Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ? Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cinali35

4 Haziran 2008; 20:05:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BENİM SUB YASAKLANDI EVDE BUGÜNLERDE FAZLA KOPUYOM BASS TESTER LARLA BİZİM EV 4. KAT EN ARKA ODADA DURUYO SUB APARTMANIN GİRİŞ KAPISI SALLANIYO WALLA BİDE UYGUN FRONT BULABİLSEM ŞU JUNIOR LARDAN BİDE BİZ ÇAKSAK HUZURA ERCEZ EKO AYARLARINI YAPTIN DEMİ BİDE ŞU QUICK SPEAKER A BASTINMI AYARLAR SIFIRLANIYO KONTROL ET BİDE VURAL SANA GÜZEL Bİ SUB ALALIM SHOW LA MOW LA OLMAZ BU İŞLER

DVD: HAİER N 935 / VESTEL /TRIMAX BS 6220
AMFİ: JVC RX 5062
SUBWOOFER: JVC GD 4300 30CM
SPEAKER: quadral quintas 500 ( konsol ps2 )
paranoyak

4 Haziran 2008; 21:36:25 

valla öyle alicim bitircez bakalım bu ay sonunda junior ları.eko ayarlarını yaptım bayaa farkediyo seste.Valla olmaz o sub la da işte bir müddet idare etmek zorundayım malum bütçeyi alt üst ettik

unpop

4 Haziran 2008; 21:52:42 

paranoyak nereden alacaksın juniorlari, malum teketek fiyatı 271,40 YTL yapmış

paranoyak

4 Haziran 2008; 21:53:32 

aktif elektronik ten alıcam unpop 200 ytl kargolu fiyatı aldım hemde ön korumalıklar siyah

kenfat10

5 Haziran 2008; 0:22:16 

HK 145 Bugün elime geçti.Adnan Ak arkadaş öyle paketlemişki sanırsınız direk fabrikadan geliyor.Daha önce onlarca ses sistemi denemiş değilim ama gayet memnun kaldım.İlk başlarda çok kaba geldi bnim sonorous sehpa da center i koyacak yer bile kalmadı keşke JVC nin ufak boyutlu 201 modelini alsamıydım diye düşündüm fakat kurcaladıkca fikrim değişti.Rengi öyle alimünyum rengi değil platin gibi.bir kaç saat uydu ve dvd den optik bağlantıda ve bugün aldığım 3,5 stero jack ten RCA bağlantıda ses ayarı kumandadan yapılmayınca panik yaptım,radyo dinlerken kumandadan ses açılıyor ama analog ve optik te açılmıyordu.pilleri değiştirdim,bozukmu diye düşündüm sonra onuda çözdüm,kumandayı cihaza tanıtmak gerekiyormuş,CNBC-E yi açıyorum optikten 5 kanal,4 kanal,3 kanal stereo yapıyorum,bass ve tizleri ayarlıyorum harika.Fikrim şudurki sadece HK 145 için demiyorum hiç kimse çıkış vatlarına takılmasın.Bence tüm AVR ler juniorları hatta daha büyüklerini uçurur.Akşam uğraştığımdan çok ses açamadım ama hafta sonu bile açabileceğimi zannetmem.Elimde kopya Van Helsing ve Final Destintion 2 vardı..Hareketli sahneleri ve son durak 2 deki otoban sahnesi izledim.Çok çok mütiş diyemem ama iyiydi diyebilirim çünkü hem sesi çok açamadım hemde filmler orjinal değil nede olsa.Juniorlarla subwoofer ahem müzik hemde sinemada ihtiyaç kalmayacağı kanaatine vardım.Subu söktüm cihazdan.Radyo taraması yavaş çalışıyor ama ses kaliteli.RDS var.Monster kabloları takmak biraz zahmetli olabilir ama uçlarındaki metal şişleri kesme ve bükme gereği hissetmeden uçlarını dürtüştürüp vidaları sıktım.Çok değişik müzikler dinleyemedim haftasonu laptopu bağlayacağım.N82 yi analog ve uyduyu optik bağladığımda ses seviyesi çok düşüyor.Radyoda -30 da dinlerken cep uyduda -10 larda aynı şiddeti alabiliyorsun,geçişlerde sorun oluyor.
Kullanma kılavuzu çok kötü.Fotokopiden türetilmiş.Hatta kumandaya cihaz tanıtma fonksiyonu için sayfa 41 e bakın denmiş 35 te kitapçık bitiyor zaten
Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar,cihazı keşfettikçe yazmaya devam ederim

ADAMIN ASABINI SİNİRLENDİRMEYİN!!!
mehmet.mercan

5 Haziran 2008; 9:08:43 

Hayırlı olsun @kenfat10,

Detaylar ve kullanım kılavuzları iin www.harmankardon.com sitesinden faydalanabilirsin. Ülke olarak Türkiye seçmeyi unutma. Bazı cihazlar bu işlemi yapmadan görünmüyor. Ülkeden ülkeye fark eden ürün grupları var.

Ürün Detayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 5 Haziran 2008; 9:07:59 >

FORD FOCUS C-MAX GHIA, SAMSUNG LE-37R81B, TOSHIBA TECRA M2, HTC Touch, LINKSYS WAG54G, SAMSUNG SyncMaster 173P, NIKON COOLPIX S5, Harman Kardon® (DVD 37, HKTS11, AVR 247), DIGITURK Plus

atorbaci

5 Haziran 2008; 9:10:39 

hayırlı olsun güle güle kullan.

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
cinali35

5 Haziran 2008; 9:56:00 

HAYIRLI OLSUN KENFAT GÜLE GÜLE KOP , BENCE EN İYİ TEST FİLMİ ( TANIMAM ÜSTÜNE ) ER RYAN'I KURTARMAK İZLEDİĞİM FİLMLER KOPYA ONDAN SES İİ DEĞİL DEMİŞSİN AMA SESİN KOPYAYLA ALAKASI YOK ORJİNALİNKİYLE AYNI OLUR GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞER SADECE KOPYADA OKADAR ODA 4.7GB SA 8,5 GB SA ODA OLMAZ 650 TANECİK DVDİM VAR DA ORDAN BİLİYORUM

DVD: HAİER N 935 / VESTEL /TRIMAX BS 6220
AMFİ: JVC RX 5062
SUBWOOFER: JVC GD 4300 30CM
SPEAKER: quadral quintas 500 ( konsol ps2 )
sefalenk

5 Haziran 2008; 10:20:55 

bende uydu cihazını normal rca kablo ile bağlamış durumdayım optik bağlantıyıda denedim ama bir fark göremedim ses olarak ama benim yamahada -10 sesi görmek mümkün degil ortalık yıkılıyor resmen ben hem uydu hemde radyo ses seviyesi -30 ile -40 seviyesi arasında fazla bile geliyor normal dinlenim için joniourlar bass konusunda yeterli zaten sadece filmlerde suba ihtiyaç olabilir.

yamaha rx-v361-pure acoustics joniour hop seti-definitive pro sub 1000-saba 5309 dvd-vestel zeta 72 trueflat tv.
the_cantan

5 Haziran 2008; 11:49:09 

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

HK 145 Bugün elime geçti.Adnan Ak arkadaş öyle paketlemişki sanırsınız direk fabrikadan geliyor.Daha önce onlarca ses sistemi denemiş değilim ama gayet memnun kaldım.İlk başlarda çok kaba geldi bnim sonorous sehpa da center i koyacak yer bile kalmadı keşke JVC nin ufak boyutlu 201 modelini alsamıydım diye düşündüm fakat kurcaladıkca fikrim değişti.Rengi öyle alimünyum rengi değil platin gibi.bir kaç saat uydu ve dvd den optik bağlantıda ve bugün aldığım 3,5 stero jack ten RCA bağlantıda ses ayarı kumandadan yapılmayınca panik yaptım,radyo dinlerken kumandadan ses açılıyor ama analog ve optik te açılmıyordu.pilleri değiştirdim,bozukmu diye düşündüm sonra onuda çözdüm,kumandayı cihaza tanıtmak gerekiyormuş,CNBC-E yi açıyorum optikten 5 kanal,4 kanal,3 kanal stereo yapıyorum,bass ve tizleri ayarlıyorum harika.Fikrim şudurki sadece HK 145 için demiyorum hiç kimse çıkış vatlarına takılmasın.Bence tüm AVR ler juniorları hatta daha büyüklerini uçurur.Akşam uğraştığımdan çok ses açamadım ama hafta sonu bile açabileceğimi zannetmem.Elimde kopya Van Helsing ve Final Destintion 2 vardı..Hareketli sahneleri ve son durak 2 deki otoban sahnesi izledim.Çok çok mütiş diyemem ama iyiydi diyebilirim çünkü hem sesi çok açamadım hemde filmler orjinal değil nede olsa.Juniorlarla subwoofer ahem müzik hemde sinemada ihtiyaç kalmayacağı kanaatine vardım.Subu söktüm cihazdan.Radyo taraması yavaş çalışıyor ama ses kaliteli.RDS var.Monster kabloları takmak biraz zahmetli olabilir ama uçlarındaki metal şişleri kesme ve bükme gereği hissetmeden uçlarını dürtüştürüp vidaları sıktım.Çok değişik müzikler dinleyemedim haftasonu laptopu bağlayacağım.N82 yi analog ve uyduyu optik bağladığımda ses seviyesi çok düşüyor.Radyoda -30 da dinlerken cep uyduda -10 larda aynı şiddeti alabiliyorsun,geçişlerde sorun oluyor.
Kullanma kılavuzu çok kötü.Fotokopiden türetilmiş.Hatta kumandaya cihaz tanıtma fonksiyonu için sayfa 41 e bakın denmiş 35 te kitapçık bitiyor zaten
Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar,cihazı keşfettikçe yazmaya devam ederim

burdaydın demek ki. gözün aydın. sadece diyeceğim daha pratik yapmamız gerektiği.

KING
kenfat10

5 Haziran 2008; 20:37:51 

quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

HAYIRLI OLSUN KENFAT GÜLE GÜLE KOP , BENCE EN İYİ TEST FİLMİ ( TANIMAM ÜSTÜNE ) ER RYAN'I KURTARMAK İZLEDİĞİM FİLMLER KOPYA ONDAN SES İİ DEĞİL DEMİŞSİN AMA SESİN KOPYAYLA ALAKASI YOK ORJİNALİNKİYLE AYNI OLUR GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞER SADECE KOPYADA OKADAR ODA 4.7GB SA 8,5 GB SA ODA OLMAZ 650 TANECİK DVDİM VAR DA ORDAN BİLİYORUM

Er Ryanı Kurtarmak filminin HD sini bir arkadaş çekiyordu netten sonra o görüntüyü AVR ye verecek kaynağım olmadığı aklıma geldi,8 Gb idi sanırım vazgeçtik.Saba DVD playere USB ile verilirdi belki ama hem desteklemez diye düşündüm.Elimde sadece 4 Gb Aidata pd7 var çok hızlı ama boyut yetersiz,160 GB harici codegen 2,5 luk Hdd var onuda Fat32 ye formatlamak lazım uzun iş vazgeçtim.
Sefalenk,mesele -10 volum seviyesi değil,HK 247 sahibi Mehmet_mercan arkadaşta aynı sorundan bahsetti ama sorun denirmi bilinmez,cihaz o kadar karışıkki belki ayarlarla düzeltilir.Sonuçta volümü + değerlere çıkardığında yine yıkıyo ortalığı.Tam inceleme yapmamışolsamda ilk intibam kızık seslerde sinemadan Juniorlarla alınamayacağı yönünde.Ama the_cantan üstadımızın dediği üzere pratik yapınca daha nele rçıkacak ortaya.
Teşekkürler the_cantan Üstad...
Akşam teknosada Onkyo 304 e baktım.Cihazın yüksekliği HK 145 e göre bariz alçak,vede gümüş rengi benim sehpa,tv,uydu ve DVD ye daha uyumlu ama mühim olan ses...

ADAMIN ASABINI SİNİRLENDİRMEYİN!!!
sefalenk

6 Haziran 2008; 9:51:08