Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.547.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10941095109610971098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Arkadaşlar,

Stat pointlerin kaldırılmasından, skill tree'nin kaldırılmasından, "bu diablo olmamış yea" diyenlere bir şey söylemek istiyorum. Diablo III 15 mayıs 2012 salı günü çıktığı zaman Diablo II yer yüzünden silinmeyecek arkadaşlar. Oyun hala duruyor olacak. O yüzden canınızı sıkmayın. Hoşlanmadıysanız, beğenmediyseniz oyunu Diablo II hala burada. Yükleyin Diablo II'yi pc'nize istediğiniz statları verin, skill ağacında istediğiniz skille onlarca puan basarak "customizationın" tadını çıkarın.

Saygılar,sevgiler.

Ben kendi düşüncemi söyledim sadece.Herkesin düşüncesine de saygılıyım.D3'ü de alıp paşalar gibi oynarım.Ancak benim için hala D2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi
    Eğer Witch Doctor ve Demon Hunter birebir bu halleriyle pvp ye dahil olurlarsa, WoW gençliğinin forumlarda günlerce ağlayacağını buraya yazıyorum. Bliz bence kendi de çıkamadı pvp nin içinden ondan dahil etmiyor daha.

Zaten ilk nerf kesin Witch Doctor' umun Soul harvestine gelecek...

Etraf kalabalıkken yapınca çok acayip DPS artışı sağlıyor çok acayip. 5 kişi varken yaptım bugün 30 dan 60 a filan çıktı DPS. Ama 1 kişi varken filan o kadar etkili değil. Aslında ileride kullanmak riskli olabilir. Rune larına bakmadım gerçi nasıl değişiyor radius artarsa daha iyi olur dibine girmek zorunda kalmayız yaratıkların.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi
    Eğer Witch Doctor ve Demon Hunter birebir bu halleriyle pvp ye dahil olurlarsa, WoW gençliğinin forumlarda günlerce ağlayacağını buraya yazıyorum. Bliz bence kendi de çıkamadı pvp nin içinden ondan dahil etmiyor daha.

Zaten ilk nerf kesin Witch Doctor' umun Soul harvestine gelecek...

Etraf kalabalıkken yapınca çok acayip DPS artışı sağlıyor çok acayip. 5 kişi varken yaptım bugün 30 dan 60 a filan çıktı DPS. Ama 1 kişi varken filan o kadar etkili değil. Aslında ileride kullanmak riskli olabilir. Rune larına bakmadım gerçi nasıl değişiyor radius artarsa daha iyi olur dibine girmek zorunda kalmayız yaratıkların.

Alanı arttıran yok ama etkilediği herkesi 3 saniye %60 yavaşlatan var. Bu bile yeter :)
    Ama ben kullanırsam mana emen rune ile kullanırım herhalde. Ya da can emen. Tam zor durum kurtarıcısı olabilir.

• quote:

O Skeleton King'in 4 taşı aktif edip iskeletler basan yerde biraz bekleyip iskelet doldurunca etrafı Soul Harvest + Dire bats tek atışta duman ediyor ortalığı
  • quote:

quote:

O Skeleton King'in 4 taşı aktif edip iskeletler basan yerde biraz bekleyip iskelet doldurunca etrafı Soul Harvest + Dire bats tek atışta duman ediyor ortalığı

Abow o zaman kesin sınır getirirler ona. 4-5 stackten fazlasını limitlerler bence.
  • Diablo 2 de daha çok skill vardı diyorlar ;

Diablo 2

Diablo 2 de her sınıfın 30 tane skilli vardır. Fix.

Bunların genelde sınıfa göre değişen 1-10 arası pasif miydi ? Aynen

sana 110 skill point verirlerdi. Fix.

Kullanacağın ana skilleri ve sinerjilerinin hepsini 20 liyo muydun ? Haliyle.

bu seni kaç tane skill kullanabilecek halde bırakıyo 20 leyip skilleri adam ettin diyelim ? 5,5 #1.çinko

Peki 20 den az verdiğin oyunda kullanacağım dediğin skiller çoğu zaman 20 lerin yanında fıs kalıyo muydu ? Aynen. #2.çinko

Sinerji olarak verdiğin skillerin çoğunu kullanıyo muydun oyunda? Tombala

Bir arkadaş çıkıp diyebilir mi 30 unuda iş görecek şekilde kullanıyodum ben diye ? (ha aslında pasifler var. Bknz d2 sorc : 4 pasif kaldı mı sana 26)

Ben derim işte d2 assassin buildim :http://www.diablofans.com/page/tools/skill/d2-Assassin.html#333344444433344444443334444444l0l0l0l0l0lal00

Diablo 3

Diablo 3 de her sınıfın 21 arası 24 tane skilli vardır. Fix.

bu seni kaç tane skill kullanabilecek halde bırakıyo ? 21 ila 24 arası

Bu skilleri adam etmek için skill point basıp diğer skillerden kendini mahrum bırakıyo musun ? Hayır.

Bir arkadaş çıkıp diyebilir mi 21 skillim var hepsini iş görecek şekilde kullanıyorum diye? Evet der.

Ekstra olarak

Aslında mantık olarak döktüğünde diablo 2 de 20 lediğin skillin statik bir değeri oluşuyor mu ? Evet xxxx to xxxx

Bunun yerine seni level 20 den 40 a kadar bir skille focuslanmanı gerisini yok saymanı istemiyoruz, o statik değeri weapon damage yaptık, bütün meyvelerini tat bu ağacın demişler mantıklı mı ? Nayır çok daha az skill var diablo 3 de. Çok basit. Ayrıca meyva sevmem birde skill ağacı yok ben ağaçsız diablo ya diablo demem.

Üstüne 3 pasif slotu vermişler bunlarlada renk gelsin diye iyi mi ? Ağacımda ağacım, skill puanlarım yok bu oyun vasat.

E peki 21-24 arası değişen bu skillerin hepsine 5 tane skill rune koyduk bunu beğendin mi ? Bu ne len sadece animasyon değişiyo Diablo 3 yerine Super mario oynarım daha iyi.

Çok kolay olm bu oyun çok casual olmuş. Dayıcım 4 zorluk seviyesinin 1. kısmının 1/3 ünden yani en başından mı böyle bir düşünceye kapıldın ? Diablolayla mı kapışacaktın level 1 halinde?

Grafikler çok açık wow olmuş çok renkli diablo çok karanlıktı oynadım mı gece uyuyamazdım. Diablo 1 ? Haklısın Diablo 2 ?http://livingwithanerd.com/wp-content/uploads/2010/06/diablo_2-screenshot-1.jpg

Hakkaten çok karanlık ve korkutucu oyundaki rengarenk diğer mobları saymıyorum. Böyle şeyler duyunca aklıma şu vidyo geliyohttp://www.youtube.com/watch?v=jo3m2ATiomY. Karanlık mekan buda sonuçta.

Ciddi not : Tekrar oynama şansı olarak tek bir karakteri 60 ladın mı üstünde oynaya oynaya bir sürü build çıkartabilmekteyiz. Insanlar eğer diablo 2 deki her build için yeniden karakter , level kasma olmadığından tekrar oynama şansı düştü diyorsa vay halimize.

Realistik not : Tamamen ciddiyetsiz bir posttur, şayet zaten bu konu traji komiktir. Stat konusu hakkında +30 da düşüncelerimi paylaştım. Daha başka şeyler eklemek için editlenebilir. Eğer bir anda yüzünüzün sıcak bir gülümsemeyle dolmasını istiyorsanız vidyoyu kesin izleyin, tavsiye.

Diablo III [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 22 Nisan 2012; 23:43:06 >

• @Kagore

Sabrına hastayım valla
  • quote:

@Kagore

Sabrına hastayım valla

Babalık artık hobi oldu birde böyle renkli şeyler yazmaya başlayınca katlanılabilir oluveriyo. Vidyoyu kesin izle ama özellikle siz +30 cu ları baya gülümsetecektir
  • Oyun çok iyi beyler. Öyle böyle değil yani, çok zevk alıyorum.

Fikirlere saygı duymakla beraber, neye ne dağıtılacağı konusunda kafa karıştırmaktan başka bir halta yaramadığını düşündüğüm eski-skill stat sisteminin uçmasına en çok sevinenlerdenimdir herhalde. Oyuna kan gelmiş.
  • public girmemiştim şimdi denedim
    4 kişilik oyunda ağır combat altında durmadan fps düşüyor
    oynanacak gibi değil
    tek başına oynarken çok rahatsız edici düşüşler olmuyordu ama 60 dan 30 a düşüp duruyor donuyor oyun resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

quote:

@Kagore

Sabrına hastayım valla

Babalık artık hobi oldu birde böyle renkli şeyler yazmaya başlayınca katlanılabilir oluveriyo. Vidyoyu kesin izle ama özellikle siz +30 cu ları baya gülümsetecektir

Gülümsetmez mi o müzik o danslar efsanedir. Dat dara dara daaaaaa.

• Yalnız boss fightlarda boss lar ya mini moblar summon edecek ( skeletion king de oldugu gibi) ya da haritanın bazı yerlerinde health orblar rastgele çıkacak. Yoksa health potionlarda 30 saniye cool down var, kesin ayvayı yeriz
  • Arkadaşlar oyunda betada language de Turkish de yazıyor. Oyun Türkçe olarakda çıkacak yani diymi ?
  • Öyle yada böylede oyun cidden cok hızlı olmuş sanki ne biliyim herşey patliyo yaniyo ucuyo bi oyuna girmemle iskelet kralı öldürmem bir oldu gibi 2ci oyunda daha bi sindire sindire ilerliyoduk.Bide bu yanina yaklasinca canimizi dolduran balonlar hep olcakmı çünkü iksir içmenin hiç anlamı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABomb

Yalnız boss fightlarda boss lar ya mini moblar summon edecek ( skeletion king de oldugu gibi) ya da haritanın bazı yerlerinde health orblar rastgele çıkacak. Yoksa health potionlarda 30 saniye cool down var, kesin ayvayı yeriz

Diablo 2' Act 4 'ü hell de oynarken ekranın dışından gelen, "ÇTANKK!!" diye kalkanına block olan Oblivion Knight'ların büyüleri (ki buz olanı fena) aklıma geliyor. Oblivion Knightlar 15-20'li gruplar halinde gezdikleri esnalarda o ekranın dışından gelen buzu es kaza bir yiyince, ardından her türlü renk cümbüşü halinde elektrik olanını, zehir olanını, ateş olanı haşırt diye girdiği için kemerimde genelde 1 slot potu komple içerdim (Tabi summoner necro kastığım vakitlerde ne fire golem, ne iskeletler hell act 4'de ayakta duramadığından, hele bir de yerde yeterince ceset yoksa köşe kapmaca oynardık bu arkadaşlarla... )

Edit: Varacağım noktayı yazmayı unutmuşum , yukarıda belirttiğim gibi durumlar Diablo 3 için de söz konusu olacağı zamanlarda can iksirinin bekleme süresi nedeniyle epey bir topuk yapacağız anlaşılan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 23 Nisan 2012; 0:04:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowborn

Öyle yada böylede oyun cidden cok hızlı olmuş sanki ne biliyim herşey patliyo yaniyo ucuyo bi oyuna girmemle iskelet kralı öldürmem bir oldu gibi 2ci oyunda daha bi sindire sindire ilerliyoduk.Bide bu yanina yaklasinca canimizi dolduran balonlar hep olcakmı çünkü iksir içmenin hiç anlamı kalmadı.

Kardeş yapma gözünü seveyim daha oyunun ilk soluğu bu yaratıklar o kadar zorlamıyor çoğu söylentilere göre diablo 2 deki Blood Raven a kadar ki olan kısımle eşit bir bir parça. Birde iksir içmenin anlamı kalmamalı zaten oyunun ilk başında olduğu gibi ilerde döküleceğini sanmıyorum ilerki seviyelerde veya zorluk seviyelerinde işte o zaman 30 sn cd lı potionın cdsiz olmasını isteyeceğiz.

http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7uFY&feature=related vidyonun 1:58 inden izleyerek anlatılanlara göz atmanı öneririm.

• DIII'te en çok arayacağım, D2'deki town portal olacak.

Sıkışınca açık duran bir kapıdan içeriye adım atabilmek her zaman güven veriyordu.
  • http://www.youtube.com/watch?v=jo3m2ATiomY
    Tebessüm değil sırıtıyorum şu an
    Hele o polis adamın sarılmasında uyuya kalmış ağızını açıp kapıyor, bitiyorum sahneye
  • Remaker#2815

beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa eklesinler nasılsa ön siparişi de verdim geçici bir tag değil yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar oyunda betada language de Turkish de yazıyor. Oyun Türkçe olarakda çıkacak yani diymi ?

Hayır kesinlik yok. Şuan için betada Turkish yazıyordu, Blizzard'ın açıkladığı diller arasında ise Türkçe yoktu. Açıkta kalmış bir durum yani oyun çıkışında göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 10941095109610971098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.