Arkadaşlar forumda aradım ama konuya ait başlık açılmamış 1-2 yerde sözü geçmiş.
Mobil ödeme, sisteme kredi kartı bilgilerinizi Online İşlem Merkezi aracılığıyla kaydedip, kontör yükleme(kendi hattınıza), fatura ödeme ve bazı internet sitelerinden alışveriş yapmak, yemek siparişi vermek gibi işlemlerde kullanılan, sms ile onay verilen bir mobil cüzdan uygulaması.
Uygulamadan çok ücretsiz kontör/dk hediye kampanyası 30 nisanda bitiyor, ona dikkat çekmek istedim.
Ben faturamı ödedim mobil ödeme ile bu arada 15dk hediyem gelmedi, bilgisi olan?
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa aktarabilirse sevineceğim.
Turkcell faturamı geçen ay mobil ödeme ile ödedim ama hediye kazanamadım. Turkcell Müşteri Hizmetleri form oluşturdu ve çok ilgilendiler sağolsunlar ama alışveriş işlemlerinde kullanıldığında hediye dakika kazanılıyor bilgisi verildi bana, ben forumda eskiden faturamı ödedim ve hediye kontör/dakika kazandım gibi birşeyler okuduğumu hatırlıyorum; başlık yok şuanda ama.
---> 3R9F4T <--- yaz 05327542500'a gönder. ücret(2 kontör) AVEA HERYÖNE HEDİYE SMSİ OLANLAR LÜTFEN KATKIDA BULUNSUNLAR. TEŞEKKÜRLER. AVEA HER YÖNE SMS HAKKINDAN DÜŞÜYOR. KONTÖRDEN DÜŞMÜYOR.
4 hattımla mobil ödeme sistemine kayıt olup her hattıma 1 sefer 100 kontör yükledim. (alışveriş yapma şartını yerine getirdim) ama hediye kontörlerim hep şikayetim üzerine hattıma yüklendi.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!