Dün 100 kontör yükledim akşam 3 tane msj çektim bir iki kişiye onlarda turkcell şimdi 7 kontörüm var nasıl oluyo biri bana yardımcı olursa sevinirim cinnet geçiriyorum..
GüneşiN Rengine Benzemez Gecenin Rengi Üşütür Ayaz Korkutur Karanlık Bugün Bir Gariplik Bir Hüzünlük Var Yüreğimizde Ya Biz Fazlayız Bu Şehirde Yada Bir Dost EskiK Eski Nick: Eagles007
Daha 2dk olmadı.ablam aveayı aradı.onunda sürekli kontörleri gidiyordu.bir yere üyemiymiş neymiş.orayı aradı.iptal ediyorlarmış.bir kere daha kontör alacaklarmış yalnız . bu mesajı 20 kişiye gönder hattına şu kadar kontör yüklenecek.falan filan diye bir mesaj gelmişti bir kere.ondan olmuş.
Konuyu yanlış yere mi açtınız desem, buranın messenger olmadığını, o yüzden 3 dkda cevap alma ihtimalinizin düşük olduğundan mı bahsetsem yoksa sizi operatörünüzün müşteri hizmetleri olmadığımıza mı inandırmaya çalışsam? Konuyu yanlış yerde açıp, soruyu yanlış şekilde ve yanlış bir cevap bekleme anlayışıyla soruyorsunuz. Lütfen sorununuzu çözmek için operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayınız. Turkcell: 444 0 532 Vodafone: 444 0 542 Avea: 444 0 500 Operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp konuyu oradaki görevlilere aktarın. Sorununuzu hemen çözeceklerdir.
Konuyu yanlış yere mi açtınız desem, buranın messenger olmadığını, o yüzden 3 dkda cevap alma ihtimalinizin düşük olduğundan mı bahsetsem yoksa sizi operatörünüzün müşteri hizmetleri olmadığımıza mı inandırmaya çalışsam? Konuyu yanlış yerde açıp, soruyu yanlış şekilde ve yanlış bir cevap bekleme anlayışıyla soruyorsunuz. Lütfen sorununuzu çözmek için operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayınız. Turkcell: 444 0 532 Vodafone: 444 0 542 Avea: 444 0 500 Operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp konuyu oradaki görevlilere aktarın. Sorununuzu hemen çözeceklerdir.
Dostum aynı olay benim başıma turkcellde geldi bende bir yere üyeymişim iptal edildi dediler sonra yinne yedi bende yeni hat almak zorunda kaldım
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
Daha 2dk olmadı.ablam aveayı aradı.onunda sürekli kontörleri gidiyordu.bir yere üyemiymiş neymiş.orayı aradı.iptal ediyorlarmış.bir kere daha kontör alacaklarmış yalnız . bu mesajı 20 kişiye gönder hattına şu kadar kontör yüklenecek.falan filan diye bir mesaj gelmişti bir kere.ondan olmuş.
Yıllardır herkes söyler şu öperatörü kullanıyorum hiç bir şey yapmadım kontörüm düştü. Yıllardır da Turkcell-Avea(Aria-Aycell)-Vodafone(Telsim) kullandım. Hiç birinden kullanmadığım halde kontörüm düşmedi.
Ha internette görüp de ücretsiz mp3 veriyoruz. Numaranızı girin size mp3ünüzü yollayalım yazan yerlere numaramı girmiş olsaydım benimde Kullanmadan kontörüm düşerdi. 2 ay önce Avea Hürriyet Haber Paketinin oyununa geldim. Ücretsiz haber paketine üye oldum. 1 ay sonra iptal olmadı devam etti ( zaten öyle de yazıyor siz iptal etmezseniz biz devam ettiririz diye ) hattıma 3 ay kontör yüklemediğimden dolayı iptal mesajım gitmedi. Kontör yükledim ama 50 kontörüm gitmiş zaten. Hemen iptal mesajı gönderdim iptal işleminiz 1 ay sonunda gerçekleşecektir diye bi mesaj geldi. 24 kontör de öyle gitti.
Yani siz bir şey yapmazsanız kimse durduk yere kontörünüzü almaz. Hele böyle bir şeyi Turkcell hiç yapmaz.