dreambox klon,inpax,atlanta vs benzeri linux tabanlı receiver sahibi olan arkadaşlar kesinlikle gemini 4.31 yüklemeyin,yüklü ise geriye dönük image ler kullanın. image yukledikden belli bir zaman sonra cihazın flash ucuyor.ekranda:warning-clone box detected-system stop-contact your dealer-adios amigo! yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 19 Nisan 2008; 0:37:15 >
benım sahsen hıc bır muserımın cıhazında sorun yok cunku kefallık yapmadım suan a kadar yukledıklerım sadece 3,60 ve 4,00 ben nıye yuklemıyorum yaww yazılımda hıc bır fark yok ama sureklı 4,00- 410- 420 - 430 -431 bu ımageler nıye cıkıyor 3keree dusunmek lazım kesınlıkle !!!
ben sahsen DM 500 serısınde hıc bır sekılde orgınal onermıyorum hıcde gerek yok alan zaten paylasım ıcın alıyor neden yazzılım yukluyeyım kı gercekten hıc bır ısımıze yaramıyor ?? ben yuklemem yukletmem de......
kardesınızı dınleyın,
DREAMBOX larda ımage olarak en guvenlı kullandıklarım !!!!!!!!!!!! 3,60 ve 4,00 baskası yoktur..
CCcam confıg olarakda 2,04 ve 2,05 baska bırseyı dusunmeyın ve benden yana emın olun.....
quote:
Orjinalden alıntı: next-urla
UCUZA DREAMBOX ALANLARA SÖYLEMİŞTİM ADAMLAR BİR YAZILIMLA GÜMLETTİ İŞİ YAZIK EMİNİM BİR ÇARESİ VARDIR
ben pli@ image kullanıom..sorunsuz stabil..tavsiye ederim..
electroworldün sloganı : "Deli miyim daha fazla ödeyeyim ?" orjinal dreambox cihazı alacak kadar kimse fazla zengin değil ... klon cihaza da hiçbir halt yiyemezler ... boşuna korkmayın bence ... gider yeni image yükletirsin olur biter ... flash nasıl uçuyormuş bir açıklarsanız bilgi sahibi oluruz yani ...