Şimdi Ara

Rowenta Silence Force Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
55.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Hepa Filtreli (hepa 13 veya 14) ve çok gürültüsü olmayan bir elektrik süpürgesi arıyorum. fiyat olarak 200-500 arası olabilir.
    Rowenta Silence ilgimi çekti. Rowenta Silence Force 2200 W kullanan var mı? Çekim gücü yeterli mi? ve Hepa kaç filtreli? bir de rowenta servisi hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirse memnun olurum. teşekkürler..



  • hepa değeri 13 ses seviyesi 79 db olan philipsi tavsiye ederim kuru sistemler arasında, emiş gücü 500W tuttumu bırakmıyor halıyı

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17857&productid=evphfc9160
  • Ürün sessiz ama torbalarının çok pahalı olduğunu tahmin ediyorum.
    Servisine ise Tefal'in servisi bakıyor.Türkiye'nin en kötü servislerinden biridir.Torba yüzünden servise de muhtaçsınız.
    Bana kalırsa Philips alın.Torba sıkıntısı çekmek istemiyorsanız Bosch alın.Bosch bayilerinde torba satıyor ve heryerde bayisi var.Torba sıkıntınız olmayacaktır.Ayrıca Bosch'un tüm süpürgelerine hepa filtre opsiyonel olarak alınabiliyor.
    Kısacası Philips-Bosch-Miele üçlüsünü öneririm.Rowenta Tefal ile birlik olalı eski kalite kalmadı.
  • Rowenta Aquatech ultralux 2200W kullanan var mı hepa filtreli yeni çıkmış.Epeydir sulu süpürge bakıyorum bir türlü karar veremedim.Eskiden kova tipi ıslak kuru Rowenta kullandım iyiydi hiç motor yakmadı aklım hep bu markaya gidiyorhttp://www.sahibinden.com/rowenta_ru-_805_aquatech_ultralux_su_filtreli_supurgeWQQaXQQ7563593WQQpXQQdisplayitem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantuğ-20 -- 20 Nisan 2008; 13:27:15 >
  • Merhaba yesilsiyah.Ben o linkteki Rowenta'nın bir alt modelini (yeşil 2000w,gerçi önünde 2000w etiketinde 1800w yazıyor:S)Carrefour'da içinde su varken görevliye çalıştırttım emiş gücü inanılmaz derecede yetersiz geldi bana.Bence su filtrelide en mantıklısı Arnica.Onun da emiş gücünü denedim harika çekiyor ama gürültüsü de fazla.Kalitede ise Rowenta ve Arnica yakınlar.
  • Evet o yeşil renkli olanı ben de gördüm Denizli Carrefour'da.Yeşil renkli olanda delta süpürücü uç var ve son derecede kalitesiz yere yapışmayan bir başlık. Arnica'nın iyi olduğunu forumda okudum fakat ses seviyesi bir de düşük olsaymış.Oturduğum apartmanda bu tür sesler sorun oluyor.Sanki bana Rowenta daha sessiz gibi geldi.Daha düşünüyorum.Fazla pahalı da bir şey almak istemiyorum.Şu doğalgaz meseleleri yeterince masraf yaptırdı zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantuğ-20 -- 20 Nisan 2008; 13:40:04 >
  • 2200W kırmızı modeli kullanıyorum. Çekiş gücü inanılmaz. MAx e yakın değerde halıya yapıştımı hareket ettiremiyorsunuz. O denli yüksek çekiyor. Toz torbası da :http://urun.gittigidiyor.com/Rowenta-Silence-elektrikli-supurge-toz-torbasi_W0QQidZZ17000074 da 8 li olarak satılıyor. Zaten bez torba olduğundan içini temizleyip birden fazla kere kullanabiliyorsunuz. Sessizlik oalrak daha iyi bir makine mümkün değil diye düşünüyorum. Min den biraz daha yüksek seviyede uykusu haifif olan birinin yanında temizlik yaptım. Hiç duymadı bile.
    Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim tüm Rowenta silence forcelar ( diğer modelleri bilmiyorum ) tamamen Fransa da üretiliyor. Yani diğer markalar gibi Çin de malzeme kalitesi daha düşük şekilde ürettirmiyor. Malzeme kalitesi çok çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 23 Nisan 2009; 16:43:58 >
  • 2200w kırmızı olanı almaya gittim carefour'a kalmamış, başka bir yerden alacağım artık.
    Orada teşhirdekini çalıştırttım emiş gücü inanılmaz sessizliği daha da inanılmaz. 59 db diyen Fakir'den bariz daha sessizdi. Bir çok makina doğru değeri yazmıyor min'daki değeri yazıyor. Rowenta 66 db diye doğru yazmış demek ki. Maximumda bile bayağı sessizdi. Gece 2'de hatta yan odada bebek varken bile maximumda çalıştırılabilir.
    Çok sağlam ayrıca.

    Tek dezavantajı çirkin olması. Kompakt olan mor model azıcık daha güzel ama o da ufak değil o kadar. Kompakt olan 68db ve çekişi 32 kpa (kırmızı:34 kpa)

    Torba ve servis o kadar önemli değil. Bu makinalar pek kolay bozulmaz, motora bir şeyler girip koku yaparsa (garanti dışı durumlar) genellikle tamirden ziyade yenisini almak daha makul olabiliyor. Torbaları da ben makina alırken 15 tane filan alırım 5 sene rahat ondan sonra en az.

    Hepsiburadasitesinde 70 küsür yorum var herkes de inanılmaz seviyede memnun.

    Rowenta ille lmaz diyenler Nilfisk düşünebilir sonra da Philips. Bütçe uygunsa bence diğer markalara bakmamalı.
  • 6 aydır kullanmakta olduğumuz süpürgeyi 270 TL ye satıyorum. Sigortası ve garanti devam etmektedir. Üründe hiçbir problem bulunmamaktadır. Herşeyi tamdır. Piyasada 420 TL.dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkaradol

    6 aydır kullanmakta olduğumuz süpürgeyi 270 TL ye satıyorum. Sigortası ve garanti devam etmektedir. Üründe hiçbir problem bulunmamaktadır. Herşeyi tamdır. Piyasada 420 TL.dir.

    arkadaşım süpügeyi sattınızmı merak ettim.....bende satmak istiyorum 2 gün önce bende rowenta sılence force 2100 watt aldım ama hiç memnun değilim açıkcası üçgen ucuna alışamadım eskisinden sonra garip geldi
  • Alalı daha 2 gün olmuş. Sanırım iade hakkınızın olması lazım. Mağaza ile bir daha görüşün ve memnuniyetsizliğinizi tekrar bildirin. Almazlarsa tüketici hakem eyetine gidin. Satmak istiyorsanız sahibinden.com dan satış yapabilirsiniz. Süpürgeden genel olarak memnunsanız süpürücü başlığı değiştirmenizi öneririm. Eğer boru çapı uyarsa Bosch'un küçük süpürgelerinin başlığını kullanabilirsiniz.Kullandığım için biliyorum. Yanılmıyorsam başlığın fiyatı 28 lira idi.

  • arkadaşım süpügeyi sattınızmı merak ettim.....bende satmak istiyorum 2 gün önce bende rowenta sılence force 2100 watt aldım ama hiç memnun değilim açıkcası üçgen ucuna alışamadım eskisinden sonra garip geldi



    bu süpürgeyi mağazada denedim.çok güzel çekiyordu.torbalı düşünüyordum ama satıcı bu süpürgeyi gösterince fikrim değişmeye başladı. bende üçgen başlığı sevmiyorum.
    memnuniyetsizliğiniz devam ediyormu?çekiş gücü nasıl?birde toz haznesini boşaltırken ortalık kirleniyormu? teşekkürler..
  • Toz torbalı süpürge kullanmak torbalıya göre çok daha zahmetlidir. Filtre her kirlendiğinde temizlemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde emiş gücü düşer.Toz torbasız süpürgelerin bir amacıda tozu dışarıya çıkarmamalarıdır. Ancak rowentanın silence force modeli torbalı olmasına rağmen kesinlikle tozu dışarı çıkarmaz. Çünkü hepa filtresinin yanında antibakteriyel toz torbası kullanılmış üründe ve emiş gücü gerçekten çok yüksektir. Zaten genel itibariyle torbalı modellerin emiş gücü toz torbasız modellere göre daha yüksektir. Birde ürün çok sessiz çalışmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusu gelen adam -- 5 Nisan 2011; 23:38:00 >
  • slm,1 ay oldu roventa silensi force aldım,ana temizlikte 2 kere kullandım,süper temizlik ,ses çok az ama kullanıpta kapattıktan sonra tıkır tıkır ses geliyo,bu olmasımı gerekir yada bendeki arızalımı?...Bursa tefal mağzasından aldım sigortalı olduğunu sölediler...kullanan biri varsa cevap verirmi,,tşkr..
  • normal.. bende de geliyor.. kullanma klavuzunda da belirtiliyor yanlış hatırlamıyorsam, filtreyi temizliyor o yüzden ses oluyor..
  • benim süpürgenin ayağının metal boruya giren kısmını daha ilk aldığım zamanlardan bu yana çatlak olarak kullanıyorum (sanırsam ittirirken zorladım ve plastiği çatlattım), koli bandıyla tutturdum yaklaşık 1,5 senedir böyle ama o da sağlamlığını yitirdi.. yedek parçası için bostancı civarında bildiğiniz bir yer var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Rowenta Silence Force serisi elektrikli süpürgesi olan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz ürünleri aşağıda paylaşıyorum;

    - Toz torbası
    - Hepa filtre
    - Üçgen emici
    - Hortum
  • arkadaşlar 3 ay önce rowenta silence aldım sessizlik ve az enerji sarfiyatı özelliklerinden dolayı tercih ettim ama aksesuarları(başlık, hortum ) çok kalitesiz kullanımla alakası olmadan başlık ve hortum yırtıldı. servise gidip değiştirmek istedim aksesuarları benden 45 lira istediler aksesuarlar garanti kapsamında değilmiş. ben alırken philips in aynı fiyata aynı özelliklerde cihazı da vardı. bence onu tercih etsem daha iyiydi rowentanın aksesuarları garanti kapsamı dışındaymış dikkate alın bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenbatum

    arkadaşlar 3 ay önce rowenta silence aldım sessizlik ve az enerji sarfiyatı özelliklerinden dolayı tercih ettim ama aksesuarları(başlık, hortum ) çok kalitesiz kullanımla alakası olmadan başlık ve hortum yırtıldı. servise gidip değiştirmek istedim aksesuarları benden 45 lira istediler aksesuarlar garanti kapsamında değilmiş. ben alırken philips in aynı fiyata aynı özelliklerde cihazı da vardı. bence onu tercih etsem daha iyiydi rowentanın aksesuarları garanti kapsamı dışındaymış dikkate alın bence

    Dyson haricindeki hiçbir firma maalesef aparatlara garanti vermiyor.

    Bu arada elimde sıfır kutusunda faturalı Rowenta Silence Force RO4762 süpürge var. 69dB ses seviyesine sahip, enerji tasarruflu, parke ve halı dövücü turbo başlıkları var. İhtiyacı olan biri varsa benle iletşime geçebilir. 350TL'ye veriyorum.
  • Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. 3-5 ay kullanım sonucunda hepa filtrenin yırtılması ile karşılaşan oldu mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.