Şimdi Ara

Clio Grand Tour (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plakası 2011 de çıkan her araç vergiyi ve sigortayı yeni fiyattan öder eğer bayii farkı öderim dediyse başka..

Zaten fark 30tl sigortadan 25tl vergiden..
  • 31 Aralık 2010 Cuma günü aracın vergi ve sigorta ödemeleri zamsız olarak yapıldı, firmalarda tanıdıkları olanlar sorup kontrol edebilirler. vergilerdeki zam farkı ise motor kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösteriyor her yıl olduğu gibi, 25 TL diyerek sabit bir fiyat söylemek doğru değil. İlgilenen arkadaşların bilgilerine.
    AYRICA, plaka işlemiyle satış işlemi yapılmış aracın vergisi arasında da hiç bir ilgi yok, aracını satın almış ama teslimatı Ocak ayında bekleyen herkes sırf vergi avantajından faydalanmak için bekledi. Zorunlu taşıt sigortası 2011 için 202 TL ,,, 2010 yılına göre 44 TL zamlı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BS_35 -- 6 Ocak 2011; 23:01:41 >
  • Aracımı teslim aldığım aralık ayı içinde mtvnin 2010 2. ci taksidini bayi yatırıyor. Fakat gib sitesinden yaptığım kontrolde halen yatırılmamış olarak gözüküyor. Servisi arayıp sorduğumda onlar toptan yatacak dendi. Ve vade ödeme en son tarihi 10.01.2011 gözüküyor. Yani vergi dairesinin tahsilat aldığı günler belli günlerdemi ondanmı bana böyle dedi.
  • Merhaba,

Bizde aracımızı vergi avantajından faydalanmak için yılbaşından sonra teslim alıcaz diye anlaştık. Bugün İzmir Menemen' de bulunan Nazar isimli Renault yetkili satıcısından aldığımız arabamızı teslim almak için telefon ile sorduk ancak arabanın plakasının hala çıkmadığını söylediler. Ocak ayının 10' undan sonra gibi bir gün söylediler. Ben eski arabamın plakasını 2 günde çıkartmıştım. Nasıl oluyorda bu kadar uzun sürede çıkıyor anlayamadım. Yarın tekrar telefonla arayıp sorucam. Eğer hala plaka çıkmadıysa biraz ortalığı karıştırmak niyetindeyim. Bizi sallıyorlarmış izlenimine kapıldım. Aracını teslim alanlar varsa lütfen yazsınlar.
  • Diğer resim ;

Clio Grand Tour
  • Sevgili arkadalar herkesin yeni aracı hayırlı olsun. İllaki bazı sıkıntılar yaşanıyor. Şimdi ikinci el bir araç alsaydınız gene birtakım sıkıtılar illaki olucaktı. Şimdiki sıkıntılar plakanın çıkma tarihi, mtv ödendimi v.b. ben aaraç için takipçiyle görüştüm takipçi beni aradı trafikte hemen imza atıp plaka beğendikten sonra akşamına plakam çıktı ve bayi genel müdürü aracınızı gelip alabilirsiniz dedi. Bende akşamına aracı tam inceleyemeyeceğim için ertesi sabah aldım. Yani aracı bence en erken bir biçimde almak en iyisi. Mtv indirimi felan diye beklettirmek kimi zaman pek doğru olmayabiliyor. Çünkü aracınız belki plaka muhabbetine siz görmeden oraya gelen diğer müşterilere gösterilebiliyor. Bu gerçi kötü bir durum değil ama bayi bu modelide gösterip bu modeldende satış yaptırmak için yeni gelen müşterilerine gösteriyor. O yüzden ben mtv avantajı felan diye düşünmeden en kısa sürede aracımı teslim aldım. Kar edeceğinizi en fazla meblağ 340 tl. Bence mantıklı ama bazı zaman değil.

• 30 Aralık 2010 tarihinde peşinatını verip 28.500 TL + ( ZTS ve Ocak vergisi dahil kasko hariç ) anlaştığım Grand Tour Executive 1.2 16 V aracım Bursa depodan dün bayiye inmiş, iş çıkışı gidip tanıştık :) 20 th yıl özel üretim. Kendisini görmeden önce yan aynaların siyah metalik boya oluşu biraz düşündürdüyse de dün beyaz renkte bu siyah konturlarin uyumlu olduğunu gördüm. kapı girişindeki metalik 20th yıl korumalarda çok şık olmuş. özel darbe emici yumuşak ön konsolun deri kaplaması ile fan ızgaralarının koyu metalik gri oluşu ve orta konsolun da lake ( piyano) kobald rengi oluşu mükemmel duruyor. Executive versiyonlarında kalite hissini fazlasıyla yaşadım ve bu beni mutlu etti. Bluetooth özelliğine kadar herşey düşünüldüğü halde torpido gözünde ( üstelik soğutmalı ) 3-4 TL. lik bir aydınlatmanın düşünülmemiş olması komik geldi. Bir aksilik olmazsa Pazartesi günü plaka işlemi bitip aracıma kavuşacağım. Daha sonrasında sürüş ve kullanım konforuyla ilgili deneyimlerimide yazarım.
    Aracı aldığım fiyat konusunda tereddütüm oldu çünkü bir arkadaş bu forumda 28.000 TL gibi bir fiyat yazmış, bu konuda fikir belirtirseniz memnun olurum. Bir de park sensörü hediye etmediler ama geliş fiyatından takarız dediler. Fabrika çıkışı üzerinde Dunlop lastikler var,,, değiştirmek gerekir mi ? Görüşlerini sunan tüm arkadaşlara teşekür ederim.

• Merhaba; Araç alan herkeze hayırlı olsun...
    Bayi ile biraz sorunlar yaşadıktan sonra bugün itibariyle aracımı teslim aldım.. Aracı satma nedenimde bayi ile yaşadığım sıkıntıdan kaynaklı idi.

Aracın plakası 4 Ocakta çıktı. Fakat bayinin beni arayıp istediğiniz bir plaka varmı dememesi benim canımı sıktı.

Aaçtan çok memnunum.

Forumda daha önce belirtildiği gibi araca fazla yüklenmiyorum.

24.000TL peşin 10.000TL (renault Kampanya kredisi) kredi kullanarak aracı satın aldım.

Park sensörü hediyem var. Paspas, trafik seti gibi ıvır zıvır şeylerde hediye demelerine karşın beni tatmin etmedi.

Bluetooth araç kitini denedim. Süper bişi diyebilirim. hız sabitleyici ve sınırlayıcıda olması şart donanımlar arasında...

araçta dunlop lastikler mevcut.
  • Merhaba y0rk kardeş.
    senin 1.2 alma sebebini ve izahını okudum. İlgimi çekti çünkü ben de aynı şekilde hesaplayarak 1.2 nin bana uygun olduğunu düşünerek Full 1.2 almıştım...
  • Bugün tekrar bayiyi aradım ve malesef plakamız hala çıkmamış. Bunca zaman bekledikten sonra hala aracımıza kavuşamadık. Bugün tekrar telefonla aradım ve saçma sapan bahaneler uyduruyorlar. Pazartesi için söz verdiler bakalım. Heycanım kaçtı valla. Bu ne biçim iştir böyle... İzmir Menemen Nazar Renault Mağazası arkadaşlar. Almadan önce tekrar düşünün. Müşteri memnuniyeti biraz geri planlarda kalıyor. Satıcılar aracı satana kadar. Aracı sattıktan sonra doğru dürüst kimsenin ilgilendiği yok. Bilgilerinize...
  • Aracınız hayırlı olsun. mesutclio arkadasim, aracini hangi şartlarda ve kaça aldığını sorabilir miyim?
    argentonsoma arkadaşım, sizinde aracınız hayırlı olsun. bende pazartesi bir aksilik olmazsa aracımın plaka işlemini yapıp teslim almış olucam, inşllh bir aksilik çıkmaz. Bayi açıklaması ne oldu plaka gecikmesi için belirtirsen memnun olurum.
  • İzmir Renault Nazar Plaza' nın açıklaması Karşıyaka trafikteki belgerin yani arabanın dosyasının hala çıkmamış olmasıydı. Yalnız şunu belirtmek isterim ki eski aracımın plaka işlemlerini yaptırmak sadece iki gün sürdü. Yetkili satıcının bu kadar uzun süre oyalamasının sebebini anlayabilmiş değilim. Sanırım önceliği Filo satın almış şirketlere veriyorlar ve bizim gibi ince eleyip sık dokuyan müşterilerini başlarından savıyorlar. Hele ki son söylediği yalan insanı ağlatıcak cinstendi. Trafikteki dosyaların yığıldığını ve yetiştirmek için cumartesi ve pazar günü de trafiğin çalışacağını söylediler. Saygımızdan dolayı ses çıkarmadık ama söylediği yalan gerçekten saçmaydı yani. Umarım herkes aracını sorunsuz şekilde teslim alır. Artık bizimkisi de geç olsun güç olmasın diyorum. Herkese hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin bey

Sevgili arkadaşlar orjinal clio-3 keçepaspaların ve kauçuk paspasların fiyatını bilen varmı. Yada bu paspaların orjinallerini bulabileceğimizi internet siteleri varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ARKADAŞIM BEN GEÇEN SENE servisten orjinaline 45 tl ye kauçuk paspasları almıştım. bence en yakın servise sor. dışarıda da diğer markaları o fiyatlarda satılyorlar herhalde.
  • Herkese iyi günler;
    Geçen hafta eşime bir Clio Grand Tour diesel aldık. (CLİO GRAND TOUR, 1.5 dCi, 85 bg, Extreme)
    İlk izlenimlerim:
    Arabayı aldığımız şehirden Ankara'ya kadar 300 km'lik bir yolu katederek getirdim. Aracı çok beğendim.
    Ses yalıtmı çok iyi gibi; devirli sürüşte motor sesini almıyor.
    Direksiyon yumuşak.
    Süspansiyon sistemi benim Passat'tan daha yumuşak.
    Araba 1280 kg olmasına rağmen 1.5 turbo diesel motor için kuş gibi hafif.
    Rodaj için ilk 1500 km 2500 d/d'yı geçmeyin uyarısına uymaya dikkat ettim.
    Radyosu uzun yolda (TRT FM)'i her değişen frekansı otomatik yakalıyor.
    Şimdilik bu kadar.

• bu nasıl iş arkadaşar ben anlamadım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Air

Diğer resim ;

Clio Grand Tour

• hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermez inşallah
    2000 civarı fark verip executive almayı düşünseydiniz keşke.
    selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: kaganhak

Herkese iyi günler;
    Geçen hafta eşime bir Clio Grand Tour diesel aldık. (CLİO GRAND TOUR, 1.5 dCi, 85 bg, Extreme)
    İlk izlenimlerim:
    Arabayı aldığımız şehirden Ankara'ya kadar 300 km'lik bir yolu katederek getirdim. Aracı çok beğendim.
    Direksiyon yumuşak.
    Şimdilik bu kadar.

• Sevgili Kaganhak inşallah yeni aracınız siz ve esşiniz için hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız belasız binin nasipse. Fiyat olarak aracınız kaça mal oldu. Sevgili arkadaşlar yeni aracım 1000 km'de her zaman aracımab binerken elimi yumruk yaparak lastik sertliklerini kontrol etmek amaçlı lastik yanaklarına vururum. Ama arka tekerleklerde sanki lastiğe vurunca bir metal sesi gibi bir tınlama geliyor. Acaba bijonların rodaja kadar tekrar sıkılıklarının elden mi geçmesi lazım. Sizce bu tınlama neden olabilir.
  • arkadaşlar clio 3 ün 100 bg olanı var mı?
    bakın arkadaş fotoğrafta koymuş
    cevaplarınızı bekliyorum
  • YENI araç alan arkadaşlar , hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanılsın. Araçlarınızı kaça aldığınızı ve araçla birlikte verilenleri de belirtirseniz aracını teslim almayı bekleyen arkadaşlar için iyi olur düşüncesindeyim.
    Kasko için en iyi fiyatı Oyak-Axa veriyor 729 TL ), AkSigorta ise 850 Tl fiyat verdi, ama teminatlarda nasıl bir oynama var bilemiyorum. Kasko yaptıran arkadaşlar bu konuda bilgi paylaşabilirler mi ? Herkese kazasız belasız sürüşler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedim1

hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermez inşallah
    2000 civarı fark verip executive almayı düşünseydiniz keşke.
    selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: kaganhak

Herkese iyi günler;
    İlk izlenimlerim:
    Direksiyon yumuşak.
    Şimdilik bu kadar.

Aracı 33.000 TL'ye aldık. Elimizdeki UNO S-70'i 6.000 TL bedelle takas olarak aldılar.
    Hediye olarak arka park sensörü taktılar.
    MTV, Trafik sigortası ve muamele işlemlerini satıcı karşıladı.
    Kaskoyu biz ödedik.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.