Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Ben oyunu bitirip silmiştim sırf 3 tane templar Lair oynamak için tekrar kurdum. Haliyle savelerimde silinmişti başka birinin save dosyalarıyla denedim gerçi oda Assasins tombları oynamadan bitirmiş
    Lafın kısası 3 adet templar lair ve villada acılan 7.Assasins tomb'u oynadım. Gereken dosyaları ekledikten sonra hepsi haritada açılmıştı diğer Tomblar oynanmadığı için Altairin elbisesini göremedim. Diğer tombları oynamaya üşenmezsem oynayıp sonuca bakıcam.

Oyunu tamamen bitirmiştim.Black edition a çevirdim.Fakat Templar's Lair ları yapmadan outfits bölümünde altair in dress açıktı.Templar's Lair lerde paradan başka birşey yok monteriggioni de ki tomb u da geçtim.Ama hiçbir ekstra sı yok yani geçmek için mi geçtik bunları.Floransada bir tane Templar's Lair kaldı onuda açıcam şimdi getirisi para sadece zaten paraya ihtiyaç yok ki.

Seni bilmem ama ben sadece oynamak için açtım Black editions uTomb raider gibi prince of persia gibi platform oyunlarının hastası olduğum için oynamak istedim.

Ya orada belirttiğim black edition diye bir mod yapmışlarsa bu altair elbisesi içinmi sadece bütün templer lair leri geçip tomb uda geçince elinde birşey olmuyor.Devam etsin istiyorsun.

• tutup taşımak nedir acaba?:(
  • ben hidden blade i yemi aldım ne zaman 2 li bıçak alacağım bide kılıcım yok demirci demişler nerden alacağım yeni kılıç hangi ikonla gösterilmiş kılıç yaptırabileceğim yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

tutup taşımak nedir acaba?:(

shift
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

shift

olmuyor hocam şift delircem ben ilacı bir değiştiriyım böyle olmuyor.. :(
  • Arkadaşlar konuşmaları nasıl geçebiliriz acaba?
  • Yarın ekran kartımı alayım ilk olarak bu oyunu bitircegim
  • quote:

quote:

quote:

shift

Dostum shifte basılı tutmayın bas çek yapın alıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

quote:

quote:

shift

Dostum shifte basılı tutmayın bas çek yapın alıcaktır.

eyw. dostum bu tuşları herşey için farklı şekilde uygulamak bende pek olmamış, konuşma-kapı açma-taşıma v.s. v.s.
    birde hep ispandamıyız arkadaşlar bizim efsane karakter nereye gitti, bu biraz keko geldi bana

• Bir bölüm vardı adamı sürüklüyosun da vinci bölümünde örneğin orda shifte basıyosunuz olmuyor uraşmanız gerekiyor biraz oyunu bu konuda biraz sıkıntısı var
  • Hızlı koşma tuşu ne acaba fast walk denen bir tuş varda o da çok yavaş kalıyor sanki.Daha federicoyla yarış yaptıgı bölümdeyim nasıl geçicem bir yardım
  • Arkadaşlar oyunu yeni yükledim tüm ayarlar sonda fakat bir sorunum var desmond daha oyunun başında kaçmaya çalışıyoruz fakat koşmuyor sadece yavaşça yürüyor neyse dedim belki sakin yürümemiz gerekiyordur dedim park alanına indim 10 adam geldi bana vuruyorlar fakat adamlara ben vuramıyorum sadece f tuşu çalışıyor ondada adamlara kilitleniyor ama boş fare hiç çalışmıyor sadece adama yön verebiliyorum yardım edebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Arkadaşlar oyunu yeni yükledim tüm ayarlar sonda fakat bir sorunum var desmond daha oyunun başında kaçmaya çalışıyoruz fakat koşmuyor sadece yavaşça yürüyor neyse dedim belki sakin yürümemiz gerekiyordur dedim park alanına indim 10 adam geldi bana vuruyorlar fakat adamlara ben vuramıyorum sadece f tuşu çalışıyor ondada adamlara kilitleniyor ama boş fare hiç çalışmıyor sadece adama yön verebiliyorum yardım edebilirmisiniz ?

Controllsden empty hand ayarlarını fln deiştirmen grekicek.Ben de daha başlardayım bir türlü koşma işini beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

Hızlı koşma tuşu ne acaba fast walk denen bir tuş varda o da çok yavaş kalıyor sanki.Daha federicoyla yarış yaptıgı bölümdeyim nasıl geçicem bir yardım

Orda başlar başlamaz sağa dön bina var ona tırman kısayoldan fark atarsın federicoya ben öyle geçtim normalde çok zor takip ederek gidersen
  • quote:

quote:

Hızlı koşma tuşu ne acaba fast walk denen bir tuş varda o da çok yavaş kalıyor sanki.Daha federicoyla yarış yaptıgı bölümdeyim nasıl geçicem bir yardım

Orda başlar başlamaz sağa dön bina var ona tırman kısayoldan fark atarsın federicoya ben öyle geçtim normalde çok zor takip ederek gidersen

sağ çapraza girince ki bina mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king_of_diez__ -- 25 Nisan 2010; 21:41:05 >
  • Valla tam hatırlamıyorum ama sağ tarafta bi yerlerde çık zaten bi binaya bitiş noktasını görürsün
  • quote:

sağ tuş ve space
  • Çözdüm arkadaşalr herkese çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king_of_diez__ -- 25 Nisan 2010; 22:19:08 >
  • hala getir götür işleri yapıyorum :D

ac1 daha mı iyiydi ne hem bu eleman çok yavas atlayıp çıplamada..
    ilerde açılıcak heralde oyun, dolu ve güzel bir mecare bizi bekliyor ozaman
  • Ben hala The Truth videosunu anlamadım bana adamakıllı kim anlatabilir?
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.