Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Diablo 3�

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> RPG/FRP >> Cevap: Diablo 3� Sayfa: <<   < önceki  18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
özzer

11 Ekim 2008; 11:00:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

wizard süper olmuş.Blizzard'dan başka ne beklenir ki?

My son the day you were born, the very forests of lordaeron whispered the name.
Arthas.
My child i watched with pride as you grew into a weapon of righteousness.
Remember, our line has always ruled with wisdom and strength.And i know you will show restraint in exercising your great power.
But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people. i tell you this, for when my days have come to an end you shall be king.
BaYDoGaN

11 Ekim 2008; 11:13:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Rëaksiyon

Oyundaki atmosferi beğenmeyenler bir daha düşünmeli, şuradaki atmosfere hayran kaldım.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Bu ne ya?
mczaga

11 Ekim 2008; 12:33:07 

başka kaç class eklenicek bu sonmuydu?

http://img180.imageshack.us/my.php?image=ehitlerjq4.jpg
fearmywraith

11 Ekim 2008; 12:37:34 

Bence arkadaş araba içindeki ya da ateş üstündeki ölü bedenlere hayran kalmıştır. Ha bir de orada Allah ne verdiyse sebeplenen ufak bi fare var? Yoksa bana göre grafik kalitesi gerçekten tatmin etmenin altında. High end sistemler için daha iyi tekstür paketleri de olur umarım.

Dave Mustaine

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Ekim 2008; 13:04:03 

Monk H&S tarzında pek rastlanmayan bir class. Yani ne bileyim bir Monk karakteri için sınırlama gereklidir. Monkların yaşam felsefesi de bu yöndedir. Acaba basitçe yalnızca yumruklarıyla dövüşen, zırh bilmem ne giyemeyen bir karakter mi yapacaklar yoksa bu karakteri D&D ayarlarına yakın bir şekilde mi yapacaklar. Tabi eğer Monk classı oyuna eklenirse...

@Hunter_one, sabırlı hiç değilim ben de. Var olduğunu unutmak, o yokmuş gibi rol yapmak sabretmekten daha kolay geliyor

Ayrıca imzalarımız çok benziyor, ilginç bir detay.

Ukala ama bilgili insana saygı duy. Bilgili ama mütevazi olanı hem say hem sev. Salak ama mütevazi olana yol göster.
Hem salak hem ukala olandan kaç.

Aptallarla tartışmayınız. Nasıl olsa dediğinizi anlamayacaklardır.
Rëaksiyon

11 Ekim 2008; 13:51:10 

Sence ben grafik kalitesinden mi bahsettim yoksa atmosferden mi?
quote:

Orjinalden alıntı: fearmywraith

Bence arkadaş araba içindeki ya da ateş üstündeki ölü bedenlere hayran kalmıştır. Ha bir de orada Allah ne verdiyse sebeplenen ufak bi fare var? Yoksa bana göre grafik kalitesi gerçekten tatmin etmenin altında. High end sistemler için daha iyi tekstür paketleri de olur umarım.

gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 17:41:45 

quote:

Orjinalden alıntı: fearmywraith

Texture mu? High end sistemmi? İnan bana bu bahsettğin iki şey ne Blizzard'ın nede fanatiklerinin pek umrunda değil....

ASUS M51SN;
Sony PS3 60GB;
iPhone 3G 8GO, Turkcell
Hunter_one

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 20:20:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Ayrıca imzalarımız çok benziyor, ilginç bir detay.

aklın yolu bir :)

Bence eksik kalan tek amazon oldu , o tarz bir char eklenir diye tahmin ediyorum. Grafik konusunda ise hiç birşey söylemeye gerek yok blizzard işini bilir.

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
sorceress

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 23:23:13 

Wizard tam benlik

MSI K9A2 CF 790X-Amd Athlon X2 4400+-350Watt Asus-His Iceq3 Turbo Amd-Ati Radeon 3870-2GB A-DATA DDR2 800-160 Gb Western Digital Caviar-Nec Dvd
Sony E 100 1280*1024-SONY PSP
*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Ekim 2008; 23:26:44 

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Wizard tam benlik

Aldırayım seni oraya işe tanıdığım var

Lord

Sisteme Gözat

12 Ekim 2008; 1:49:02 

o slow time ne kadar muhteşem olmuş öyle yahu barbar oynamayı düşünüyodum eskisi gibi ama bu efektler wizard aç diyor resmen

Level 75 corrupted magi :)
Frostban3

Sisteme Gözat

12 Ekim 2008; 2:27:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Lord

o slow time ne kadar muhteşem olmuş öyle yahu barbar oynamayı düşünüyodum eskisi gibi ama bu efektler wizard aç diyor resmen

o olayın aynısı starcraft2'de mothership biriminde var...

Waiting: Diablo III
Playing: Diablo II : LoD
Listening: Diablo II Soundtrack
Watching: Diablo II Cinematics
Ömrümü yedin Blizzard!
Hunter_one

Sisteme Gözat

12 Ekim 2008; 4:14:33 

Gavurlarında dediği gibi " cool "

Hele şu yeni gameplay videosunu izleyinde dibiniz düşsün ;

http://pc.ign.com/dor/objects/714955/diablo-iii/videos/diablo3_blizzcon08_101008.html

wizard rule diyorum artık ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 12 Ekim 2008; 5:36:56 >

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
x_tol

12 Ekim 2008; 16:19:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Bir oyunu beklerken o oyun hakkındaki yenilikleri nasıl takip edebiliyorsunuz, iyi sabır helal olsun valla.

Ben bir oyunun çıkış tarihinden önce o oyunu aklıma getirmem, hayatımı yaşarım hiç oralı olmam. Oyun çıktıktan sonra gayet sakin bir şekilde hiç çekmeyle felan uğraşmam. Giderip paşa paşa karşı binanın alt katındaki CD'ciden oyunu alırım yine gayet naif gayet sakin bir şekilde oyunu bilgisayarıma yüklerim. Sonraki bir ay boyunca beni görene aşk olsun Telefonu yalnızca yemek siparişi verirken kullanırım, gelen mesajlara ve çağrılar asla bakmam hemen kapatırım. Size iğrenç bir yaşam tarzı gibi gözükse de bunu başarmak büyük bir ruhsal dinginlik ve kendini eğitmişlik istiyor

Diablo 3, Starcraft 2 ve Fallout 3 çıkınca dünyevi şeylerden elimi ayağımı çekip kendimi de öldü gösterip nüfustan düşürmeyi düşünüyorum. Bu oyunlar çıktığında kaybedilecek tek saniyem olmayacak çünkü. Kurtarılacak bir dünya, elde edilecek bir galaksi, yeniden kurulacak bir düzen beni bekliyor.

çalışmamız gerekmese birçok oyuncu kendini bu şekilde eve kapatır, ama hayat işte.

Dave Mustaine

13 Ekim 2008; 0:46:13 

Benim de okumam gerekiyor sondayız bu sene üni biticekti güya. Neyse her şeyde bir hayır vardır(Böyle de geniş adamım ben).

Ukala ama bilgili insana saygı duy. Bilgili ama mütevazi olanı hem say hem sev. Salak ama mütevazi olana yol göster.
Hem salak hem ukala olandan kaç.

Aptallarla tartışmayınız. Nasıl olsa dediğinizi anlamayacaklardır.
KARATAHTA

13 Ekim 2008; 8:12:40