Telefonunuza bir mesaj geliyor..Mesaja 1 dakika içinde yanıt vermek zorundasın ...1 dakika geçti..geçmiş olsun....yanıt verdin 1 dakika içinde ..30 dakika geyik kazandın .... ''Ya 3 dakika içinde bir ''Vodafon'lu bul konuş''....Ya da 30 dakika geyik hakkın yanacak .!!!!!3 dakika geçti...geçmiş olsun..sıfıra sıfır elde var sıfır.....
Bu kampanyayı gerçekten ''Geyik''ler hazırlamış ....Hiçbir insanoğlu bu kadar ''Abuk'' bir kampanya düzenleyemez...
Bir de ..1 dakika içinde yanıt vermediğin zaman ...''Fırça Yiyorsun''' fırça mesajı geliyor...''Biz sana telefonunu açık tut demedik mi.!!!!!!..30 dakika Geyik fırsatını kaçırdın..Telefonun hep açık olsun !!!!!( Emret Komutanım !!!!)
Düşündüm...'' WC de ...elimi ykıyordum ....o nedenle 1 dakika içinde yanıtlayamadım..Bu seferlik afffedin '' şeklinde bir mesaj yazayım mı diye...Sonra vazgeçtim....
Bana artık uğramaz oldu geyikler, zaten en son katılmak istediğimde, GEYIK yazıp yanlışlıkla başka numaraya yollamışım mesajı, kızılaya 50 kontor bağışladığınız için teşekkür ederiz deyip, 50 kontorumu yediler
walla banada geldi iki defa ikisinide kaçırdım... başlarım böyle geyiğe dedim kapattım vodafone hattımı taktım avea mı... böyle saçma kampanya mı olur yaw 3 5 dakikanın hesabını yaptırıyorlar ... ama laf doğru sanki... adamlar bizimle geyik yapıyorlar yine de