Valla ege rate diye bir yerden aldım. ferit miknatislı bi kablo alman malıymış markası yok. aksam deniycem ama 10 m kablo icin pahal mi gercekten ? 2 metresi 50 ytl idi elektroworldte
Bugün ankara daki konya sokakta sordum 5 metresi 25 lira dediler.Pazarlıkla 20 liraya alınırdı.Ben 3 metresini daha ucuza aldım.Çünkü dijital aktarımda altın uçlu kabloya gerek yok denilmişti.Şu anda bu mesajı bu kabloyla bilgisayara bağladığım plazmayla bakarak yazıyorum.
10metre hdmi kabloyu konya sokaktan 20ytl ye aldım. Bu kablonun nasıl bir standartı varda 1080p destekliyor? Pazarlama taktiği gibi geldi bu? Ayrıca aldığım kablo ile toshiba hd dvd ile birlikte verilen kablo arsında hiçbir görüntü farkı yok.
10metre hdmi kabloyu konya sokaktan 20ytl ye aldım. Bu kablonun nasıl bir standartı varda 1080p destekliyor? Pazarlama taktiği gibi geldi bu? Ayrıca aldığım kablo ile toshiba hd dvd ile birlikte verilen kablo arsında hiçbir görüntü farkı yok.
hadi yaa bende gideyim de alayım ordan, birde bunun daha uzun olanıda varmıydı aldıgın yerde? bızım ew dublex de yukarda tv ye pc baglamak ıcın kullanılabılır:)
5 metrelik ve 10 metrelik satıyorlar, daha uzununda kalite kaybı olurmu bilmiyorum, konya sokakta necip bilgisayardan aldım, hanlardan birinin içindeydi. İkisi içinde 20 ytl dediler.
5 metrelik ve 10 metrelik satıyorlar, daha uzununda kalite kaybı olurmu bilmiyorum, konya sokakta necip bilgisayardan aldım, hanlardan birinin içindeydi. İkisi içinde 20 ytl dediler.
tesekkur ederım kardes bende bir ugrayayım oraya bilgi icin saol