Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Avea Live Messenger

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Avea Live Messenger Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tr.cx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Nisan 2008; 20:03:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Avea'nın nisan sonuna kadar ücretsiz dediği şeyi yükledim. Bİr tanıdığımın her girişte 1-2 kontorü gidiyormuş. Benim hat faturalı. Acaba GPRS ayrı mı ücretlendiriliyor?

www.thepaylasim.net.tc
hepsi1lesme16

18 Nisan 2008; 20:33:44 

hocam live msnger a hiç bulaşmasaydın hele bide faturalıysan bence arkadaşından kontor gitmemesi lazım hız konusunda 6630 diğer telefonlarda sorun yok sis uzantılı tek 6630 da çalışıyor o da 6 dakka yüklemesi için bekletiyor sonrası sorunsuz çalışıyor s 40 ta sorun yaşamazsın ama
sadece programı indirirken 1 kontor gidiyor gprs yani bağlanırken kontor düşüşü gerçekleşiyor çıktıktan sonra bazen hemen bazende 10 saate kadar yavaş yavaş hattına yükleniyor bazende hiç gelmiyor bçyle durumlarda da avea müşteri hizmetlerini arayıp durumu iletiyosun ve gerekeni yapıyorlar benim 104 kontorden 29 kadar düştü sonra yavaş yavaş geldi 92 kaldı bi 12 kontor geri gelmedi daha sonra aradım müşteri hizmeterini 36 kontor geri iade ettiler
faturalı hattım olmadığı için kullanamadım ama faturaya çok yansıyabilir

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
ccaparli

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Nisan 2008; 14:18:42 

gprs internet 60 kb ta bir kontör gider. zaten orada 30 nisana kadar ücretsiz dediği avea msn messengerın sabit ücreti. yoksa internete para alırlar gene. her okuduğunuza inanmayın

mig33 falan kullanın daha iyi...

[2000] Renault Clio II HB 1.4i 8 Valf RTA / LPG (Landi Renzo Sıralı)
hepsi1lesme16

23 Nisan 2008; 14:22:22 

live messenger ile ilgili yapılan tüm işlemlerin ücretsiz olduğunu söylüyorlar yükleme yazışma hepsi yani

başka bişi yaparsan kontor gider tabi

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
DH|UnderTaker

26 Nisan 2008; 22:11:45 

live messenger ile arkdaşlardan download mı yapsak ne

İntel C2D 2.2 GHZ 4 MB 800 MHZ - 2x 1024 MB 667 MHZ - nVidia 8600M GS 512 MB - 160 GB 8 MB E-Sata

Conexant High Definition Audia Sound Card - Creative A300 2.1 Sound System - HDMI & DVI Port - 2MegaPixel WebCam

Wi-Fi Link 4965 A/G/Draft-N - AirTies RT-205 Modem - Vista Home Premium TR - => Packard Bell MB85
puftiri

30 Nisan 2008; 22:01:47 

Arkadaşlar Avea'nın Live Messenger'ı yarından itibaren ücretli oluyor, şu anda abone olan herkesten yarın otomatik olarak ücret çekecekler, haberiniz olsun. Kontörlü hatsa ayda 40 kontör alıyorlarmış, baştan çekiyorlarmış yani ayın başında, yarın 1 mayıs olduğuna göre yarın çekerler 40 kontörü. Tabi uyanıklar haber vermiyorlar yarın ücretli olacak diye, ben de tesadüfen hatırladım da müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim.

İnanmazsanız siz de arayın. Ben zaten defalarca denememe rağmen bir kere bile girememiştim, hemen iptal ettim tabi.
Voldroy5

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 10:28:16 

w810i de çalışır mı çünkü okudğum kadarıyla sadece nokia da mı öle bişi diodu da

PS3 40 gb pal/PSP slim pro pack/PS2slim
lifton-world@windowslive.com
www.lifton-world.piczo.com
ORİTE PMP-100 İNCELEMEM
SE w810i/Nokia 6500 slide
erencaner

14 Mayıs 2008; 8:24:54 

ne uyanık bunlar yaa

gerçi nisanda da bedeva olacagı soylendıgında nsannın 2 si 3ünde anca sitede duyurdular
quote:

Orjinalden alıntı: puftiri

Arkadaşlar Avea'nın Live Messenger'ı yarından itibaren ücretli oluyor, şu anda abone olan herkesten yarın otomatik olarak ücret çekecekler, haberiniz olsun. Kontörlü hatsa ayda 40 kontör alıyorlarmış, baştan çekiyorlarmış yani ayın başında, yarın 1 mayıs olduğuna göre yarın çekerler 40 kontörü. Tabi uyanıklar haber vermiyorlar yarın ücretli olacak diye, ben de tesadüfen hatırladım da müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim.

İnanmazsanız siz de arayın. Ben zaten defalarca denememe rağmen bir kere bile girememiştim, hemen iptal ettim tabi.

Canon EOS 350D
Noxco

16 Mayıs 2008; 1:11:28 

40 kontor çok pahalıymış... Kullanmamak gerek...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Avea Live Messenger Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Hitachi Deskstar 1TB disk
Depoalama alanınız yetersiz mi geliyor? Hitachinin 1TB kapasiteli devi tam size göre
ASUS G2 Dizüstü video incelemesi
ASUS dan Oyunculara özel dizüstü bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir