Şimdi Ara

Clio Grand Tour (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.856
Cevap
17
Favori
395.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ramazan bayramınız mubarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara...
  • Arkadaşlar öncelikle herkezin bayramını tebrik ederim,hayırlara vesile olsunGrand Tour ilk çıktığı zaman hiç ilgilenmemiştim.HB arabaları sevmem bagaj benim için önemlidir,olmazsa olmaz.SW leride beğenmiyorum kaba duruyorlar ve ikinci elde tutulmuyorlar.Symbol gibi geniş bagajlı ve her yola gelen arabalar benim için cazip geliyordu.osmanuçar-mdemir301 linkli arkadaşlar bu araçları alıp bizlerede tanıtınca benim şahsen çok hoşuma gitti.SW desem değil-HB desem değil.Renault öyle güzel bi estetik yapmış ki tam bana göre bir araba dedim.SW deki kabalık yok -HB deki darlık yok.Tam bir aile arabasıİşallah bu araçtan almak benim gibi beğenen arkadaşlara nasip olur.Alan arkadaşlara bi kere daha hayırlı olsun diyorum,çok iyi bi terçih yapmışlarBenim gibi ileride bu araça olan ilginin artacagını düşünüyorum,saygılar...




  • Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için. Aracı beğenmişsiniz. inşallah size de almak nasibolur. Biz de çok beğenerek aldık. " SW desem değil-HB desem değil.Renault öyle güzel bi estetik yapmış ki tam bana göre bir araba dedim.SW deki kabalık yok -HB deki darlık yok.Tam bir aile arabası" güzel tesbitlerde, yorumlarda bulunmuşsunuz. evet çok yönlü sportif bir araç.
  • Merhaba Arkadaşlar. Ben de şu aralar GT almayı düşünen birisiyim. Oyak üyelerine Renault'un yapmış olduğu bir kampanya başladı. 24.000 YTL'ye GT 1.2 16V Stil Paketlisini (Sis farı ve Çelik cant) veriyor. Bayi fiyarı 27.000 YTL. idi. Sizce fiyat nasıl. 1.4'ü ile 4.000 YTL fark var. Sadece 1.2 sini alacak gücüm var. Fakat performansı nasıl merak ediyorum. Genellikle şehir içinde kullanılacak olması bana biraz avantaj gibi geliyor. Kullanmadım ama o kadar kötü performanslı olacağını düşünmüyorum. Sürat yapan biriside değilim gerektiği zaman ancak. AF890 arkadaşımız biraz daha bilgilendirebilirmi performansı konusunda. Acele cevap bekliyorum :) Teşekkürler.
  • Merhaba. AF890 arkadaşımızın GT'si 1.2 motorlu, en iyi o yardımcı olur. bazı durumlarda rampalarda motor yetersiz kalabiliyor şeklinde yorumda bulunmuştu. eğer çok performans beklemiyorsanız bence 1.2 motor da yeterli olur. yoksa niye yapsın adamlar. alırken de fiyat avantajı var kullanırken de ekonomiktir.en azından LPG'li bir 1.6 araçtan bile daha performanslı olacağını düşünüyorum. birçok markanın da 1.2 hacimli araçları var ve bunların ağırlıkları da ortalama 1000-1100 kg. Herkesin araçtan beklentisi farklı tabii. birisine aynı aracın performansı çok yetersiz gelirken, diğerinin ihtiyaçlarını karşılayabilir, ona yeterli gelebilir. en güzeli test imkanınız olsa da kendiniz karar verseniz.
  • İnşallah bende önümüzdeki hafta işlemlere başlayıp bir iki hafta içerisinde 1.2 GT sahibi olarak aranıza katılacağım
  • karar verdiyseniz işlemleri başlatıp arabayı beklemek kalıyo geriye.hadi hayırlısı.

    ben bayide olan aracı almıştım, istenilen versiyon ve renk sipariş edilirse ne kadar zamanda geliyor acaba fabrikadan. bu araçların büyük çoğunluğu yurt dışına gönderiliyor.
  • gerçekten hoşmuş bende arada kaldım acaba 1.2 benzinlimi yoksa 1.5 dizel mi olsa diye? gerçi öle süratla hızla fln pek işim olmaz yani gezinti arabası gibi bişey için değermi?
  • 1.2 benzinli mi 1.5 dizel mi diye karar vermek gerçekten zor.
  • bir siteden bulduğum fotoları ekledim.

     Clio Grand Tour
  • 1,2 benzinli kullanan bir arkadaş demiş pek güçlü değil. başka bir eskiği varmı acaba? yorumlarınızı bekliyorum
  • osmanuçarın internetten koyduğu fotodaki renk gerçekten çok güzel ki bizde ilk bu renkten düşünmüştük ama şu anda grand tourda istediğini alamıyorsun olanı alman gerekiyor çünkü sınırlı sayıda türkiyeye satılıyor o yüzden görmeden gök gri rengini almıştık ve gerçekten o da çok güzel çıktı hatta kül bejinden bile güzel diyebilirim
  • Herkeze Selam,
    Bende bayi ile konuştum kum bej veya duman gri istedim ama kısmetimize ne çıkacak göreceğiz.
    Şu an kredi başvuru aşamasındayız . Gelişmeleri anlatırım.
    1.2 16v alıyorum .
  • vişne çürüğü gibi rengi de var. tam olarak o rengi nasıl adlandırmışlar bilmiyorum ama o da bayaa yakışmış. birkaç fotoğraf daha ekleyecektim ama hata verdi. keskineryk kesin karar verdiniz sanırım. 1.2 16v'de karar kılmışsınız anlaşılan. şimdiden hayırlı olsun diyelim mi. kredi işlerinde kolaylıklar.Or_By , keskineryk 1.2 'yi alırsa size de detaylı bilgi verir motor performansı konusunda.
  • kum beji rengi kül bejinden biraz daha açık kalıyor bence kül beji daha hoş duman gri rengi de hoş olur bence
    hayırlı olsun allah hatasız kazasız yolculuklar versin
  • Bayi ile son konuşmamda duman gri olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler. Benimde ilk tercihim o yönde . Kampanya gereği aracı en erken 20 Ekim de teslim edebilecekler. Onun için performans ile ilgili yorumlar için biraz daha beklemeniz gerekecek. Ben %90 şehir içi kullanacağım için 1.2 tercih ettim.
  • fotoğraftaki renk kül bejiymiş. gök gri de güzel duman gri de güzel. bu araca siyah ve ona yakın koyu gri tonları güzel gidiyor bence.
  • ..

     Clio Grand Tour
  • Zeytin yeşilide güzel bi renk
  • 1 Yılı aşkın süredir Tamgaz Devam Eden forumlarımız Şimdi Tüm Üyelerine Ücretsiz Sticer yolluyor.. Yapmanız Gerekenhttp://www.renaultclubtr.com Adresimizden girip Üye Olmanız Yeterlidir.. Sticerlerimiz 33x10 cm boyutunda Renkli Sticerlerimiz Adresinize Posta İle Tamamen Ücretsiz Ulaşaştırılacaktır
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.