Avea'nın nisan sonuna kadar ücretsiz dediği şeyi yükledim. Bİr tanıdığımın her girişte 1-2 kontorü gidiyormuş. Benim hat faturalı. Acaba GPRS ayrı mı ücretlendiriliyor?
hocam live msnger a hiç bulaşmasaydın hele bide faturalıysan bence arkadaşından kontor gitmemesi lazım hız konusunda 6630 diğer telefonlarda sorun yok sis uzantılı tek 6630 da çalışıyor o da 6 dakka yüklemesi için bekletiyor sonrası sorunsuz çalışıyor s 40 ta sorun yaşamazsın ama sadece programı indirirken 1 kontor gidiyor gprs yani bağlanırken kontor düşüşü gerçekleşiyor çıktıktan sonra bazen hemen bazende 10 saate kadar yavaş yavaş hattına yükleniyor bazende hiç gelmiyor bçyle durumlarda da avea müşteri hizmetlerini arayıp durumu iletiyosun ve gerekeni yapıyorlar benim 104 kontorden 29 kadar düştü sonra yavaş yavaş geldi 92 kaldı bi 12 kontor geri gelmedi daha sonra aradım müşteri hizmeterini 36 kontor geri iade ettiler faturalı hattım olmadığı için kullanamadım ama faturaya çok yansıyabilir
Arkadaşlar Avea'nın Live Messenger'ı yarından itibaren ücretli oluyor, şu anda abone olan herkesten yarın otomatik olarak ücret çekecekler, haberiniz olsun. Kontörlü hatsa ayda 40 kontör alıyorlarmış, baştan çekiyorlarmış yani ayın başında, yarın 1 mayıs olduğuna göre yarın çekerler 40 kontörü. Tabi uyanıklar haber vermiyorlar yarın ücretli olacak diye, ben de tesadüfen hatırladım da müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim.
İnanmazsanız siz de arayın. Ben zaten defalarca denememe rağmen bir kere bile girememiştim, hemen iptal ettim tabi.
gerçi nisanda da bedeva olacagı soylendıgında nsannın 2 si 3ünde anca sitede duyurdular
quote:
Orjinalden alıntı: puftiri
Arkadaşlar Avea'nın Live Messenger'ı yarından itibaren ücretli oluyor, şu anda abone olan herkesten yarın otomatik olarak ücret çekecekler, haberiniz olsun. Kontörlü hatsa ayda 40 kontör alıyorlarmış, baştan çekiyorlarmış yani ayın başında, yarın 1 mayıs olduğuna göre yarın çekerler 40 kontörü. Tabi uyanıklar haber vermiyorlar yarın ücretli olacak diye, ben de tesadüfen hatırladım da müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim.
İnanmazsanız siz de arayın. Ben zaten defalarca denememe rağmen bir kere bile girememiştim, hemen iptal ettim tabi.