Şimdi Ara

The A-Team (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The A-Team // A-Takımı (2010)

The A-Team (2010)

Yönetmen : Joe Camahan

Tür : Aksiyon / Macera / Komedi
    Yapım : 2010, ABD
    Senaryo : Michael Brandt , Michael Brandt
    Görüntü Yönetmenliği: Mauro Fiore
    Yapımcı : Ridley Scott , Tony Scott , Stephen J. Cannell
    Müzik : Alan Silvestri
    Prodüksiyon ve Dağıtım : Twentieth Century-Fox Film Corporation , Scott Free Productions , Dune Entertainment
    Yapım Bütçesi :

The A-Team (2010)
    Gösterim Tarihi : 13 AĞUSTOS 2010 (TÜRKİYE)

HİKAYE ÖZETİ

Dört eski Vietnam askerinden oluşan ve işlemedikleri bir suç yüzünden yargılanan takım, yeraltı dünyasına yönelmiş ve paralı asker olmuşlardır.

Puro düşkünü Col. John “Hannibal” Smith (George Peppard) tarafından yönetilen takım, bir yandan isimlerine sürülen lekeyi temizlemeye çalışırlarken hep iyi olanın yanında durmuşlardır.
    Dizi devamında da geniş ve heyecanlı bir devam sağlıyor. .

Oyuncular

The A-Team (2010)
  • Bradley Cooper ... Lt. Templeton 'Faceman' Peck
     The A-Team (2010)
  • Jessica Biel ... Amy Allen
     The A-Team (2010)
  • Sharlto Copley ... Capt. 'Howling Mad' Murdock
  •  The A-Team (2010)
  • Liam Neeson ... Col. John 'Hannibal' Smith
     The A-Team (2010)
  • Quinton 'Rampage' Jackson ... Sgt. Bosco 'B.A.' Baracus

• Dirk Benedict ...
    Dwight Schultz...
  • Patrick Wilson ... Lynch
  • Omari Hardwick ... Chop Shop J
  • David Richmond-Peck ... Gammons
  • Maury Sterling ...

• RESİMLER

The A-Team (2010) The A-Team (2010)
     The A-Team (2010) The A-Team (2010) The A-Team (2010)

The A-Team (2010) The A-Team (2010)
     The A-Team (2010) The A-Team (2010) The A-Team (2010) The A-Team (2010)

FRAGMAN

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir ara kanal 7'de tekrar verilmişti komediydi ya biraz izlerdim zenci adam favorimdi
  • Çoçukluğumda az izlemedim

biey ve murduck

sabırsızlıkla bekliyorum...

edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMurat_ -- 21 Nisan 2008; 0:00:03 >
  • Küçükken deli gibi seyrederdim ama büyüdükten sonra bir ara Cine5 gösteriyordu. Ulan bu muymuş deliler gibi seyrettiğim film diye kendime lanetler yağdırdım. Amma salak diziymiş yahu. Demek ki insan ufakken olaylara farklı bakıyor.
  • Ben McGyver'i özledim, keşke onu da yapsalar. Adam çoraptan bomba yapıyordu.
  • Bir ara Simpsons'ta alay konusu olmuştu, o zaman aklıma geldi dizi. Hakkaten ne garip şeylerle uğraşıyormuşuz ha.

Ayrıca, Vietnam, Irak vs. temalı filmlere acayip kapıldı bu yönetmenler. Ulan tamam, savaşlar olmuş, deli gibi konu çıkar oralardan ama, ısıtıp ısıtıp sunuyorlar elalemin önüne. Yine de tutuyor tabi bu ekransal gösterimler (bkz: yersen!).
  • B.A Baracus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I have a dream..
    7 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heyt. ße küçükken ne seyrederdik ßunu
  • George Peppard in ölümünü bende geçenlerde ögrendim çok üzüldüm.. Haberin kaynagi nedir acaba ?
  • küçükken bende deli gibi izlerdim.konusu herzaman aynıydı.a takımı elemanlarını kötü adamlar yakalarlardı.bunlar hapis edildikleri yerde bulunan araç ve gereçlerle ordan kurtulur kötü adamları benzetirlerdi.baracus uçağa binemezdi türlü numaralarla eninde sonunda uçağa bindirirlerdi.

bu arada Ice Cube denen elema gıcık oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Küçükken deli gibi seyrederdim ama büyüdükten sonra bir ara Cine5 gösteriyordu. Ulan bu muymuş deliler gibi seyrettiğim film diye kendime lanetler yağdırdım. Amma salak diziymiş yahu. Demek ki insan ufakken olaylara farklı bakıyor.

Aynen bende öyle düşünüyorum. Zenci adamı tutardım bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Küçükken deli gibi seyrederdim ama büyüdükten sonra bir ara Cine5 gösteriyordu. Ulan bu muymuş deliler gibi seyrettiğim film diye kendime lanetler yağdırdım. Amma salak diziymiş yahu. Demek ki insan ufakken olaylara farklı bakıyor.

Aynen öyle.
    Eskiden izlediğimiz bi çok şey şimdi saçma geliyor

Ama yine de B.A. Baracus ile Murdack olacaksa izlenebilir

• Murduck
    B.A
    Smith

yoksa bu film bir halta benzemez.

Bunun yerine mcgyver ı yapsınlar. En azından daha eğlenceli. Ben yatak yayından tam otomatik silah yapan başka adam görmedim

Veya Hava kurdu ( Airwolf ) nu yapsınlar
  • gercekten ınsanın eskı anıları depresıyor
    zencının ucak fobısı varsı her seferınde zorla uyutuluyor oyle seyahat edıyorlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

George Peppard in ölümünü bende geçenlerde ögrendim çok üzüldüm.. Haberin kaynagi nedir acaba ?

KAYNAK:imdb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 21 Nisan 2008; 11:38:34 >
  • Starda izlerdik eskiden..her 5 bölümde bir bir kamyon yada otobüs bulup tanka çevirirlerdi hiç unutmam..bide arabalar ve jipler havalarda taklalar atarak uçarlardı hep...bizim yüksek bütçeli filmlerimizde bile bir arabaya kıyamazlarken adamlar her bölümde 2-3 araba patlatıyorlardı taa o zamanlar...

murdock ın hastasıydım ben...bide hannibal ın bir hareketi vardı çok severdim...adamın karnına dirsek atar sonrada devamında yumruğunu suratına gömerdi...B.A. in kolyeleride bombaydı..Face de her bölümde bi hatunu yerdi...hehe...

arşivimde var bu dizi ama heralde üstüne para verseler izlemem artık..
  • eskiden severek izlerdim umarım güzel bir sinema filmi olur zevkle izleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balıkesir UltraslaN -- 21 Nisan 2008; 18:45:57 >
  • kaç yılının dizisi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

kaç yılının dizisi bu

1983-1987 yılları arasında oynadı ABD de..Ülkemizde ise yanlış hatırlamıyorsam 1992 de Star1 de (interstar da olabilir) (Bugünkü Star Tv) başladı..
  • çocukluğumuzun dizisi.

şimdi aynı tadı alamayız ama ozamanlar için sabırsızlıkla beklerdik.

her zaman konu aynıydı.

ezilen hakir görülen bir gurup adamlarımızı kiralardı.

kasabanın kötü adamıyla didişmeye girerdik.

ve final de hazırlıklar yapılır etrafa bombalar yerleştirilir jeep ler e metallerle kaplanır ve final çatışması

bu film veya dizi yine izlenir çünkü dünyada her zaman çocuk olacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.