ürünleri veriyor parasıyla satıyor ama... vs. vs.
İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
Hepsi burda nın maximum kart kampanyası bitmiş şuan 309 ytl ye satıyorlar Sparkle 8800GT yi markom dan 295ytl tek çekim aldım 2 günde gönderdiler Vatandaki 8800gt kampanyasın daki kart pasif soğutmalı markomdaki kart büyük fanlı daha iyi soğutma yapıyor.http://www.markomshop.com/asp/index.asp
Core Duo2 E8400,Gigabyte DS3R SPARKLE 8800GT,OCZ GAME X STREAM 600W,Samsung sata2 250gb,Samsung sata2 320gb,2x1gb 800mhz Crucial Ballistix Tracer ,Windows Vista 32 bit ,Skystar2,Sony Hs-75P,Creative 6600,İnpax 5100,Panasonic GS-250 Handycam...
calibre yazmışlar ama ne özellikleri nede resmi calibre değil.. ben markomla görüştüm..onlarda bilmiyor ne olduğunu.. müşteri temsilcisi kartı aldıkları yere mail attı ama geri dönüş olmadı.. büyük ihtimalle resimdeki pasif soğutucusu olan kartın fiyatı..
calibre yazmışlar ama ne özellikleri nede resmi calibre değil.. ben markomla görüştüm..onlarda bilmiyor ne olduğunu.. müşteri temsilcisi kartı aldıkları yere mail attı ama geri dönüş olmadı.. büyük ihtimalle resimdeki pasif soğutucusu olan kartın fiyatı..
www.hiteknoloji.com Ankara,da markom ise İstanbul,da ikiside ayni kartı satıyorlar markomdan daha evvel arkadaşım alış veriş yapıp memnun kalmıştı bende o yüzden markomdan aldım 5-6 ytl pahalı almamın bir önemi yok mühim olan ürünün çabuk elime geçmesiydi 2 günde gönderdiler kartımdan memnunum özellikle bu modeli seçtim.
Core Duo2 E8400,Gigabyte DS3R SPARKLE 8800GT,OCZ GAME X STREAM 600W,Samsung sata2 250gb,Samsung sata2 320gb,2x1gb 800mhz Crucial Ballistix Tracer ,Windows Vista 32 bit ,Skystar2,Sony Hs-75P,Creative 6600,İnpax 5100,Panasonic GS-250 Handycam...