@tuger Haklsınız eklerim şimdi ana başlığa. 19" DVi monitör kulandığımdan 1280x1024'ten başka seçeneğim çok maalesef. Oyunları Fraps ile 60 saniye boyunca ara yükleme olmayan bir bölümde aksiyon anında düşmanlarla savaşırken benchmark ettim. Boşta bıraksam daha yüksek sonuçlar elde edebilirdim. Ama oyunu oynarkenki koşullar daha etkili olur diye düşündüm.
@sharloot Neye göre yanlış?.Ben bu cpuyu kasımda almıştım.Bana kalırsa hala AMD için en uygun seçenektir, Intel kullanmıyorum. Maalesef şu an piyasada başarım olarak gözle görülür bir fark hissedeceğim AMD işlemci yok. O yüzden Phenom 9850 Black edition bekliyorum.
Şimdi 3dmarkta yeterli skoru alamıyor diye yanlış olarak nitelendirmek yanlış. Oyunlarda sorun teşkil etmiyor. 3dmark06 da 2 test sadece CPU kullanılarak gerçekleştiriliyor. Bu 2 testte Intelin yeni işlemcileri Amd'den daha başarılı sonuçlar alıyor. Yalnız şunu da belirtmekte fayda var. Hangi oyunda GPU'yu kapatıp sadece işlemci üzerinden oyun oynuyoruz? Oyun oynarken bu kadar fark olmayacaktır.
Referans oluşturmak isterseniz bendeki işlemci overclocklu haliyle başarım olarak intel'in E6750 serisi'nin overclocksuz hali ile kafa kafayadır.
Umarım yeni nesil Phenom'larda durum değişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvardar -- 19 Nisan 2008; 11:16:10 >