Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vodafone 225 yine 29 ytl oldu :) SON FİYAT

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone 225 yine 29 ytl oldu :) SON FİYAT Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
çok geç

18 Nisan 2008; 10:08:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Üstelik bu avantajlı fiyattan yararlanmak isteyen abonelerin Diğer Şebekeden Geçiş Belgesi (İptal Belgesi) sağlama zorunluluğu yerine sadece Şebekeler Arası Geçiş Taahhütnamesini imzalamaları yeterli olacaktır.

Diğer GSM Operatörlerinden, aboneliklerini iptal ettiklerini Şebekeler Arası Geçiş Taahhütnamesi imzalayarak belgeleyen ve Vodafone ön ödemeli tarifelerden birini seçecek yeni abonelerimize, Vodafone için özel üretilen Vodafone 225 cep telefonunun satış fiyatı sadece 29 YTL olacaktır.

Yalnızca, başka bir GSM operatöründen geçiş yapan aboneler kampanyadan faydalanabilecektir. Mevcut Vodafone abonelerinin tarife değişikliği yoluyla kampanyadan faydalanması söz konusu değildir.

ayrıntılar;http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vf_225_gecis_kampanyasi.php
flash reklamı http://www.vodafone.com.tr/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 5 Mayıs 2008; 19:52:33 >

artık erken ya da geç değil tam zamanı...
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Nisan 2008; 10:16:39 

Kim geçerki şu telefon için Vodafone'a

Ya zihniyet değişmiyor bi türlü

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
nebuzaradan

18 Nisan 2008; 10:50:54 

Nasıl bir zihniyet bu? Anlaşılır gibi değil

gprsmania

18 Nisan 2008; 11:21:18 

o verdikleri telefonmuki
5 para etmez bişey
diamondmonster

18 Nisan 2008; 11:44:17 

Aman arkadaşlar dandik bir telefon için kendinizi yakmayın

Not: Bir Vodafone kullanıcısıyım ve numaramın değişmesini istemediğim için bu illetten kurtulamıyorum.Dört gözle numara taşınabilirliğini bekliyorum.

NOKIA N80
hepsi1lesme16

18 Nisan 2008; 11:52:18 

şu numara taşınabilliği ne zamn çıkacak ki?kesin bi tarih varmı çıktantan sonra zaten turkcellin sonunu iyi görmüyorum

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
piri.reis

18 Nisan 2008; 12:18:02 

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

şu numara taşınabilliği ne zamn çıkacak ki?kesin bi tarih varmı çıktantan sonra zaten turkcellin sonunu iyi görmüyorum

numara taşınma işlemi çıktığında evet bende turkcelin sonunu iyi görmüyorum
abone sayısı 70 milyonu geçecek.

dikkat: !!!... bu forum bağımlılık yapıyor...!!!
basturkemin

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 12:18:09 

Şuanda telefondan 2 adet birden kullanıyorum. 39 YTL bayılıp aldım ikisine de.. Amma çok varmış ellerinde kaldı herhalde. Ama artık para verilmez bu telefona diye düşünüyorum..

Heleki Vodafone taahütname imzalatacak, birde vodafone üf aman diyip elinizin tersiyle itin gitsin.

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 13:04:20 

üstüne birde para verecez deseler vadafon/telsime kesinlikle geçmemmmm
telsim/vadafon

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
tksharmely

19 Nisan 2008; 1:15:47 

Arkadaşlar siz daha diğer bilgileri okumadınız sanırım
Bakın beyfendiler ne derler:

-Cihaz kampanyasından yararlanmak isteyen aboneler Vodafone Shop'larda 24 aylık Seç Konuş tarifesi için taahütname imzalayacaklardır.
-Söz konusu 24 ayın ilk 12 ayında SeçKonuş tarifesinin Gece,Gündüz,Sabithat avantajının yanına SMS , Partner,MobilHat avantajından herhangi birini, kalan 12 ayında ise en az 1 avantajı kullanma zorunluluğu bulunmaktadır.

Ben Türkiye'de daha önce böyle bir kampanya ne gördüm ne de duydum. Kusura bakmayın da ben bi telefon almaya ne diye zorla abone olacak mışım? Kerizsiniz ondan böyle kampanya yapıyoruz diye hakaret etseler bir de tam olsun. Güler misin Ağlar mısın

Her biten Şey Yeniden Başlar...
basturkemin

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 1:34:55 

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

-Cihaz kampanyasından yararlanmak isteyen aboneler Vodafone Shop'larda 24 aylık Seç Konuş tarifesi için taahütname imzalayacaklardır.
-Söz konusu 24 ayın ilk 12 ayında SeçKonuş tarifesinin Gece,Gündüz,Sabithat avantajının yanına SMS , Partner,MobilHat avantajından herhangi birini, kalan 12 ayında ise en az 1 avantajı kullanma zorunluluğu bulunmaktadır.

Ben Türkiye'de daha önce böyle bir kampanya ne gördüm ne de duydum. Kusura bakmayın da ben bi telefon almaya ne diye zorla abone olacak mışım? Kerizsiniz ondan böyle kampanya yapıyoruz diye hakaret etseler bir de tam olsun. Güler misin Ağlar mısın

bilalalkan iyi oku hocam, yanına da koca bir ban koy şöyle :)

Vodafone kendini kral sanıyor herhalde. Türkiye'de hangi aklı başında insan hem 29 ytl verip hemde o şartlara imza atıp hemde Vodafone hat alıp o telefonu alır ki? Kesin deli olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 19 Nisan 2008; 1:45:33 >

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
SKELETER

19 Nisan 2008; 13:32:53 

yumurt

19 Nisan 2008; 17:56:42 

quote:

Bu koşullar seç konuş cihaz kampanyaları için, bu 29 liraya vodafone 225 kampanyasında imzalandığınız tahhütname abonelik tahhütnamesi değil başka bir şebekedeki hattınızı kappatırdığınıza dair tahhütname, ki zaten bu kampanya ön ödemeli hatlar için faturalı hatlar için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumurt -- 19 Nisan 2008; 19:02:29 >
piri.reis

19 Nisan 2008; 18:17:34 

o yaz
quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

bilalalkan iyi oku hocam, yanına da koca bir ban koy şöyle :)

Vodafone kendini kral sanıyor herhalde. Türkiye'de hangi aklı başında insan hem 29 ytl verip hemde o şartlara imza atıp hemde Vodafone hat alıp o telefonu alır ki? Kesin deli olması lazım..

yukarıda yazılan bilgilerde yanlışlık var galiba.

dikkat: !!!... bu forum bağımlılık yapıyor...!!!
s.volkan

23 Nisan 2008; 10:43:20 

Bu Vodafone'nun imajını Sureyya Cilivi getirsek daha kurtulamaz

KRALKARTAL - VKFORUM

çok geç

26 Nisan 2008; 0:27:55 

vodafone 225 fiyatı 39 ytl oldu arkadaşlar
bugün bir cepshopa sordum yoğun bir talep varmış öyle dediler
bende şaşkın bir halde allah allah dedim.inanamadım ama neyse...

artık erken ya da geç değil tam zamanı...
piri.reis

26 Nisan 2008; 11:44:48 

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

vodafone 225 fiyatı 39 ytl oldu arkadaşlar
bugün bir cepshopa sordum yoğun bir talep varmış öyle dediler
bende şaşkın bir halde allah allah dedim.inanamadım ama neyse...

yoğun talep var diye 29 yerine 39 yaptıysa allah belasını versin vodafonun.