Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Herkes Baksın !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Herkes Baksın !! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
::Deathman::

18 Nisan 2008; 19:17:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün 100 kontör yükledim akşam 3 tane msj çektim bir iki kişiye onlarda turkcell şimdi 7 kontörüm var nasıl oluyo biri bana yardımcı olursa sevinirim cinnet geçiriyorum..

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun

18 Nisan 2008; 19:20:26 

Yardımcı olan yokmu

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun
TOM SAWYER

18 Nisan 2008; 19:22:12 

mobil operatörler bölümüne açsaydın konuyu daha iyi cevap alırdın

GüneşiN Rengine Benzemez Gecenin Rengi Üşütür Ayaz Korkutur Karanlık Bugün Bir Gariplik Bir Hüzünlük Var Yüreğimizde Ya Biz Fazlayız Bu Şehirde Yada Bir Dost EskiK
Eski Nick: Eagles007
stilll

18 Nisan 2008; 19:24:59 

Daha 2dk olmadı.ablam aveayı aradı.onunda sürekli kontörleri gidiyordu.bir yere üyemiymiş neymiş.orayı aradı.iptal ediyorlarmış.bir kere daha kontör alacaklarmış yalnız .
bu mesajı 20 kişiye gönder hattına şu kadar kontör yüklenecek.falan filan diye bir mesaj gelmişti bir kere.ondan olmuş.

MMTC

18 Nisan 2008; 19:26:57 

Konuyu yanlış yere mi açtınız desem, buranın messenger olmadığını, o yüzden 3 dkda cevap alma ihtimalinizin düşük olduğundan mı bahsetsem yoksa sizi operatörünüzün müşteri hizmetleri olmadığımıza mı inandırmaya çalışsam? Konuyu yanlış yerde açıp, soruyu yanlış şekilde ve yanlış bir cevap bekleme anlayışıyla soruyorsunuz. Lütfen sorununuzu çözmek için operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayınız.
Turkcell:
444 0 532
Vodafone:
444 0 542
Avea:
444 0 500
Operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp konuyu oradaki görevlilere aktarın. Sorununuzu hemen çözeceklerdir.

18 Nisan 2008; 19:27:44 

msj geldide direk sildim hepsini açmadım bile turkcellden geldi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Deathman:: -- 18 Nisan 2008; 19:27:22 >

piri.reis

18 Nisan 2008; 19:32:13 

quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

msj geldide direk sildim hepsini açmadım bile turkcellden geldi ama

4440535 ara. kontörünü çalan şirketlere olan üyeliklerini iptal ettir.

cep-saat
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Nisan 2008; 19:33:12 

Durup duruken kontör gitmez arkadaşım..

bir yere üye olmuşsundur..

4440535

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
piri.reis

18 Nisan 2008; 19:37:07 

quote:

Orjinalden alıntı: MMTC

Konuyu yanlış yere mi açtınız desem, buranın messenger olmadığını, o yüzden 3 dkda cevap alma ihtimalinizin düşük olduğundan mı bahsetsem yoksa sizi operatörünüzün müşteri hizmetleri olmadığımıza mı inandırmaya çalışsam? Konuyu yanlış yerde açıp, soruyu yanlış şekilde ve yanlış bir cevap bekleme anlayışıyla soruyorsunuz. Lütfen sorununuzu çözmek için operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayınız.
Turkcell:
444 0 532
Vodafone:
444 0 542
Avea:
444 0 500
Operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp konuyu oradaki görevlilere aktarın. Sorununuzu hemen çözeceklerdir.

4441500 olacak avea

cep-saat

18 Nisan 2008; 19:37:44 

ben bi yere üye olmadım müşteri hizmetlerini arıyorum numaranızı girin dio giriom başka bişey yok

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Nisan 2008; 19:51:04 

4440500 - Citibank müşteri hizmetleri
4441500 - Avea Müşteri hizmetleri..

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
piri.reis

18 Nisan 2008; 19:51:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

ben bi yere üye olmadım müşteri hizmetlerini arıyorum numaranızı girin dio giriom başka bişey yok

kontör düşümü yaşayan herkes zaten ben biyere üye olmadım diyor.

müşteri temsilcisi ile görüşmediğin sürece her kontör yüklediğinde tamamı o şirketlere gidecek. bunu aklından çıkarma.

cep-saat
TOM SAWYER

18 Nisan 2008; 19:52:28 

Dostum aynı olay benim başıma turkcellde geldi bende bir yere üyeymişim iptal edildi dediler sonra yinne yedi bende yeni hat almak zorunda kaldım
quote:

Orjinalden alıntı: stilll

Daha 2dk olmadı.ablam aveayı aradı.onunda sürekli kontörleri gidiyordu.bir yere üyemiymiş neymiş.orayı aradı.iptal ediyorlarmış.bir kere daha kontör alacaklarmış yalnız .
bu mesajı 20 kişiye gönder hattına şu kadar kontör yüklenecek.falan filan diye bir mesaj gelmişti bir kere.ondan olmuş.

GüneşiN Rengine Benzemez Gecenin Rengi Üşütür Ayaz Korkutur Karanlık Bugün Bir Gariplik Bir Hüzünlük Var Yüreğimizde Ya Biz Fazlayız Bu Şehirde Yada Bir Dost EskiK
Eski Nick: Eagles007
tksharmely

19 Nisan 2008; 0:03:11 

Yıllardır herkes söyler şu öperatörü kullanıyorum hiç bir şey yapmadım kontörüm düştü. Yıllardır da Turkcell-Avea(Aria-Aycell)-Vodafone(Telsim) kullandım. Hiç birinden kullanmadığım halde kontörüm düşmedi.

Ha internette görüp de ücretsiz mp3 veriyoruz. Numaranızı girin size mp3ünüzü yollayalım yazan yerlere numaramı girmiş olsaydım benimde Kullanmadan kontörüm düşerdi.
2 ay önce Avea Hürriyet Haber Paketinin oyununa geldim. Ücretsiz haber paketine üye oldum. 1 ay sonra iptal olmadı devam etti ( zaten öyle de yazıyor siz iptal etmezseniz biz devam ettiririz diye ) hattıma 3 ay kontör yüklemediğimden dolayı iptal mesajım gitmedi. Kontör yükledim ama 50 kontörüm gitmiş zaten. Hemen iptal mesajı gönderdim iptal işleminiz 1 ay sonunda gerçekleşecektir diye bi mesaj geldi. 24 kontör de öyle gitti.

Yani siz bir şey yapmazsanız kimse durduk yere kontörünüzü almaz. Hele böyle bir şeyi Turkcell hiç yapmaz.

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
leon_21

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 3:12:21 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Durup duruken kontör gitmez arkadaşım..

bir yere üye olmuşsundur..

4440535

bencede

[
GDEEN75

19 Nisan 2008; 10:35:40 

Kedi almıştır kedi

Allah beni dostlarımdan korusun;
Ben düşmanlarımdan korunurum.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Herkes Baksın !! Sayfa: [1]
Buraya git: